Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333883#p2333883]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ono što ja ne razumem jeste što bi ljudi očito sve živo pokušali da dobiju stolicu, ali svesvesvesve živo ostalo (post glađu, žeđu, ne disati, optuživati, svađati se, ja sam bolji, on je bolji, svi ste vi sranje, to znači ja nisam, Pero, Đuro, Milo, Stana) osim
da naprave polupristojan ekonomski, politički, bilo kakav plan - bilo čega, privrede, poljoprivrede, metalurgije, vađenja mrkve iz zemlje
da smisle barem dva-tri pristojna rešenja
hell, daj barem sedi i razmisli šta su govna, ko su govna i barem daj neki okvir bilo čega.

Ali, ne. Samo se vrte prazne priče iznova i iznova.
Pa zato sto pravljenje 'necega' zahteva stravicno mnogo razmisljanja i stravicno mnogo rada. A to nije opcija jer je do sad bez problema prolazilo mnogo sta sto nije sadrzalo ni misao ni rad. I da dodam - ne mislim da ovi na meniju u Srbiji imaju cime da ovo prvo cak i da im se desi da im se hoce ovo drugo.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333884#p2333884]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2333879#p2333879]smaug napisao:[/url]Koja je logika iza toga da se ne glasa ni za koga tako sto ce se glasati za nekoga ko kaze da ne treba glasati ako se nema za koga glasasti? To je kao da u mmatemeatici dokazujete postojanje necega necim sto ne postoji. Mene samo prvo ubi logika iza ovoga. Uhvatila sam sad sebe kako urlam u ekran da te odvratim od ovoga. :)
To se barem da lako rešiti, samo promene ime u "Nijedan od goreponuđenih/ostaloponuđenih odgovora".

Ali onda su isti kao i sve ostale stranke, ne?
Pa i sad su isti. Eno ljudi imaju program, zovu da se uclanis, nude da ako A onda B, imaju nove stranacke prostorije...
Dakle, nemam ja nista protiv da se glasa za stranku pa bila to DS ili NOPO. Imam naravno misljenje o tome tj o posledicama davanja glasova ovima ili onima.
Samo to se onda ne zove neglasanje.

Thats all.
Korisnikov avatar
By svejedno
a taman primetio da sam napisao 'na zalost' umesto 'nazalost' i ti sad to citiras. i to dva puta :lol:

..

lm, ovo je bre srbija.

da izadje jedan i glasa, taj za koga je on glasao pobedjuje, i tri dana ce se pricati o tome da je izasao samo jedan, i posle tri dana - pobednici organizuju vladu i pricaju 'imali smo vecinu na izborima'.

mojne se zaludjujemo. i evropa ne da nece se mesa u to, no nece ni da primeti, sem u jednom pasusu u textu koji se bavi srpskim izborima.

..

tako da - da, neglasanje ostaje neprimetno. zaista. pooootpuno irelevantno.

i, ponavljam, ja sam mislio da ne glasam. al glasacu. svidja mi se ime, a i hleaf poznaje jednog od organizatora i kaze da je kul lik ,)

a ovo:
A ako je ovako:

‘tak da mi se jebe za to nacisto, cak i da osvoje.

mislim, meni licno se jebe nacisto ko god da je na vlasti, ja svoj zivot sredim kako mi odgovara bez obzira na to, al volim da se politicki igram ,)’

onda tek ne treba da izadjes na glasanje . I onda je malo pointless divanjenje na ovu temu.
..tek nije tacno.

posto meni svejedno, mogu izadjem, ne moram izadjem - odn mogu radim sta zelim.

jer ja se inace, ko sto znas, donekle slazem sa onim likom gore sto je pokusao da nas prosvetli svojom mudroscu besedivsi da su politicari samo marionete.

..

a sto se moje podrske ovome tice - osim imena - svidja mi se i sto je ovo gradjanska akcija a ja gradjanske akcije uvijek svesrdno podrzavam.

i treba im podstrek u srbiji. pogledati moj prvi post na ovoj temi.

..

tak da - ne, neizlazenje nista ne znaci u srbiji,
nece bude ni primeceno, bar ne duze od par dana,
i nece niiiista da znaci, nikome

i neglasanje u ovoj zemlji nije nikakav politicki cin.

samo licni. i legitiman, dakako.

