Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by jukieGospodin Čanak je veliki gospodin i šarmer.
Originally posted by BellyButtonMeni je bilo jako tužno kada je napravio gomilu prženica i onda je stajao i svima nudio prženice
Canak je jedini lik koji je mene zainteresovao da gledam Velikog Brata. I prestao sam cim je on izasao.a niko nije hteo da ih uzme jer su se već najeli dok je pržio (nisu hteli da čekaju da sve bude gotovo) a on je onako molećivo gledao za njima i držao onaj tanjir u jednoj ruci dok se drugom naslanjao na štaku
![]()
To je bio onaj momenat kao sa Ivanom Cankarom i majkom i šoljicom kafe
![]()
Nego, da razmišljamo o vedrijim temama, Boris M. se vozio sa Čankom na motoru, pa može da nam kaže koliko je udoban na stiskanje
![]()
Originally posted by mythechiji, bandicev-oidni.....? ili samo generalno crnogorski-istochnohercegovachki.....
meni je najbolja ona
"Nenad Canak, oterace opanak"![]()
![]()
Originally posted by Marvin
Ja se uglavnom slažem sa onim šta priča, ali ne i kako priča.
I ne mislim da tako priča zbog političkih fukara, nego zato što je dvorska luda i prostak.
Može sa tim fukarama i drugačije da se priča. Jeste da treba debelih živaca, ali može.
Ja licno, apsolutno podrzavam gej paradu.Doro vece Srbijo, TvPink.
Prvi put kad se na nekoga primeni sila, neko nekoga pokusa zbog toga da udari tog momenta je policija obavezna, ako policija ne moze onda vojska. Tu milosti nema, jer to nije pitanje odbrane gej parade vec ustavnih prava ljudi koji zive u ovoj zemlji.
alfhild napisao:pa, ne! na ovom svetu nazalost postoje mnogi ljudi koji razumeju jedan jedini jezik- tj. onaj kojeg prvi koriste te i zasluzuju sasvim istog za uzvrat. tako da Chanak bash kao shto i treba govori na njima jedinom razumljivom jeziku.Originally posted by Marvin
Ja se uglavnom slažem sa onim šta priča, ali ne i kako priča.
I ne mislim da tako priča zbog političkih fukara, nego zato što je dvorska luda i prostak.
Može sa tim fukarama i drugačije da se priča. Jeste da treba debelih živaca, ali može.
da!
Herald napisao:Da me Jelena Bačić Alimpić ne živcira sve u šesnes, možda bih i uspio špgledat do kraja.
Doro vece Srbijo, TvPink.
unic0rn napisao:Originally posted by Simor
Ja imam podeljeno mišljenje o Nenadu Čanku i Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali zbog antiratnog angažmana, zbog vrlo jasnog antinacionalizma i zbog vrlo uspešnog nošenja sa raznoraznim fukarama srpske političke estrade, upisujem se u fan klub.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!