Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by EYA
Originally posted by Kupper
Originally posted by EYA
meni sve sto zabrane ja to jos vise pozelim :poklon:
Znam resenje:sijalica:. Trebalo bi ti ukinuti sve zabrane:P
kaze se eureka :eureka:

:canttouchthis:
Zove se sijalica:bic: Tako sam citao u Zabavniku:D (oblacic u kome je sijalica). Ti ce mi kazes:sw:
Korisnikov avatar
By Liwjatan
ukoliko su predrasudi izneseni u obliku emocija nekolicine forumasha nesvesni, pitam se na koji nacin ste odgovorni za njih?
...mozda tako sto cete ih spoznati.
dok god se branite da preuzmete odgovornost nad svojim osecanjima, dopustacete da vam se desava, sto vam se desava...
LJUDI OCITO CESTO LAZU SAMI SEBE
u promiskuitetu ne vidim aman ni jednu jedinu losu osobinu...sve po principu, `oce mi se, moze mi se...pa ako sam u tome sto cinim srecan i zadovoljan, ne vidim razlog da me neko osudjuje zbog toga...
pre svega smatram, da vecina forumasha (bez uvrede) bre ne zna sta je VEZA!
nisam pristalica trazenja psihoefekta u promiskuitetu...ne vidim potrebu za istim... zar to nije tako neinteresantno ???
promiskuitet je prosto jedna vrlo prakticna, a nikako naucna kategorija.
koga boli briga, zar ljudi nemaju pametnija posla ???

:sunce:
By spf 3000
Originally posted by Liwjatan
ukoliko su predrasudi izneseni u obliku emocija nekolicine forumasha nesvesni, pitam se na koji nacin ste odgovorni za njih?
nikada necu razumeti ovakve izjave i porive. ako si toliko svesniji zasto ti je potrebno da se uzdizes iznad mase nesvesnih?
nisam pristalica trazenja psihoefekta u promiskuitetu...ne vidim potrebu za istim... zar to nije tako neinteresantno ???
veoma je neinteresantno ako se ne tice promiskuiteta u vezi, u kom delu se svodi na to da te ni najmanje nije briga za tudja i sopstvena osecanja.
koga boli briga, zar ljudi nemaju pametnija posla ???
upravo tako. oni koji imaju pametnija posla i kojima je ovo pitanje krajnje neinteresantno ne moraju ni da ostavljaju postove na tu temu.

ja vec dobila crveni karton. da se zna da ja bela zastava nad ovim postom.
By spf 3000
tja.. lepo rece onaj osvesceni. ne znam sto iskucah sve ovo. odoh da se bavim pametnijim stvarima.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by electra
nikada necu razumeti ovakve izjave i porive. ako si toliko svesniji zasto ti je potrebno da se uzdizes iznad mase nesvesnih?
Liw, Schatz, es geht um griechische Tragödien oder wie soll ich das jetzt erklären
Klytämnestra
Ich habe keine guten Nächte. Weisst du
kein Mittel gegen Träume?

Elektra näher rückend
Träumst du, Mutter?

Klytämnestra
Wer älter wird, der träumt. Allein es lässt sich
vertreiben. Es gibt Bräuche.

übrigens, wann gehen wir entspannen (schwaben quellen?)
Korisnikov avatar
By bigirl
Joj, electra... zapo?ela sam ja tako krstaški rat oko promiskuiteta, vernosti i sl, pa ne vredi... :nunchake: :nunchake: :nunchake:

Jednostavno ne razumeju. Mislim da je to samo licemerje u pitanju. Znaš ono "ja mogu da se jebem na svakom ?ošku jer mi to odgovara (iako imam nekoga, kao ozbiljno), ali ako taj neko to uradi, onda je kurvetina"...

Meðutim, ono što sam shvatila je da promiskuiteta ima dosta i meðu str8 populacijom, samo što je ve?a, pa to manje dolazi do izražaja.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Imam isti trip. I ne verujem da iko moze da me razuveri. Mislim da je homo populacija promiskuitetna (sad ce mnogi da me obrisu sa spiska zbog ovoga). Stvarno sam stekla takav utisak i zao mi je zbog toga.

