Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
šta li je onda radio sa šakama, kada mu je knjiga bila u rukama... :pervert:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377321#p2377321]Misfit napisao:[/url]to bigzovo je čini mi se bolje. ja sam na nekom od prošlih sajmova brzopleto kupio logosovo izdanje koje ima samo dve pripovetke. gde si je držao?
Kod mame i tate u kući, tražio sam bio nešto da čitam kako ne bih morao da se ubijem od dosade do povratka u Beograd. Ali pošto sam Andrejeva već čitao, odlučio sam se za knjigu Zvonimira Majdaka fascinantnog naslova Pazi, tako da ostanem nevina. Posle toga, pitanje šta sam radio šakama postaje zanimljivije. :giggle: :pervert:
Korisnikov avatar
By Kejt
Arthur C. Clarke i Stephen Baxter stvorise trilogiju pod nazivom "A Time Odyssey", iliti na domacem "Vremenska odiseja"

odlicno, fenomenalno, kao i da moze biti drugacije kad gosn Clarke u pitanju : )
By Ulix
Završavam Io, prete gay (M. Politi) jer sam je bio ostavio na pola puta zbog neke druge knjige. :drama:

A kad to završim, onda ću ponovo da čitam CA Blues Mike Oklopa zato što sam danas kupio tu knjigu za 300 din. :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jaaooo, Uelbeka i Elementarne Cestice... Kako ja tog coveka ne mogu...
Krenula sam da je citam nesto pre godinu i po, pa nisam mogla, i sad sam opet krenula, i opet sam na konac od toga da ne mogu, al' ajd...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Barouzove "Gradove crvene noći". Potoci sperme teku mojim vijugama.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nećeš verovati, nisam, a prošlo je ihaha vremena otkad sam izguglala, ili preciznije, izghoulala najavu za taj broj. Pretpostavljam da je ipak ostalo nešto od njega i da se može naći.
Korisnikov avatar
By Misfit
verujem da je ostalo još primeraka. ja ga po izghoulavanju (ovako alav na barouza) odmah zgrabio u a. beliću. :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Izbunariću ga već negde. Ako bude potrebe, iskukaću da mi šibnu koji, što bi babe rekle, STIDAK (lol) poštom. :)
Korisnikov avatar
By smaug
^ ej kakva je?

Citam The Song of Achilles.

Na koricama pise: The setting is Greece in the age of heroes.
Meni dovoljno.
Korisnikov avatar
By spliff
sjajna je
sad je chitam po drugi put
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
e, prosledis mi je nakon drugog citanja na 2 dana, moze?

ont:

,,Zimsko ljetovanje''
Desnica, Vladan
By Ulix
The Oxford Handbook of Cognitive Development, 2nd ed. :nerd:
By Simor
Čitam Islandske narodne bajke. Divno izdanje beogradske Narodne knjige iz 1968. godine.

Mnogo, mnogo volim Island!
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!