- 28 Jul 2012, 09:29
ja zapravo smatram da uopce ne bi bilo lose po...svetski imidz srbije....(lol) da postanemo monarhija opet. onako, prakticno & koristoljubivo, uzimajuci u obzir realno funkcionisajne surovog sveta & sva ta sranja.
posebno sto to pokazuje neki kontinuitet vezano za nesto sto traje duze od ratova iz '90ih.
porezom placamo zilion govana, ne bi ni osetili ovo. a cak sam prilicno ubedjen da i u ovom trenutku karadjordjevici zive na budzetu, a nidje nikakve koristi od toga posebno sada.
and we could use every little piece of getting away from that '90. image.
..
licna uverenja su mi, sa druge strane, ovakva:
posebno sto to pokazuje neki kontinuitet vezano za nesto sto traje duze od ratova iz '90ih.
porezom placamo zilion govana, ne bi ni osetili ovo. a cak sam prilicno ubedjen da i u ovom trenutku karadjordjevici zive na budzetu, a nidje nikakve koristi od toga posebno sada.
and we could use every little piece of getting away from that '90. image.
..
licna uverenja su mi, sa druge strane, ovakva:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417316#p2417316]Popeye napisao:[/url]potpuno je nevažno jel nekome loše ili ne. ideja kraljevske obitelji, plave krvi, aristokracije, titula i moći koje se stiču rođenjem je totalno poremećena.and I would like to burn every royal & banker family.