Gde je vernost? Ili sam ja luda pa vernost dozivljavam na neki iskrivljen nacin???
E pa onda bi i mene trebalo da brisu s liste! :wink:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA

Ufffffff...sreca, pa meni niko nista brani niti treba da brani...jer mi veruje! Al' da ne skrecemo s teme. Menjala i ja partnerke godinama, pa mi brate dosadilo! Nema nista lepse, nego kad u jednoj osobi "nadjes" sve za cim si celi zivot "tragao".
A varanje je za mene najveca glupost na ovom svetu. Zar smo mi toliko nesposobni, da napustimo osobu s kojom smo u vezi, ako nam je bas stalo do jebanja na svakom cosku i ako nas partner svakako ne "ispunjava" ?

:nokti:
Korisnikov avatar
By gaylove
Gay populacija jeste promiskuitetna. Slucaj promiskuiteta je oko 90%. Onih 10% nisu promiskuitetni iz vise razloga, a najmanje iz moralnih. Moje je misljenje da u gay populaciji ne postoji moral ili ako postoji on nije vezan za menjanje partnera. Po meni, menjnanje partnera nije tako strasan cin, koliko udaranje reckica i trazenja novih i novih ljudi. Jako se tesko dve osobe u ovom nasem svetu vezuju. Vecina, ne svi, ali dobar deo zeli povremene susrete, sex za jedno vece i vikend veze. U str8 svetu, takve osobe bi bile zigosane od okoline koja je u vecini slucajeva upucena u neciji sexualni odnosno ljubavni zivot. Ovde u nasem svetu, nema tog uticaja okoline, pa su ljudi skloni menjanju partnera i nisu optereceni sta ce neko reci. To je cinjenica. Takodje u nasem svetu, nema niceg sto bi na duze staze vezivalo dve osobe. Uglavnom su tzv. pucnji u prazno. Ono sto vezuje dve osobe u gay svetu je sex. Vrlo brzo dolazi do zasicenja, sexualnog nagona prema partneru i pozeli se neko nov. Kod str8 veza, uglavnom je devojka ta koja zadrzava decka ili ako je brak u pitanju zena je ta koja pravi ustupke i kompromise kako bi zadrzala muza. Naravno tu su i deca, koja su zajednicka radost i tada se roditelji posvecuju deci, a pri tom zaboravljaju na sebe i svoje prohteve. Kod nas svega toga nema, pa je menjanje partnera jedini nacin da se zadovolje zelje za sto boljim sex-om, koji je u sustini osnova kog gay veza. Emocije su u nasem svetu jako diskutabilna stvar. Naime kao prvo, neko mora da zna sta je to ljubav i kako ona izgleda, da nije ljubav samo penis ili anus (oprostice devojke, ali ja pricam o muskarcima, jer nisam upucen u lez. veze), da nije ljubav samo fizicki izgled neke osobe, a dobro znamo koliko gay ljudi polazu na fizicki izgled i tu neku fizicku lepotu. I sada dolazimo do sledece stvari. Naime ako se ispuni taj uslov, a to je da neki decko nadje decka koji mu fizicki odgovara, s.kim je u sex-u fenomenalno, dolazi do postepenog privikavanja na izgled te osobe i na zanosan i strastven sex. Tada se kriterijum povecava i obicno se desi da naidje neko jos lepsi i veza puca. I prica krece iz pocetka. Tako se fura do nekih 30 godina, a onda nastaje problem izgubljenog vremena. Fizicki izgled postaje nebitan, ali je tada jako tesko uklopiti neke svoje navike i jako se tesko prilagodjavaju ljudi jedan na drugog.
Moje je misljenje da je promiskuitetnost kog gay populacije prirodna stvar, ali mislim da svako moze da se malo potrudi i da proba da se zadovolji s.onim sto ima. Nikom nije lako, jako je tesko biti u ovom svetu, ali neke stvari moraju ljudi prvo da rasciste sami sa sobom, kako bi bili srecni.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gaylove
Moje je misljenje da je promiskuitetnost kog gay populacije prirodna stvar, ali mislim da svako moze da se malo potrudi i da proba da se zadovolji s.onim sto ima. Nikom nije lako, jako je tesko biti u ovom svetu, ali neke stvari moraju ljudi prvo da rasciste sami sa sobom, kako bi bili srecni.
Mislim da promiskuitetni varaju sami sebe kako su sre?ni i zadovoljni time što imaju/nemaju/imaju/nemaju...
Korisnikov avatar
By Liwjatan
...wie mudroscu nadojena sie nur ist...einer vrlom em uzvisenom Weissheit...prosto mi se Schliessmuskel za zwei prsta öffnet...
mein muskelkätzchen...idemo bald na diese svapske izvore...FKK und so...

die Promiskuitätsterroristinnen

:osama: :osama:

prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
lang lebt der schwanz!
lang (und dick und fleischig) sei der schwanz!
also sprach kätzchen
Korisnikov avatar
By Goran Smith
govorite srpsko-hrvatski da vas ceo svet razume :P

:tuc:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
:federi:

KÜSS MICH, ICH LIEBE DICH!
kommher du tuss, isch figge disch fertig, isch mach dein fotz kaputt!
Korisnikov avatar
By Liwjatan
der höllenschwanz pocht in meinem hintern...

