- 17 Jan 2011, 23:35
Gledaj logicno. Ti podaci su zlata vredni (ne tvoji konkretno, nego svi podaci svih korisnika) i svakako im ne ide u prilog da brisu te podatke, jer time smanjuju svoju bazu.
A kako prostor (terabajti) nije preterano skup, a oni imaju para od silnih reklama, onda mogu sebi da dozvole da cuvaju tvoje podatke, cak i kad ih napustis.
Originally posted by KorvinOdAmberaZnam da si izbrisao, a ne deaktivirao, ali opet, cisto sumnjam da je FB obrisao te podatke.
Jedino me bothways razume...![]()
Ali, ozbiljno...
Naredni put ću iščitati ugovor... Mislim da kada se IZBRIŠE profil, da se izbrišu i ti svi podaci. Nisam deaktivirao nalog. Videćete da nema više ni jednog mog komentara.
Gledaj logicno. Ti podaci su zlata vredni (ne tvoji konkretno, nego svi podaci svih korisnika) i svakako im ne ide u prilog da brisu te podatke, jer time smanjuju svoju bazu.
A kako prostor (terabajti) nije preterano skup, a oni imaju para od silnih reklama, onda mogu sebi da dozvole da cuvaju tvoje podatke, cak i kad ih napustis.
Originally posted by KorvinOdAmberaPa ako ti neko uhakuje u profil i zeli da sazna sve o tebi, promenice ti sifru i do mile volje na tenane na samom FB (umesto na ogoljenoj offline verziji) pregledati sve sto ga interesuje. Za to mu ne treba nikakav .zip.
A to što samo ja mogu da preuzmem, to ne znači da mi neko ne može da uhakuje profil, što se događalo jako puno ljudi oko mene.
Što ne bi bio problem toliko, da sada nisu pojednostavili toliko to skidanje podataka.
Mislim stvarno. SVE moje poruke. A neke su vrlo inkriminišuće.![]()
![]()