..

al NOPO je efektniji.
Korisnikov avatar
By smaug
Eno popravila sam. :P

..
Ne kazem da ce iko da se mesa. Ali ce da se zna. I mislim da nisi u pravu. Mislim da ce itekako da znaci veliki broj neizaslih. A naravno da ce da prave vladu ko ce vec da pravi vladu. Rekoh ti da mi je jasno da je sporo i frustrirajuce. Ali bi bilo po prvi put da se nesto tako desava. Da ljudi koji su u sustini godinama fed up sa svim tim kazu - nece da moze vise, ja to sebi vise necu da radim.

..
Ako hleaf poznaje jednog od organizatora i kaze da je kul lik onda je to vec druga stvar. :P

..

A ja se inace, ko sto znas, jezim od tih teorija u kojima su politicari marionete nekih ljudi iz senke a mi opet marionete politicara.

..

ok - glasas za ono za sta smatras da je ok. Taj deo nikad nije bio sporan.
A dobice onoliko podrske koliko se budu trudil, koliko budu organizovani...etc.

..

Tuj necemo da se slozimo. Neglasanje je politicki cin bas zato sto je licni.

..

NOPO je stranka. Nije neglasanje.
Moz da bide nesto al ne na ovim izborima.
Korisnikov avatar
By svejedno
slazem se da je neglasanje jedan od najvecih licnih politickih cinova.

al ovi su sad uleteli savrseno sa ovim imenom, u ovom trenutku, u srbiji.
samo to.

..

btw, 03 Dec 2011 06:32 am:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325718#p2325718]svejedno napisao:[/url]
ja da necu glasati na sledecim izborima znam jos od formiranja koalicije DS-SPS,
i sto se mene tice moze ovde dodje ko oce na vlast, ja sam se dovoljno zgrozio da vise ne ucestvujem ni u kakvim politickim igrama.

jedino ako mi se svidi neka marginalna stranka kojoj treba za cenzus, al za sada nema nijedne na vidiku.
.P

..

dakle da, glasacu. jedna mi se svidela ,)
Korisnikov avatar
By smaug
:lol: (za 'uletanje')

..

Da kupis kuglu, kristalnu. Jer cu samo ako budes imao kuglu da ti verujem da umes da predvidjas.
:)

..

Ajde. Ja cu da ih/vas posmatram veeEEEeelikim ocima.

:kiss:
Korisnikov avatar
By smaug
Djordje Vukadinovic na celu liste Nijedan od ponuđenih odgovora.

Toliko o tome iliti Da se Vlasi ne dosete.
Korisnikov avatar
By svejedno
^ma da bre, po onome sto saznah, NOPO ispadose prevara najstrasnija.

..

ja izlazim da nacrtam draguljcheta ako me ne bude mrzelo -- a ako me bude mrzelo -- moze dodje ko oce, i moze ko oce da predje cenzus, iskreno me bas libo rac vise.

najiskrenije.

..

cao djaci.

..

licno imam nacine da uredim svoj zivot.

za svoje zivote - snadjite se sami.

..

jbg.

free market.

anarchy in the uk
a i sire.
Korisnikov avatar
By smaug
(Ne)sumnjiva lista

Vesna Rakić-Vodinelić

L i c a:

Rik (pro forme: Republička izborna komisija)
Izbiračica, zvana Izba (pro forme: biračko telo Srbije)

Zbiva se danas i ovde.

Čin prvi (i jedini)

Soba palanačko-birokratski nameštena.

RIK (šeta uzbuđeno, s rukama pozadi i držeći jednu izbornu listu).

IZBA: (ulazi): Riče, Riče, zašto si me zvao?

RIK (podmeće joj izbornu listu pod nos): Pomiriši!

IZBA: Ala lepo miriše!

RIK: Na šta?

IZBA: Čekaj!… miriše na đul, đul – Đulijanija.

RIK: Baš si pogodila!

IZBA: Nego?

RIK: Miriše na Đoku.

IZBA: Kakvog Đoku, boga ti?

RIK: Eto takvog!

