to je neka svinjarija od servisa, ja sam par puta dobio mail od njih u fazonu novosti na sajtu bla bla, i do sad sam mislio da je spam medjutim kad sam otishao na sajt i 'pokushao' da se ulogujem - gle chuda, moj mail registrovan sa servisom. na zalost, posto ga nisam ja ni registrovao ni otvorio, nisam imao lozinku pa sam na kvarnjaka (kao budalama koje otvaraju fejs nalog sa mojim mailom - da li je greska ili ne mogu da smisle mail pa im hijack-ujem nalog i sve pobrishem

) pokushavao da resetujem lozinku. pokaze se sve divno krasno, poslali smo vam reset password na mail....to je bilo pre mesec i po i od tad sam pokushao jos jedno 15x da resetujem mail, pisao im na podrsku odgovor dobio pre nedelju dana da im pishem na podrsku/faq. btw, podrska im se sastoji od toga da lajkujesh njihovu skrill fejs, da odobrish pristup svim tvojim podacima na fejsu njihovoj fejs aplikaciji i tek onda mozes da postavish pitanje koje te kopka. posto nisam 'teo da moj mail nalog bude asociran sa nekim sumnjivim radnjama, pokushao sam da se ulogujem na skril 3-4x dok nisam dobio poruku da je nalog zakucan i tek kad se resetuje pass onda ce ga otkljucati. tako da nek stoji tako.
a on topic, ne bih se ja zajebavao sa tim sranjem... mozda western union?
*edit* ps ako proguglash po netu, videcesh da je satisfaction rate izuzetno nizak, ljudi su bash nezadovoljni.