Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
"jagodinac sam, nemojte da vas lazu o tome kako imamo sve i kako nam je divno. Jeste divno ako si clan njegove stranke, uvlacis mu se u dupe i tome slicno. Nekad leti pola grada nema vodu jer puni jebeni akva park. Zooloski vrt smrdi na sest kilometra a terene je pravio po selima 'de ima pet coveka a asfalt je vec puk'o... Jeb'o ga akva park, ljudi nemaju za 'leba. izvinjavam se sto nije cirilica, na brzaka sam kucao. Pozdrav"
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, ne, ne...

Početak njegove rečenice: "Pa, DOKTORE, jel ste napravili neku ordinaciju?"

A ispada da on pošto je otvorio sve one pomenute škole - da je nastavnik, domove kulture - da je kulturni radnik itd, itd.

Oj.
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:
(hvala Kostunici, mesec dana se nisam nasmejala)

Razlicak (Centaurea montana): 'Ovo je jedna od biljaka za suva,neplodna,ocedita,kamenita sto bi rekli nikakva zemljista.
Cveta najcesce sada u aprilu,ponekad maju mesecu.Ne trazi nikakvu negu osim prostora za sirenje.'
Korisnikov avatar
By Mars
Jel to neka montazna zajebancija ili odistinski?
Korisnikov avatar
By Tungi
Herald napisao: izvinjavam se sto nije cirilica, na brzaka sam kucao. Pozdrav"
:povez:
Korisnikov avatar
By Herald
Slika

„Različak - jer nismo svi isti!“ Kampanja je, kako kažu u DSS-u, započeta simbolično prvog dana proleća jer to simbolizuje buđenje, stoga je i simbol kampanje cvet različak. Zanimljivo je da su raniji simboli DSS-a bili šljiva i biljka prkos.
Korisnikov avatar
By Mars
"Modelsica" Nevena na izbornoj listi SNS-a

Slika

Nevena Adžemović je bila deo ženske grupe "Models" zajedno sa svojom sestrom Ivanom Stamenković, poznatijom pod nadimkom Sindi. Bila je udata za biznismena Željka Jankovića, od koga se razvela. Maja 2007. godine se udala za Srđana Adžemovića, bivšeg muža pevačice Lele Andrić, i iz tog braka ima sina. Autorka je knjige "Kako sačuvati srpski rod", u kojoj deli savete protiv bele kuge.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/31323 ... listi-SNSa" target="_blank
Korisnikov avatar
By Herald
Ajoj al se utrkuju da skandalishu. Sad cu da nadjem Trivanku-DS, mislio sam da od Petrovica-DS ne mosh videti i cuti nista iritantnije al TrDS je horor.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Ivica Dačić: Konkurenti SPS-a koriste Miloševićeve metode iz devedesetih godina

Koalicija Socijalistička partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Jedinstvena Srbija predala je jutros Republičkoj izbornoj komisiji listu, čiji nosilac je lider socijalista Ivica Dačić koji je poručio da ulazi opušteno u kampanju jer , kako je rekao "znamo da smo dosta uradili".

Dačić je, posle predaje liste, izjavio da očekuje da ta koalicija osvoji duplo veći broj glasova nego na prethodnim parlamentarnim izborima, kada je dobila 7,6 odsto, jer "nema šta da krije pred građanima i neće da ih laže u ovih nekoliko nedelja kako bi ih prevarili da glasaju za njih".

"Ulazimo opušteni u kampanju zato što znamo da smo dosta uradili. Ko do sada nije uradio ono što treba da uradi, ne verujem da će mu pomoći bilo kakav slogan, kampanja, ili finansijska sredstva koja imaju", istakao je on.

Dačić je rekao da bi voleo da stranke objasne odakle im tolike pare za predizborne spotove, plakate i bilborde, a sve u vreme ekonomske krize.

"Mislim da bi bilo pošteno prema ovom narodu da oni koji su ove četiri godine bili demagozi i govorili da svako treba da plati svoju kafu na sednici Vlade, ili da zbog krize putuju u inostranstvo ekonomskom klasom u avionu... da objave odakle im pare", poručio je on.

Dačić je dodao da se to isto odnosi i na one koji su do sada govorili da vlast mnogo troši i da bi oni bili racionalniji, da kažu odakle im pare za kampanji, ko im ih je dao.

"Mi ne dugujemo nikom ništa, samo našem narodu i državi", rekao je on.

Dačić je ocenio da je najveći neprijatelj naroda i države u Srbiji finansijska oligarhija, "oni koji u razvoju vide samo šansu da se taj razvoj obavi preko leđa siromašnih".

Konkurentima na izborima Dačić je poručio da koriste isto što je devedesetih koristio tadašnji lider SPS Slobodan Milošević, "od otvaranja vrpci do svega ostalog".

On je poručio da na izborima svi treba da budu ravnopravni, jer "nikome neće uspeti da Srbiju svede na dve stranke".

"To je hteo i Milošević, ali nije mogao. Kako je to bilo lepo u ono vreme, Milošević i Vuk Drašković podele kolač, isto kao što sada hoće da urade Boris Tadić i Tomislav Nikolić. Ali ne može, jer novčić se možda nalazi u nekom drugom delu česnice",
zaključio je Dačić. (Fonet)
Korisnikov avatar
By Mars
"Modelsica" Nevena: Želim da sa Veljom Ilićem menjam Srbiju

- Pristupila sam Novoj Srbiji zato što sam želela da doprinesem boljem životu, ekonomskoj politici, boljoj budućnosti dece i zaposlenju građana. Mislim da u našoj zemlji ne može da bude gore stanje od ovoga. Sve je u opštem rasulu. Manjina koja je uz vlast živi dobro, a ostali su na rubu egzistencije. Mislim da treba da se popravi situacija na svim poljima - kaže Nevena.

(ovo ko onaj Denijev doktorski rad Vesne da Vinče)

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/31337 ... jam-Srbiju" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364205#p2364205]Herald napisao:[/url]Slika

„Različak - jer nismo svi isti!“ Kampanja je, kako kažu u DSS-u, započeta simbolično prvog dana proleća jer to simbolizuje buđenje, stoga je i simbol kampanje cvet različak. Zanimljivo je da su raniji simboli DSS-a bili šljiva i biljka prkos.
Od svih ludosti koje sam procitao, ova je najgora.
Prosto da se zapita covek da l` su ovi normalni?
Korisnikov avatar
By *deni*
Bljuje mi se od Tadića, koji, kao, obilazi običan narod i intimno, prisno razgovara sa preduzetnicima i radnicima, uz razmenu bezmalo zaljubljenih pogleda i širokih osmeha....
:njuska:
By alexandermagic
Slika
Awww, reprezentativan uzorak srpske majke. Materinski nagon i želja da se pomogne ugnjetenima izbija iz svake njene pore. Not. :shrug:

Što joj je sa desnim okom, Džemo je tabanao pa ostale poslEdice, ne? :kafa:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jooooj, Marsu, gde samo nadje taj tumblr, cicim od smeha kao retardirana veverica.
Korisnikov avatar
By deran
ŽIV nisam od političkih reklama,a to je samo početak... :povez:

(čeda je ipak najgori samoreklamer-ili vodi mrtvu trku sa dinkićem,koga bih najradije upucao...)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!