Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

posao ili ljubav

posao
23
61%
ljubav
15
39%
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323542#p2323542]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323460#p2323460]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323363#p2323363]Tungi napisao:[/url]Koliko materijalista. :wow:
Za nepoverovati!

Možda zvučim surovo, ali sa takvom listom prioriteta nemojte posle da kukate na ljubavne probleme. I kako kada vi volite vrca ljubav na sve strane. Zrela ljubav često uključuje i žrtvu.
ne, ne zvucis surovo. try harder. :D

zapravo htjedoh reci da takav stav prema ljubavi ne mora biti nuzno materijalisticki. razliciti ljudi imaju razlicite prioritete. primjerice, ja za ljubav nikad ne bih prodao dušu đavlu, ali za neke druge stvari bih. :andjelak: daleko od toga da mi ljubav nije vazna, i da mi drugi ljudi nisu vazni, ali da se ne zavaravam - to mi nije najvaznije. :shrug:

zato i zelim propitivati tu ideju da je ljubav nesto sto bi ljudima trebalo biti najvaznije? zasto? :neznam: zasto bi bas ljubav prema osobi XY bila ultimativna odrednica jednog zivota? to je zapravo vrlo sebicno i skuceno gledanje na zivot i svijet. nadalje, toliki se trude da budu sretni u ljubavi, da nađu pravu osobu, a uopce se ne trude oko hrpe drugih stvari, jer - izmedju ostaloga - konzumeristicko drustvo bas i ne fura konstantnu propagandu o (da banaliziram) gladi u africi, dok o romanticnoj ljubavi fura. i onda se precesto dogadja apsurdna situacija da ljubav kao svjetonazor zastupa neki retard koji je gledao previse filmova s meg ryan. sto je, recimo, s krscanskim poimanjem ljubavi koje je prilicno razlicito od romanticne ljubavi?

all in all, to sto bih moje dugorocne ciljeve pretpostavio trenutnoj romansi ne znaci da sam materijalist. i want more, that's all. :smug:
Jedno je kada kaže biram posao neko ko ne daje romantičnoj ljubavi primat (kao ti), a sasvim drugo kada su oni koji se kunu u ljubav spremni tu istu ljubav za par groša da prodaju. Oni to čine nerado, teška srca, uz suze, ali IPAK biraju odsustvo ljubavi. Ovo prvo je doslednost sebi i nemam zamerke (mada je meni lično romantična ljubav jako važna kao delić opšte ljubavi koja je u mom vrednosnom sistemu visoko). Drugo je...izadaja Sebe zbog sebe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako bas mora da se bira odabrao bih ljubav. Sta ce mi karijera i novac, to mi ne znaci puno, osim ako nemam dovljno da prezivim.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323657#p2323657]Galateja napisao:[/url]

Jedno je kada kaže biram posao neko ko ne daje romantičnoj ljubavi primat (kao ti), a sasvim drugo kada su oni koji se kunu u ljubav spremni tu istu ljubav za par groša da prodaju.
yep, ja bih samo terminoloski precizirao: nije mi toliko vazan posao koliko postignuce.
u ljubavi bas i nema te vrste "rezultata", nije da mozes svojeg partnera voljeti bolje nego sto se voli bilo koji drugi ljubavni par na svijetu.
ja zelim ostaviti kakav-takav trag u svijetu, a necu ga sigurno ostaviti time sto sam za zivota imao jako lijepu ljubavnu vezu. pa navodno su to isto imali i milijuni (milijarde?) drugih, bar tako kazu. :D
s time da ja ljubav uopce ne iskljucujem iz svojeg zivota, samo mi jednostavno nije number one priority.
Korisnikov avatar
By Mia123
Ljubav... ako nadjem neku submisivnu budalu na dugi rok trpi moje histericne faze :lol: ali posto mi to sve vise deluje kao nemoguca misija, mozda bolje pos'o. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323460#p2323460]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323363#p2323363]Tungi napisao:[/url]Koliko materijalista. :wow:
Za nepoverovati!

Možda zvučim surovo, ali sa takvom listom prioriteta nemojte posle da kukate na ljubavne probleme. I kako kada vi volite vrca ljubav na sve strane. Zrela ljubav često uključuje i žrtvu.
Mozda nismo svi kao ti, ali ne znaci da smo materijalisti :roll:
I meni je za nepoverovati kada procitam tvoj post.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323542#p2323542]Popeye napisao:[/url]

all in all, to sto bih moje dugorocne ciljeve pretpostavio trenutnoj romansi ne znaci da sam materijalist. :smug:
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323915#p2323915]Popeye napisao: u ljubavi bas i nema te vrste "rezultata", nije da mozes svojeg partnera voljeti bolje nego sto se voli bilo koji drugi ljubavni par na svijetu.
ja zelim ostaviti kakav-takav trag u svijetu, a necu ga sigurno ostaviti time sto sam za zivota imao jako lijepu ljubavnu vezu. pa navodno su to isto imali i milijuni (milijarde?) drugih, bar tako kazu. :D
s time da ja ljubav uopce ne iskljucujem iz svojeg zivota, samo mi jednostavno nije number one priority.
Samo da znaš da to fino može da se ukombinuje. Ostaje pitanje da li bi Dali, Crnjanski, Nabokov, Felini i još mnogi bili tako uspešni bez svojih žena koje su im bile maksimalno posvećene. Ljubav je gorivo za te tragove koje pominješ. Koliko je samo stranica spasila gospođa Vera Nabokov u pomahnitalim momentima svoga muža. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne mogu ozbiljno da odgovorim na ovo pitanje (posebno u 21. veku), jer ne vidim nijedan razlog zasto ne bi mogao da kada ti je vec ponudjen FANTASTICAN posao da odes tamo sa voljenom osobom. Mislim, jedino ako odes u tvorza nisi u mogucnosti da je vidjas ili budes sa njom.

