Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by KorvinOdAmbera

Jedino me bothways razume... :radosnice:

Ali, ozbiljno...

Naredni put ću iščitati ugovor... Mislim da kada se IZBRIŠE profil, da se izbrišu i ti svi podaci. Nisam deaktivirao nalog. Videćete da nema više ni jednog mog komentara.
Znam da si izbrisao, a ne deaktivirao, ali opet, cisto sumnjam da je FB obrisao te podatke.

Gledaj logicno. Ti podaci su zlata vredni (ne tvoji konkretno, nego svi podaci svih korisnika) i svakako im ne ide u prilog da brisu te podatke, jer time smanjuju svoju bazu.

A kako prostor (terabajti) nije preterano skup, a oni imaju para od silnih reklama, onda mogu sebi da dozvole da cuvaju tvoje podatke, cak i kad ih napustis.
Originally posted by KorvinOdAmbera
A to što samo ja mogu da preuzmem, to ne znači da mi neko ne može da uhakuje profil, što se događalo jako puno ljudi oko mene.
Što ne bi bio problem toliko, da sada nisu pojednostavili toliko to skidanje podataka.

Mislim stvarno. SVE moje poruke. A neke su vrlo inkriminišuće. :pervert: :lol:
Pa ako ti neko uhakuje u profil i zeli da sazna sve o tebi, promenice ti sifru i do mile volje na tenane na samom FB (umesto na ogoljenoj offline verziji) pregledati sve sto ga interesuje. Za to mu ne treba nikakav .zip. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao ja zaboravio :blush:

srecan rodjendan kravice moja :kiss:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
nemam potrebe da mi nagomilavaju na zidu čestitke. a i da vidim ko mi je sve zapamtio. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Srecan to dan kad si izgmizao iz mamine pice pun kompleksa a psihologa nigde, a dok su doktori pokusavali da provali koje si stvorenje ti si ih vec mazio po kurcu sa odusevljenjem i pravio se da mislis da im je kurac lizalica dok te nisu odvojili od kurca sistemom poluge, a onda si, kao svako tek rodjeno stvorenje, krenuo da places, ali ne zato sto to inace bebe rade vec zato sto su te jelte odvojili od kurca a onda si krenuo da jedes od tuge i nastavio to da radis do 21.12.2012. :wundy:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341690#p2341690]Anhedonie napisao:[/url]Srecan to dan kad si izgmizao iz mamine pice pun kompleksa a psihologa nigde, a dok su doktori pokusavali da provali koje si stvorenje ti si ih vec mazio po kurcu sa odusevljenjem i pravio se da mislis da im je kurac lizalica dok te nisu odvojili od kurca sistemom poluge, a onda si, kao svako tek rodjeno stvorenje, krenuo da places, ali ne zato sto to inace bebe rade vec zato sto su te jelte odvojili od kurca a onda si krenuo da jedes od tuge i nastavio to da radis do 21.12.2012. :wundy:
VAT D FAK! :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Smrdo... malopre pricam sa tobom a ti cutis.
Treba od drugih da saznam. I za malo da promasim.
Ma ko te jebe. Necu ni da ti cestitam rodjendan.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A rekao sam ti da pokušavam da budem down-low ove godine, ne se ljutiš. :(
A osim toga mislio sam da si prokljuvila sistematiku pretraživanja pošte. :shmi:

Ostali: Hvala vam svima puno, ali anahedonija je jedina koja nađe prave reči koje me pogode pravo u srce. :love:
Korisnikov avatar
By smaug
(ne pretrazujem tudju postu nikad :P )
Na tebe da se ljutim...

Srecan ti rodjendan matori, lepo se provedi.

:kiss:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341690#p2341690]Anhedonie napisao:[/url]Srecan to dan kad si izgmizao iz mamine pice pun kompleksa a psihologa nigde, a dok su doktori pokusavali da provali koje si stvorenje ti si ih vec mazio po kurcu sa odusevljenjem i pravio se da mislis da im je kurac lizalica dok te nisu odvojili od kurca sistemom poluge, a onda si, kao svako tek rodjeno stvorenje, krenuo da places, ali ne zato sto to inace bebe rade vec zato sto su te jelte odvojili od kurca a onda si krenuo da jedes od tuge i nastavio to da radis do 21.12.2012. :wundy:
:lol:
:up:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2341657#p2341657]KorvinOdAmbera napisao:[/url]nemam potrebe da mi nagomilavaju na zidu čestitke. a i da vidim ko mi je sve zapamtio. :)
otkad imam onaj tajmlajn niko vise ne vidi nikog :gotika:

kakogodbilo, zurkica veceras kod mene ;)
:dance:
Korisnikov avatar
By antibiotic
:yay: moramo jednom da snimimo zajednicku akciju :lol:
:hilarious:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mili druže, da bideš srećan i bogat i da nađeš uvek balans u životu, kao ove dve simpatične cure, koje su uskladile težnju ka estradnom uspehu i svoju urođenu snebivljivost :

:happysmoke:
Korisnikov avatar
By unic0rn
srecan rodjendan kurvine od ambara!
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Alles Beste zu Deinem Geburtstag, bleib so wie Du bist. :pivce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!