Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

posao ili ljubav

posao
23
61%
ljubav
15
39%
Korisnikov avatar
By constantine
nisam znao gde da smestim ovu temu jer se tice i posla i ljubavi :D

Ovako intersuje me sta biste uradili da imate savrsenu vezu i sto se tice ljubavnog plana sve je super ali sa druge strane posao tu i tamo kotrlja. E sad da vam neko punudi posao, velika plata, ali van zemlje, daleko daleko od vase ljubavi i da znas da tipa biste se vidjali mnooogo retko tipa jednom u 10 godina (lupam) sta bi izabrao/la ako znas da bi vrv. taj posao doneo ti puno para ali bi radi tog uspeha morao/la da zrtvujes vezu koja super funkcionise?

ne postoji kompromis, ili ili.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
otisla bih.
ako je to zaista velika ljubav i "savrsena veza", nasle bi nacin da funkcionisemo neko vreme na daljinu pa bih je verovatno kada se stabilizujem na poslu povukla da dodje.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322262#p2322262]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322261#p2322261]*deni* napisao:[/url]Otišao bih za poslom, bez dileme.
Ja bez svakoga mogu da živim, ali bez para nikako.
:nono:
cak i ako bi ti ta osoba znacila kao niko do sada?
Pa, značiće mi još i više ako odem i više se ne vidimo.
To je ta senzacija, koja bi tu ljubav učinila tragičnom, dramskom i velikom.
Nezaboravnom.
:drama:
A ne da se svaki dan gledamo, jedemo koske i kačamak, štedimo paru na paru, pušimo najgoru krdžu, sve dok ne uštedimo ništa i ne popnemo se jedno drugom na glavu i do kraja ne smučimo. :pljuje:
By Ulix
Ne mislim da je to nužno "ili-ili" izbor u mom konkretnom slučaju. Dečko i ja smo već razmatrali mogućnost da se tako nešto desi i obojica bismo se potrudili da veza opstane, a pošto smo već toliko dugo zajedno, čini mi se da bismo u tome i uspeli makar neko vreme, dok se ne nađe neko rešenje. Ali ako bih apsolutno morao da se odlučim verovatno bih posle duže agonije odabrao vezu. Ja mnogo volim svoj posao, obožavam ga štaviše, ali mi je veza ipak važnija.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ti ovo nazivaš dilemom?

Odgovor je jasan - :pare:

A kad nakupiš brdo novca, ti plati dečku redovne posete, ili ga doseli kod sebe u inostranstvo.

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne bi otisla, potrudila bi se da napravim jos bolji posao (sa "voljenom" osobom) tu gde jesam...ili bi je jednostavno kiNdapovala :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Aj promeni avatar, sve mislim da je kiss queen...

Inace mi je pitanje ad 2011 kad je sreca imati bilo kakav posao malo anahrono.

Osim ako se bas ne zoves EDVARD i ne moras da biras izmedju ljubavi i prestola (a i njemu je izbor bio olaksan cinjenicom da su mu ipak ostale sve pare ovog sveta...)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322260#p2322260]constantine napisao:[/url]nisam znao gde da smestim ovu temu jer se tice i posla i ljubavi :D

Ovako intersuje me sta biste uradili da imate savrsenu vezu i sto se tice ljubavnog plana sve je super ali sa druge strane posao tu i tamo kotrlja. E sad da vam neko punudi posao, velika plata, ali van zemlje, daleko daleko od vase ljubavi i da znas da tipa biste se vidjali mnooogo retko tipa jednom u 10 godina (lupam) sta bi izabrao/la ako znas da bi vrv. taj posao doneo ti puno para ali bi radi tog uspeha morao/la da zrtvujes vezu koja super funkcionise?

ne postoji kompromis, ili ili.
Ovo je malo bzvz, i toliko hipotetički, da je prosto i nezamislivo. Bar u 21. veku, pored Interneta i aviona. Pogotovo ako je toliko "velika plata." :zid:
Ali dobro, da udovoljimo autoru odgovorom na prastaru dilemu...

Posao. :alexis:
Korisnikov avatar
By Blady
Posao.
Uvek i zauvek bih izabrala posao.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ne znam kakav bi mi savrsen posao netko mogao ponuditi, a da ja nisam medju osnivacima firme :merlinka:
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam pre za ljubav... mozda sam jos mlad pa ne kontam neke stvari :D
Korisnikov avatar
By Torry
jesam i ja za ljubav ali od toga se ne zivi