:angel:
By Storm
Originally posted by gaylove
Gay populacija jeste promiskuitetna. Slucaj promiskuiteta je oko 90%. Onih 10% nisu promiskuitetni iz vise razloga, a najmanje iz moralnih. Moje je misljenje da u gay populaciji ne postoji moral ili ako postoji on nije vezan za menjanje partnera. ... .
Lepo si to napisao.
:up:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by gayloveoprostice devojke, ali ja pricam o muskarcima, jer nisam upucen u lez. veze
dobro onda ta ti ja kazem:u lez vezama to nije tako!

to sve sto ti pises, to onda znaci da gaylove ne postoji, da muskarac ne moze muskarca da voli vec je samo seks taj koji ih spaja???!!!
By spf 3000
mr.dee - sad sam krenula da iznalazim argumente da ti kontriram (mora moja da bude poslednja :) ) pa sam procitala celu pricu (svaka cast kako te nije mrzelo da kucas) i zakljucila da to sto pricas sasvim ima smisla.
jedino se ne slazem sa ovim (moram s necim da se ne slazem, too much agreement kills the conversation)

Originally posted by Mr Dee
A sta je prirodno? Ono na sta smo navikli? Mozes teziti monogamiji zato sto si navikla..
na monogamiju nisam 'navikla'*. ne dozivljavam je kao gradivo (nisam je ni naucila) ili evolutivnu predodredjenost (u pecini nije postojao brak) vec kao nesto sto proistice iz ljubavi prema nekome i cinjenice da te ta osoba u svakom smislu ispunjava.
ono sto je prirodno jeste dejstvovati prema svom osecaju.
ne zivim svoj zivot prema najnovijem paperback izdanju popularne psihologije (cini mi se da je trenutno trend neke vrste biti narocito slobodouman) vec prema svom unutarnjem osecaju.

*mala analogija - prirodno je da isfrustrirani ljudi (znaju oni koji su) projektuju te svoje frustracije i nesrecu u komunikaciji sa drugim ljudima (jer ne poseduju nista drugo sto bi mogli da izraze). pa se recimo na tu prirodnost nikad necu navici.

za ostatak price :up:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by electra
mr.dee - sad sam krenula da iznalazim argumente da ti kontriram (mora moja da bude poslednja :) ) pa sam procitala celu pricu (svaka cast kako te nije mrzelo da kucas) i zakljucila da to sto pricas sasvim ima smisla.
jedino se ne slazem sa ovim (moram s necim da se ne slazem, too much agreement kills the conversation)

A sta je prirodno? Ono na sta smo navikli? Mozes teziti monogamiji zato sto si navikla..
na monogamiju nisam 'navikla'*. ne dozivljavam je kao gradivo (nisam je ni naucila) ili evolutivnu predodredjenost (u pecini nije postojao brak) vec kao nesto sto proistice iz ljubavi prema nekome i cinjenice da te ta osoba u svakom smislu ispunjava.
ono sto je prirodno jeste dejstvovati prema svom osecaju.
ne zivim svoj zivot prema najnovijem paperback izdanju popularne psihologije (cini mi se da je trenutno trend neke vrste biti narocito slobodouman) vec prema svom unutarnjem osecaju.

*mala analogija - prirodno je da isfrustrirani ljudi (znaju oni koji su) projektuju te svoje frustracije i nesrecu u komunikaciji sa drugim ljudima (jer ne poseduju nista drugo sto bi mogli da izraze). pa se recimo na tu prirodnost nikad necu navici.

za ostatak price :up:
Hehe.. Pa eto, inspirisala si me. A ja bas volim da se svadjam.. ovaj diskutujem. :angel:

Naravno, u tom citatu nisam mislio konkretno na tebe, vec na ljude uopste... :)

Naravno, ja cu se sloziti da se ne slazemo u misljenjima. I to je bas lepo. :) Bilo bi dosadno da je drugacije. :)

Ja jednostavno mislim da je monogamija i 'opsesija' monogamijom previse prisutna oko mene/nas da bi tek tako bilo nesto do cega smo sami dosli i sto ne bi moglo da funkcionise i drugacije. Kada bi recimo pola ljudi na planeti praktikovali zvanicne ne monogamne zajednice neosudjivane od strane ostatka drustva (ili bar ne preterano jako) a polovima monogamne, onda bih verovatno bio naklonjeniji objasnjenju slobodnog izbora. Ovako cu pre da naginjem objasnjenju drustvenog uslovljavanja nesvesnog. :)

I tako.... :dude:

Pozdrav, electra.

