Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
ja zapravo smatram da uopce ne bi bilo lose po...svetski imidz srbije....(lol) da postanemo monarhija opet. onako, prakticno & koristoljubivo, uzimajuci u obzir realno funkcionisajne surovog sveta & sva ta sranja.

posebno sto to pokazuje neki kontinuitet vezano za nesto sto traje duze od ratova iz '90ih.

porezom placamo zilion govana, ne bi ni osetili ovo. a cak sam prilicno ubedjen da i u ovom trenutku karadjordjevici zive na budzetu, a nidje nikakve koristi od toga posebno sada.

and we could use every little piece of getting away from that '90. image.

..

licna uverenja su mi, sa druge strane, ovakva:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417316#p2417316]Popeye napisao:[/url]potpuno je nevažno jel nekome loše ili ne. ideja kraljevske obitelji, plave krvi, aristokracije, titula i moći koje se stiču rođenjem je totalno poremećena.
and I would like to burn every royal & banker family.
Korisnikov avatar
By *deni*
Misliš, da uđemo u Evropu i istoriju kao država koja je, tek tako, radi šale - '' tek da vidimo kako bi to izgledalo '' u novo vreme promenila svoje državno uređenje ?
A kako misliš da Baba Jazavičarka Katarina bude korisna za imidž Srbije ? Ona je još ružnija od Mire Marković. :njuska: Nema govora o poboljšanju imidža. :nono:
Korisnikov avatar
By svejedno
ja zapravo nemam nista protiv menjanja drzavnih uredjenja ,)

u stvari, svasta bih ja promenio tu.

..

lm, kazem, po mom izboru - ja bih pobio sve pocev od karadjordjevica i zavrsio bih sa britanskom kraljicom,
a u ovom sjebanom & realnom svetu - srbiji uopste ne bi bilo lose da razvija tu razne imidz gluposti.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417434#p2417434]svejedno napisao:[/url]ja zapravo nemam nista protive menjanja drzavnih uredjenja ,)

u stvari, svasta bih ja promenio tu.

..

lm, kazem, po mom izboru - ja bih pobio sve pocev od karadjordjevica i zavrsio bih sa britanskom kraljicom,
a u ovom sjebanom & realnom svetu srbiji uopste ne bi bilo lose da razvija tu razne imidz gluposti.
Tako je, zlato. Samo što je Elizabeta kćer svoga oca kralja, po rođenju naslednica prestola, uz to je i legitimna - podrškom britanskog naroda kroz vekove, za razliku od ovih naših Karađorđevića, koji su od sredine 19 veka pa do 1941. uspeli svega nekoliko decenija da se, uz prekide, održe na prestolu, služeći se pri tome i klasičnim seljačkim metodama tipa meci, sekira i sablja, kao u slučaju svrgnuća rivalske dinastije Obrenović. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svejedno
ma to su sve premedbe na licnom nivou, u sustini.

..

sustina je - mozemo da budemo monarhija.

u ovom svetu to uopste nije lose za imidz, pa cak ni za neke investicije, verovatno.
sulud je ovo svet.

..

a ja licno sam anrhista. ja bih ukinuo i vladu, da ne pricam o kraljevskim porodicama. ili bankarskim. ili svestenicima. etc.
Korisnikov avatar
By svejedno
:lol:

jel?

..

ja bas mislio da sam (manje-vise) prihvatio sjebanost sveta, pa i svoju sjebnost ,)
Korisnikov avatar
By *deni*
Biće bolje, dragi moj..
:)
Iskoristiću priliku da postavim klip o jednoj, jedinoj krunisanoj glavi od svih srpskih dinastija koju respektujem, i kojoj bih se svojom voljom, do crne zemlje poklonio. Razume se, to je kraljica Draga :

Korisnikov avatar
By Vel boy
slazem se s svejednovim razmishljanjem ovde.
ovaj svet koji je dozvolio povratak devedesetih u Srbiji i pritom jedino shto trazi od Srbije je - da prizna Kosovo (a nishta ljudska prava, nishta humane i civilizacijske vrednosti, nishta borba protiv korupcije, nishta stvarno reformisano pravosudje....) zaista jeste sulud :lood: pa, u takvom svetu, neozbiljnost tipa- mozda se vishe budemo svideli svetu ako imadnemo kralja i budemo monarhija- izgleda da bash ima prodju........
Korisnikov avatar
By nsc
ustvari, kad bolje razmislim, meni monarhija ne bi uopste smetala, ja se samo gadim prestolonaslednika, ali ako mozemo da izaberemo jednog od sinova, jos bolje jednog od Tomislavovih (koji je i trebao postati kralj, kada je Petar II 1945 preneo svoja kraljevska ovlascenja na Namesnistvo, sto se od strane istoricara smatra abdikacijom) sinova - Djordja ili Mihajla

edit : Djordje i Mihajlo srpski govore savrseno, jer ga je i njihova majka (engleskinja) dobro naucila
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417713#p2417713]nsc napisao:[/url]ustvari, kad bolje razmislim, meni monarhija ne bi uopste smetala, ja se samo gadim prestolonaslednika, ali ako mozemo da izaberemo jednog od sinova, jos bolje jednog od Tomislavovih (koji je i trebao postati kralj, kada je Petar II 1945 preneo svoja kraljevska ovlascenja na Namesnistvo, sto se od strane istoricara smatra abdikacijom) sinova - Djordja ili Mihajla
Kako si se zaparložio, još ćeš na kraju dokazati da si prestolonaslednik ti, lično.
:)
Korisnikov avatar
By nsc
sta li je pisac tim zaparlozio hteo da kaze?

sta li je pisac uopste hteo da kaze?

Deni, da procitas ti to sto sam napisao jos jednom?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Istorija proodica Karadjordjevic i Obrenovic je istorija moderne Srbije, rekao bih Srbije uopste, posto se sve pre osmanlijskog carstva gotovo i ne racuna u drzavu. Mozda tek od berlinskog kongresa 1878e.

Razlozi zbog cega danas u Srbiji vrlo malo ljudi vidi sebe u monarhiji je sto se takvog uredjenja vise niko ne seca, gradjanski slojevi su se vise puta menjali od tada, nemaju previse simpatija za prestolonaslednika i njegove potomke jer im srpski nikad nece postati maternji jezik, a vala delom zbog toga sto nemaju dovoljno razvijenu predstavu/mastu o tome sta znaci monarhija.

Licno smatram da bi bilo bolje da je umesto milosevicevizma uvedena monarhija ( can't get much worse that that), ali danas je malo prosao voz za tu mogucnost i svako ozbiljnije razmatranje iste bi bilo prilicno neozbiljno za jednu drzavu.

Nikom u Evropi, koji su rascistili sa monarhijom, nije vise padalo na pamet da povrati te ljude i institucije, a u Srbiji bi naravno izbio opsti haos zbog sudara generacija i denacionalizacije.
Korisnikov avatar
By nsc
:mazi: sve ti je oprosteno :love:

zbunila me je rec zaparlozio, posto se u mom recniku koristi u sasvim drugom znacenju
Korisnikov avatar
By Srklet
uostalom, nikad ne treba zaboraviti da je monarhija kapitulirala pred nacizmom, nakon toga još pobjegla i ostavila narod da ga se kolje, pa su se onda za slobodu borili tito i komunisti. :crveni:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa u slucaju da je dosao kralj umesto slobe mozda bi se klalo jos gore po bosni i hrvatskoj jer kralj ne bi imao autoritet da bilo sta preduzme, ali ih barem ne bi napadao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!