Da, otisla bih, ali to meni ne bi bio razlog za raskid. Nedostatak ljubavi i zelje je razlog za raskid.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ах, нисам сигуран да могу да одговорим на ово питање а да не слажем и то самог себе, првенствено.

У први мах и моментално бих, са сигурношћу, могао да кажем - посао јер не сматрам да неко има само једну "сродну душу" и да не може тамо негде наћи боље/г.
То је, наравно, одговор који бих дао да се нисам сетио да умало нисам уписао други факултет због бившег дечка.
Пошто сам уписао и његов факултет (одн. прошао пријемни) о његовој молби да идем са њим на факс сам, врло озбиљно, размишљао премда никада раније у животу за мене није било алтернативе жељеном занимању.
Једна ситнија свађа која се десила спречила ме је да одем на други факултет због чега сам сада захвалан. Највероватније бих и отишао...

Али никада нећу заборавити одговор на моје питање "Шта ако раскинемо а идемо на исти факс?" - "Па ништа, бар ћу моћи сваки дан да те гледам."

:D

Мој одговор је, у складу са искуством - немам појма! :)

:)
Korisnikov avatar
By Tungi
speedygonsales napisao:
У први мах и моментално бих, са сигурношћу, могао да кажем - посао јер не сматрам да неко има само једну "сродну душу" и да не може тамо негде наћи боље/г.
Podseti me na ovu...

Ako se s malim ne možeš zadovoljiti, veće nisi ni zaslužio.
By tasa
idealno bi bilo da mozes povuci partnera za sobom
ali ako je situacija ili ili onda biram ljubav
mislim da je teze naci srodnu dusu nego dobar posao
i u danasnje vreme ni u jednoj zemlji na svetu nemas neku posebnu garanciju da neces ostati bez posla sto zbog globalne krize sto zbog kapitalistickih povlastica tipa moze im se...
moja je sira rodbina sva po inostranstvu
kada su otisli sve im bilo bajka jer je ipak bolji standard
ali sada nije vise takva bajka jer su svi u hipotekarnim kreditima
i bukvalno idu iz pidzame u radno odelo i malo vremena imaju za drustveni zivot
na kakav smo mi navikli ovde
u svakom slucaju sta god da odlucis neka ti je sa srecom i da imas zivot dostojan coveka
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dramaturgija.
Kao sto rekose, sa fantasticnim poslom, mozes povuci i partnera/ku sa sobom bilo gde na svetu, ako ta osoba uopste to zeli. Ako ne zeli, fala lepo. Ponudjen ko pocascen.
A ne volem te samoproklamovane zrtve ljubavi, koji bi svasta nesto u zivotu, ali eto, njima su njihovi momci/devojke ili muzevi/zene/deca ipak bili vazniji.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324240#p2324240]Tungi napisao:[/url]
speedygonsales napisao:
Podseti me na ovu...

Ako se s malim ne možeš zadovoljiti, veće nisi ni zaslužio.
Нико не говори о незадовољству и напуштању због истог него више о утешној реченици која се темељи на оној народној - И над попом има поп.
Korisnikov avatar
By spliff
kad siromashtvo zakuca na vrata, ljubav bezi kroz prozor
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324194#p2324194]speedygonsales napisao:[/url]
Ni ja ne mislim da imamo samo jednu "srodnu dušu", niti mislim da ne bih mogao naći nekog sličnijeg meni, kompatibilnijeg od sadašnjeg dečka, ali ipak, kada sve saberem, oduzmem i podvučem crtu, rekao bih da mi je važnija ova veza od prilike da živim u drugoj zemlji ili od prilike da zaradim malo više novca. Dakle, ne veze uopšte, već ova u kojoj sam sad konkretno. Svaku prethodnu vezu bih mnogo lakše raskantao zbog karijere, mislim da ne bih uopšte imao dilemu da li da odem ili ne.

Ali to je stvarno science fiction pitanje, jer mislim da nikada u praksi ne bih morao da pravim takav izbor. :sudija:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Izlišne si mi rasprave oko ovoga svako najbolje zna šta bi ga više učinilo srećnim, nema pravog odgovora.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323542#p2323542]Popeye napisao:[/url]
zato i zelim propitivati tu ideju da je ljubav nesto sto bi ljudima trebalo biti najvaznije? zasto?
nije poenta u ljubavi vec u sreci, pravo pitanje bi bilo sta te vise usrecuje i ispunjuje (ne mislim bukvalno :lol: )

a ja ne delim to misljenje "da bi trebalo biti najvaznije", meni jeste jer me najvise usrecuje, al ne mora svakoga da usrecuje kao mene.
Korisnikov avatar
By Blady
Volim da sam srecna.
Od toga nikada ne bih odustala !
Korisnikov avatar
By HARP
Otišao za poslom naravno, jer ako zaradim toliki novac moći ću ubrzo tamo da dovedem i voljenu osobu :)

p.s. Hoće li mi iko reći gde se menja izgled ovog foruma...
Korisnikov avatar
By sort_of_me
^ HARP welcome back! :D Ne može da se menja :)

on: pa da... svakako bi birao varijantu da odem i povedem dečka :D a ako ta opcija ne može onda zavisi kolko mrzim svoj trenutni posao i kolko volim trenutnog dečka :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!