IZBA: Govori, čoveče, šta je: ništa te ne razumem.

RIK: Imaš li ti kakvog Đoku na izbornoj listi?

IZBA (domišljajući se): Nemam!

RIK: E, ako ti nemaš, vlaška manjina ima!

IZBA: Ama, šta govoriš, boga ti?

RIK: Ne govorim ja Izbo, on govori, on!

IZBA: Ama ko?

RIK: Pa Đoka!

IZBA: Opet! Govori jedanput, čoveče, da te razumem?

RIK: Jel` hoćeš da razumeš? E, pa na, pročitaj ovo, pa ćeš razumeti! (Daje joj izbornu listu.)

IZBA: (čita listu): „Đoka“.

RIK: Njega znamo već. Ostavi njega, pa počni ozgo.

IZBA: (čita ozgo): „NOPO, dušo moja!“

RIK: Aha, jel` ti sad miriše na Đulijanija?

IZBA: (nastavlja čitanje): „Vidim da si prihvatio moj politički program i izljubio sam svih dvadeset tačaka“.

RIK: Čudo nije izljubio i NSPM sa svim saradnicima…

IZBA: (čita dalje): „Postupiću tačno po pravilima za podnošenje manjinske izborne liste koja si mi izložio“.

RIK: Divota! Tvoj NOPO izlaže pravila! Ako tako potera može da se pozove ne samo na Zakon o izboru narodnih poslanika, već – sačuvaj bože – i na Zakon o izboru predsednika Republike…

IZBA (čita dalje) „Jedva čekam srećan čas da pritisnem…“

RIK (prestravi se): Šta da pritisne?

IZBA (nastavlja): „…građanstvo onako kako zaslužuje.“

RIK: A, dobro! Ipak, čudo da ne kaže: da udarim urednički komentar u NSPM.

IZBA (završava čitanje): „Tvoj do formiranja Skupštine verni Đoka“. (Zgranuta.)

RIK: Đoka! Eto ti ga s misli i s personom. Sad znaš ko je Đoka.

IZBA (krsti se): Ju, ju, ju, ju! Gospod ga ne ubio! Manjinsku listu ću mu iseći, da ga majci nikad više ne podnese!

RIK: Moreće da podnese i većinsku i to nosem. Nosem će da je podnese, samo kad hoće.

IZBA: Otkud ti ova lista?

RIK: Doneo Aleksa Žunjić, sreski špijun.

IZBA: Za NOPO?

RIK: Za NOPO, dabome!

IZBA: I ti proglasio?

RIK: Proglasio, dabome.

IZBA: Bolje da nisi; bolje, bogami, nego ovako što mi presede. I kako ću sad da glasam kad si proglasio?

RIK: Eto ti sad! Čudo božje! Proglašavao sam ja izbore i referendume malo veće gospode, pa neću Đokine.

IZBA: Proglašavao si, al` si zbog toga dobio peti oktobar!

RIK: Dobio, pa šta? Pritajio se malo, posedeo u budžaku, koliko da se zaboravi, pa opet stekao mandat!

IZBA: Pa jeste, al` nemoj sad opet da proglašavaš falš liste.

RIK: Moram! Nije što hoću, nego moram. Znaš kako je to, ostane čoveku u krvi. Ima komisija koje vole javne nabavke, ima ih koje vole privatizacije, a ja volim lažne izborne liste. U mojim je rukama, gledam je, a ne znam da li da je proglasim ili ne. Ne možeš da izdržiš, pa to ti je. Slađe je meni proglasiti lažnu izbornu listu no pojesti tri koncesije! Eto, došlo od jutros puno izbornih lista: iz ministarstva, iz okruga, iz opštine. Kad, jedna lista miriše. Znam liste iz ministarstva ne mirišu; ne mirišu ni one iz okruga, a one iz seoskih opština… možeš misliti već!… Uzmem ovu listu, pogledam, kad ono – Nijedan Od Ponuđenih Odgovora – lista vlaške manjine! Oho, rekoh, tu smo! Otvorim, pomirišem, kad… zamirisa Đoka!
Korisnikov avatar
By Blady
Ove godine, cini mi se nista.
Niko me nije odusevio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!