Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
ah, upisujem se! :eya: :eya:

cenim i delo i lik gospodina canka, mada se njegovom hrabrom politickom radu moze pripisati epitet agresivnijeg verbalnog opstenja. :tange:
Korisnikov avatar
By mirth
Jako mi se svidja njegov humor. Sve ostalo... :shrug:

Slika
Korisnikov avatar
By castor
Ja sam ga zavoleo kada je rekao da treba kazniti sve clanove JUL-a.
Korisnikov avatar
By Herald
E da su ga samo poslusali bio bi zabranjen i sps i srs.

''
By mythe
meni je najbolja ona

"Nenad Canak, oterace opanak" :D ;)
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by jukie
Originally posted by BellyButton
Canak je jedini lik koji je mene zainteresovao da gledam Velikog Brata. I prestao sam cim je on izasao.
Meni je bilo jako tužno kada je napravio gomilu prženica i onda je stajao i svima nudio prženice :curka: a niko nije hteo da ih uzme jer su se već najeli dok je pržio (nisu hteli da čekaju da sve bude gotovo) a on je onako molećivo gledao za njima i držao onaj tanjir u jednoj ruci dok se drugom naslanjao na štaku
:rida:
To je bio onaj momenat kao sa Ivanom Cankarom i majkom i šoljicom kafe
:rida:

Nego, da razmišljamo o vedrijim temama, Boris M. se vozio sa Čankom na motoru, pa može da nam kaže koliko je udoban na stiskanje
:awesome:
Gospodin Čanak je veliki gospodin i šarmer.
Korisnikov avatar
By smaug
Evo uclanjujem se i jako bih volela da negde mogu da nadjem snimak 'duela' Nenada Canka i onog smrada smrdljivog Aleksandra Tijanica u kojem se Canak na slamcicu napio krvi majmunu.
Zbog tog duela se uclanjujem.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe

meni je najbolja ona

"Nenad Canak, oterace opanak" :D ;)
chiji, bandicev-oidni.....? ili samo generalno crnogorski-istochnohercegovachki.....

ONT, nemam shta naglashavati da se i ja uchlanjujem u fan club Nenada Chanka kada sam celim mojim zivotnim primerom praktikovao (i ne znajuci) ideje LSV-a. dobro, mozda, sem bash Chankove zenskarosti :giggle:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Jako voli kameru, a kao vođa marginalne stranke, može sebi dozvoliti egzibicije. No, inteligentan je, zabavan - vole da jarca Četnike. :lol: Mada, slažem se da je Pajtić veći Vojvođanin a bolji Srbin od Čanka. Čanak ovo drugo tek treba da nauči. Zato ću pričekati s članstvom...
Korisnikov avatar
By deran
čanak je pre svega bolji čovek od pajtića-na stranu sve ostalo,i to kažem ja,koji živim u vojvodini...to je verovatno jedan od razloga koji mu ne dozvoljavaju da bude političar kakvim bi mi želeli...
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Učlanjujem se! Došlo mi iz dupeta u glavu. :doh:

"Za Nenada Čanka neredi predstavljaju vaninstitucionalni obračun sa demokratskim snagama. On kaže da stadioni sada služe kao poligon za uvežbavanje paravojnih formacija.
"Nisu se paravojne formacije regrutovale devedesetih u bibliotekama, već na tribinama, a takozvani navijači su postajali ratni komandanti", kaže Nenad Čanak, lider LSV.
"Ko god taj fašistički ološ nazove navijači ili deca ili zavedena omladina taj laže, prikriva istinu", kaže Čanak."

:hail:
Korisnikov avatar
By Herald
Povodom Parade Ponosa:

Predsednik LSV i narodni poslanik je preporučio mitropolitu Amfilohiju (Radoviću) da se seti i “Jevandjelja po Mateji”, u kojem se Hrist obraća svojim učenicima sledećim rečima: “I koji primi takovo dijete u ime moje, mene prima. A koji sablazni jednoga od ovijeh malijeh koji veruju u mene, bolje bi mu bilo da se objesi kamen vodenični o vratu njegovu i da potone u dubinu morsku“.
By faxsimil
Upoznao sam Nenada Čanka u toku kampanje za parlamentarne izbore, 2004. godine, kada je bila jedna lepa kampanja, "Zajedno za toleranciju". Čanak je jako zanimljiva osoba, dobar i mudar političar, simapatičan i jedinstven, na svoj način. Da, ne može se svako baviti politikom. Tako da, složem se sa svojom kevom, Čanak je zakon! :) )))
Korisnikov avatar
By Stripi
ČAk je bio super i u "Večeri sa Ivanom Ivanovićem" :D
Korisnikov avatar
By alfhild
Originally posted by Marvin

Ja se uglavnom slažem sa onim šta priča, ali ne i kako priča.

I ne mislim da tako priča zbog političkih fukara, nego zato što je dvorska luda i prostak.
Može sa tim fukarama i drugačije da se priča. Jeste da treba debelih živaca, ali može.

da!
Korisnikov avatar
By Herald
Ja licno, apsolutno podrzavam gej paradu.

Prvi put kad se na nekoga primeni sila, neko nekoga pokusa zbog toga da udari tog momenta je policija obavezna, ako policija ne moze onda vojska. Tu milosti nema, jer to nije pitanje odbrane gej parade vec ustavnih prava ljudi koji zive u ovoj zemlji.
Doro vece Srbijo, TvPink.
Korisnikov avatar
By Vel boy
alfhild napisao:
Originally posted by Marvin

Ja se uglavnom slažem sa onim šta priča, ali ne i kako priča.

I ne mislim da tako priča zbog političkih fukara, nego zato što je dvorska luda i prostak.
Može sa tim fukarama i drugačije da se priča. Jeste da treba debelih živaca, ali može.

da!
pa, ne! na ovom svetu nazalost postoje mnogi ljudi koji razumeju jedan jedini jezik- tj. onaj kojeg prvi koriste te i zasluzuju sasvim istog za uzvrat. tako da Chanak bash kao shto i treba govori na njima jedinom razumljivom jeziku.
Korisnikov avatar
By Morpheus
I'm IN :) ..... kako da ne volem mog sugradjanina iz Lipovog Gaja koji zimi cisti ulice u Zmaj Jovinoj i Laze Teleckog sa Ski-Skuterom :) .... genijalac :)

Bogu fala da sam Lala :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Herald napisao:
Doro vece Srbijo, TvPink.
Da me Jelena Bačić Alimpić ne živcira sve u šesnes, možda bih i uspio špgledat do kraja.
Korisnikov avatar
By Herald
Canak:"Pravda za patka"

Voditeljka: "Frojd bi tu imao svasta da kaze". :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da.

Inače me Čanak oduševio onom parabolom o pancirima tj. mantijama.
Korisnikov avatar
By Tomek
unic0rn napisao:
Originally posted by Simor

Ja imam podeljeno mišljenje o Nenadu Čanku i Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali zbog antiratnog angažmana, zbog vrlo jasnog antinacionalizma i zbog vrlo uspešnog nošenja sa raznoraznim fukarama srpske političke estrade, upisujem se u fan klub.
:up:
:up:
ali bi ipak bio bolji stand-up komicar nego sto je politicar
Korisnikov avatar
By starky
like.duhovit je uvek,cak i kad su vrlo ozbiljne stvari u pitanju :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!