Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars

...ajde kog ne mrzi gif od ovog da napravi
Korisnikov avatar
By Tungi
Ovaj klip je i te kako za predizbornu kampanju:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Šalje čovek (misterioznu) poruku Helen Keller.
Korisnikov avatar
By Herald
koju posluhu porat :smeh:

--------------------------------------------------------------

Korisnikov avatar
By Vel boy
kako bih ja tog selju ilica tukao i nogama i rukama a ne bih mu dao ni da zaplache ni da zapomaze. nisam agresivna osoba nimalo ali on, sheshelj, palma, dveri/nashi/obraz/amfilohije..... izazovu ono najgore u choveku......
Korisnikov avatar
By Mars
Boris tadic looking at wires

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Boris Tadić je prisustvovao otvaranju fabrike čarapa u Leskovcu i tom prilikom izjavio da je to značajan korak u cilju pridruživanja Srbije EU.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Tradicionalni koncept i srpski brend, praktično, Ide Mile sa još jednim drugom na delu:

Амбасадор Волфрам Мас рекао је да отварање нове немачке фабрике представља изузетно дистигнуће и показатељ политичке стабилности Србије.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/" target="_blankЕкономија/1064202/Нове+инвестиције+у+Лесковцу.html
Korisnikov avatar
By Mars
Majčice mila

:povez:

Pa jel ste otvorili neku ordinaciju...

I na otvaranju da svira Betoven.

Ne, to je strašno. Sve komplet.
Korisnikov avatar
By Blady
ali ovaj komentar :pucaodsmeha:

Sunce ti kalaisano, pa ta Srbija jos i nije u tako losem stanju kad o njoj odlucuju i vode je spodobe kao sto je PALMA.
A vi jagodinci niste nista bolji od ovog cvarka sto vas vodi i predvodi. Od toliko izgradjenog u Jagodini koja ustanova proizvodi sta !?
Ni jedna, sve su potrosacke! Palma i proizvodnja je kao sto Sopen svira na uvce pa kafanama na klaviru.
Interesuje me kako toliki narod moze da zivi i dise isti vazduh sa takvi bilmezima ugojenim ko krmad.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni nije jasno sto ce SPS-u, koji je u anketama narastao, uopce potrebna koalicija. samo se bespotrebno blamiraju s krkobabicem i palmom. ono jebote, koalicijski partneri im se zovu krkobabić i palma! :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!