Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ocu da podignem neke pare sa skrilla, otvorio sam devizni racun i sve sredjeno, apre stigle na skrill ali... Nikad ranije nisam radio sa skrillom i glup sam za bankarstvo, ne znam sta da ukucam u polje gde mi traze br racuna. Jel kucam ceo iban? Il samo onaj najveci bro? Jel kucam crtice ili njih preskacem? Pitanje je debilno al ne bih da zbog debilne stvari uplatim pare na neki random racun. Na netu nista o tome (toliko je debilno)
Korisnikov avatar
By Dominion
to je neka svinjarija od servisa, ja sam par puta dobio mail od njih u fazonu novosti na sajtu bla bla, i do sad sam mislio da je spam medjutim kad sam otishao na sajt i 'pokushao' da se ulogujem - gle chuda, moj mail registrovan sa servisom. na zalost, posto ga nisam ja ni registrovao ni otvorio, nisam imao lozinku pa sam na kvarnjaka (kao budalama koje otvaraju fejs nalog sa mojim mailom - da li je greska ili ne mogu da smisle mail pa im hijack-ujem nalog i sve pobrishem :awesome: ) pokushavao da resetujem lozinku. pokaze se sve divno krasno, poslali smo vam reset password na mail....to je bilo pre mesec i po i od tad sam pokushao jos jedno 15x da resetujem mail, pisao im na podrsku odgovor dobio pre nedelju dana da im pishem na podrsku/faq. btw, podrska im se sastoji od toga da lajkujesh njihovu skrill fejs, da odobrish pristup svim tvojim podacima na fejsu njihovoj fejs aplikaciji i tek onda mozes da postavish pitanje koje te kopka. posto nisam 'teo da moj mail nalog bude asociran sa nekim sumnjivim radnjama, pokushao sam da se ulogujem na skril 3-4x dok nisam dobio poruku da je nalog zakucan i tek kad se resetuje pass onda ce ga otkljucati. tako da nek stoji tako.

a on topic, ne bih se ja zajebavao sa tim sranjem... mozda western union?

*edit* ps ako proguglash po netu, videcesh da je satisfaction rate izuzetno nizak, ljudi su bash nezadovoljni.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam ga imala jos gok je bio moneybookers i dobro mi je funkcionisalo.

dok je bio manibukers, svakako ti nije prvi put dao da skines vise od 5e odjednom. uz to treba da ti ponude da ti posalju kod kojim otkljucavas ostala sredstva. medjutim tu dodje do zastoja kod nasih banaka jer ne umeju svi da ti protumace koji je to broj. ja sam trazila da mi to posalju obicnom postom i stiglo je za dva dana.

e sad. ti kada pocnes da ukucavas taj broj racuna, on ce sam prepoznati da je to odgovarajuci format te i te banke i statijanzam. neces moci da prebacis novac ako to nisi dobro odradio tako da ne treba da te brine

naravno: sve ovo vazi dok je bio manibukers. skril nisam jos pogledala.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Znam da nije bas najbolji al nemam izbora. Za western union ne salju ispod $500, paypal nemamo, a payoneer mi deluje nekako skupo, naplacuju skoro sve al mislim da cu na kraju uzeti payoneer.

Da, pogledao sam, i dalje nece da salju ako se podaci na skrillu ne poklapaju sa imenom na skrillu.

Hvala na odgovorima.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
payoneer je skup, ali je najmanja zajebancija. za manibukers svaki put moras da ides u banku da podizes.
Korisnikov avatar
By bern
a čekovi? ne šalju ih?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ Za mene je to nuklearna fizika :lol: Ne, cek, nuklearna mi ne ide lose. Ne ide mi nista tako lose kao sranja sa bankama i prava. Toliko nepotrebnih jebavanja, svako ima drugacije komplikacije a ja uglavnom pamtim ono sto mi je logicno. Hocu da kazem nemam pojma, a i da imam ne bih znao ni sta je to :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372751#p2372751]hlaefdige napisao:[/url]payoneer je skup, ali je najmanja zajebancija. za manibukers svaki put moras da ides u banku da podizes.
Uzeo sam karticu od banke, oce me smarati oko toga odakle mi taj novac?

A skrill mi i ne odgovara jos po tome sto kad otkriju da zaradjujem novac freelanceingom zatraze da mi naplate neku finu kamatu (iako na nekoj strani pise da ne uzimaju kamate za freelanceing). Tada uzimam payoneer. Cuo sam da je i zgodno da se otvori racun u bosanskoj banci jer oni kao ne smaraju ni oko cega al za sada me jos niko nije smarao.

Ortak koristi payoneer i kaze da su mu jedini troskovi $1 po podizanju para (al on zaradjuje vise hiljada dolara mesecno pa ne verujem da primecuje) . Sto je manje od skrilla koji naplacuje $2.4. Al u cenovniku im pisu kojekakvi troskovi tipa kad stignu pare, kad ucitas karticu, mesecno odrzavanje i po transakciji. Ne znam, cu razmislim o promeni kad skrill pocinje da me jebe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
verovatno.

nego, zatrazio sam od skrilla isplatu. posle dva dana stigo mejl da su novac uplatili na racun (sinoc). a na racunu novca i dalje nema :s
Korisnikov avatar
By bern
treba oko 5 radnih dana za mđunarodne uplate.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aha znaci oni kad su mi javili da je transakcija izvrsena to samo znaci da su oni tad poslali?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo stigle pare i u intesu. sad me zovu da pisem izvestaj odakle mi pare :roll:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pitali su me jel ce i ubuduce biti ovakvih priliva da ne moram opet da dajem izjavu. valjda to znaci da me nece smarati. ja rekoh poklon od korvina :lol: cisto da mi slicajno ne naplate porez ako ga ikad uvedu. a ako me otkriju i optuze za utaju poreza reci cu da sam pratio stope nase majke nacije i ipruzicu nogu i ponosno zatraziti nanogicu :awesome:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373743#p2373743]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373737#p2373737]Anhedonie napisao:[/url]evo stigle pare i u intesu. sad me zovu da pisem izvestaj odakle mi pare :roll:
:waldorf: mama mi je rekla samo sa tobom da se igram u pesku
sanja pare koje sam dobio ti potrosis u kafani :lol: ne moras da se druzis na silu
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
-.- ocu sad u kafanu, hvala

a da jbt, ja ti jos dodjem pare.. hihiihhiihihi, pogresna tema :waldorf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!