:obraz:
Korisnikov avatar
By Zibro
mislim da je promiskuitet vrsta autodestruktivnosti koja bas i nema neke direktne veze sa sexom , to je uglavnom proizvod trenutnog ocaja i ogromne usamljenosti , mnogi ljudi ocajnicki traze ljubav ali nisu u mogucnosti daje spoznaju .... nikada mi nije palo na pamet da osudjujem bilo koga ali kada te jednom zagrli neko kome se u potpunosti predajes kome bezgranicno verujes i ko je samo tvoj vise nikada neces pozeleti nista drugo ............
suv sex sa potpunim strancem za mene je ekvivalentan masturbaciji
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bg frajer 111
mislim da je promiskuitet vrsta autodestruktivnosti koja bas i nema neke direktne veze sa sexom , to je uglavnom proizvod trenutnog ocaja i ogromne usamljenosti , mnogi ljudi ocajnicki traze ljubav ali nisu u mogucnosti daje spoznaju .... nikada mi nije palo na pamet da osudjujem bilo koga ali kada te jednom zagrli neko kome se u potpunosti predajes kome bezgranicno verujes i ko je samo tvoj vise nikada neces pozeleti nista drugo ............
I'm impressed! :hail: :hail: :hail: :kiss:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ali ovo nije promiskuitet...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
I'm impressed! :hail: :hail: :hail: :kiss:
Napokon neko u ovoj temi da kaže nešto pametno.
Bg frajer 111 slažem se u potpunosti:up:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ok strancima
..nije ni to...
By spf 3000

Hehe.. Pa eto, inspirisala si me. A ja bas volim da se svadjam.. ovaj diskutujem. :angel:

Naravno, u tom citatu nisam mislio konkretno na tebe, vec na ljude uopste... :)

Naravno, ja cu se sloziti da se ne slazemo u misljenjima. I to je bas lepo. :) Bilo bi dosadno da je drugacije. :)

Ja jednostavno mislim da je monogamija i 'opsesija' monogamijom previse prisutna oko mene/nas da bi tek tako bilo nesto do cega smo sami dosli i sto ne bi moglo da funkcionise i drugacije. Kada bi recimo pola ljudi na planeti praktikovali zvanicne ne monogamne zajednice neosudjivane od strane ostatka drustva (ili bar ne preterano jako) a polovima monogamne, onda bih verovatno bio naklonjeniji objasnjenju slobodnog izbora. Ovako cu pre da naginjem objasnjenju drustvenog uslovljavanja nesvesnog. :)

I tako.... :dude:

Pozdrav, electra.

:obraz:

pa lepo je biti inspiracija nekome ko ima sta da kaze :)
svidja mi se kako razmisljas. sve si zaista jako lepo odracionalizovao i srocio da moram da se slozim s tobom :yes:
mada, naravno i dalje sam duboko ubedjena da je licno moja potreba za monogamijom slobodan izbor. cuj, mene da uslovljava drustveno nesvesno :durenje: :)
see ya :obraz:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by EYA

Apsolutno se slazem... :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Mahoney
hmm...

po recima mog bivseg ljubavnika (bio je u braku) ja imam sve preduslove da budem super-promiskuitetan: posao, stan, kola, mladost, izgled... ali, ja sam u vecitoj potrazi za iskrenom, monogamnom ljubavnom vezom, sam seks sa raznim ljudima me ne interesuje, cak mi se i gadi (a i plasi).

opet, nekome je seks (sa raznima) na neki nacin - SMISAO ZIVOTA.

:tushe:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Znaci, dizemo i ovu temu iz mrtvih...

Promiskuitet udje na vrata kad ljubav izadje kroz prozor.

Ako imas kraj sebe nekoga do koga ti je stalo, koga volis i ko te ispunjava (u svakom smislu), zasto bi onda radio bilo sta sa strane?

E, sad, ako svega toga nema... :shok:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!