(zar je moguce da ja ovako pricam :shocked: )

elem, nije mi problem da zrtvujem neki period svog zivota da se snadjem i radim pa da voljenu osobu povucem sa sobom

a ako postoji nerazumevanje s druge strane, jer to radim zbog nas, **bes takvu vezu
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
odabrala bih posao
jer ako je tako do OO plata, mogla bih da izdrzavam partnera neko vreme dok se ne snadje za posao u toj zemlji u koju sam zbog posla otisla

drugo je pitanje (ovo je realnije u zivotu, desavalo se i desava se redovno parovima u mom okruzenju) da jedno hoce da ide, a drugo nece da ide iz Srbije
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322378#p2322378]4NY K3Y napisao:[/url]odabrala bih posao
jer ako je tako do OO plata, mogla bih da izdrzavam partnera neko vreme dok se ne snadje za posao u toj zemlji u koju sam zbog posla otisla

drugo je pitanje (ovo je realnije u zivotu, desavalo se i desava se redovno parovima u mom okruzenju) da jedno hoce da ide, a drugo nece da ide iz Srbije

a koji su razlozi tih sto nece da idu, bas me zanima?
Korisnikov avatar
By Hellas
Bas dosta razmisljam o tome u poslednje vreme i jos uvek ne znam sta bih odabrala. Do pre skoro godinu dana bih sigurno odabrala posao, ali sad vise nisam sigurna u to.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
ja sam za posao.

mozda sam jos uvek mlada i ne kontam te ljubavne stvari na bilo kakvom nivou,

ali kad vidim Ulix-ov odgovor, osecam se ko pokislo kuce *forever alone*
Korisnikov avatar
By unic0rn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322260#p2322260]constantine napisao:[/url] ali van zemlje, daleko daleko od vase ljubavi i da znas da tipa biste se vidjali mnooogo retko tipa jednom u 10 godina (lupam)
To je raskid, kakvo vidjanje preko aviona i interneta jednom u 10 godina, geez.

ot:
Posao > Veza, uvek.

Prosto veca mi je verovatnoca da ce posao da uspe nego veza, tako da se zakljucak namece sam po sebi. :lol:
By Kragi
Nikad ne bih zarad novca (a i bilo cega drugog) ostavio osobu koju volim, niti bih sebe zbog bilo cega lisio njegovog prisustva u mom zivotu.
Ako sam u skladnoj vezi dakle, razlog ovog tipa bi mi bio glup razlog za raskid.
Dakle ljubav :crveni:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322382#p2322382]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322378#p2322378]4NY K3Y napisao:[/url]odabrala bih posao

Kod jednih je on bio taj koji nije hteo da ide, jer kad je u Srbiji, lakse i brze moze da dodje kod svojih, koji su na Kosovu. Onda se posle nekog vremena predomislio, pa ipak otisao, ali ne u zemlju u kojoj je ona bila, nego ih je delila 1 zemlja. Na kraju su raskinuli, i svako je sebi nasao partnera u toj zemlji u koju su dosli, i i dalje su u tim zemljama.

Drugi par - on je otisao u USA, a ona nije htela, jer "nije ovde toliko lose". Vidjali su se kad je on dolazio, ali je njoj posle nekoliko godina dosadila veza na daljinu, pa je raskinula i nasla decka. Ovaj sa pocetka price se sada vratio iz USA i ovde pokrenuo 2 biznisa, uskoro ce verovatno i treci, i jako pati za njom (i dalje), a ona ne zeli da ga vidi, niti da komunicira, jer ima decka i uskoro se udaje za njega.

Treci par - on ima ponudu za posao u USA, ali ona nece da ide, jer joj je ovde mama. Ne, mama nije niti mnogo stara, niti bolesna, nego je ona, eto, jako vezana za mamu.

to su samo neki, iz najblize okoline
By Kragi
Dodatak:

Moj odgovor je baziran na 'iskljucivosti' koju je autor teme, cini mi se, zahtevao. Dakle ili - ili, ne moze i jedno i drugo :D
Tek sad citam sta su drugi pisali.

Inace, mislim da kada ste u 'obavezi' koja se zove veza, onda ste i bukvalno obavezni da razmisljate za dvoje/dve/dvojicu.
Potpuno mi je strano da bilo kakve iole bitnije zivotne planove pravim ne razmisljajuci da taj neko ipak mora sve to da isprati. :)
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322421#p2322421]4NY K3Y napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322382#p2322382]Torry napisao:[/url]

Kod jednih je on bio taj koji nije hteo da ide, jer kad je u Srbiji, lakse i brze moze da dodje kod svojih, koji su na Kosovu. Onda se posle nekog vremena predomislio, pa ipak otisao, ali ne u zemlju u kojoj je ona bila, nego ih je delila 1 zemlja. Na kraju su raskinuli, i svako je sebi nasao partnera u toj zemlji u koju su dosli, i i dalje su u tim zemljama.

Drugi par - on je otisao u USA, a ona nije htela, jer "nije ovde toliko lose". Vidjali su se kad je on dolazio, ali je njoj posle nekoliko godina dosadila veza na daljinu, pa je raskinula i nasla decka. Ovaj sa pocetka price se sada vratio iz USA i ovde pokrenuo 2 biznisa, uskoro ce verovatno i treci, i jako pati za njom (i dalje), a ona ne zeli da ga vidi, niti da komunicira, jer ima decka i uskoro se udaje za njega.

Treci par - on ima ponudu za posao u USA, ali ona nece da ide, jer joj je ovde mama. Ne, mama nije niti mnogo stara, niti bolesna, nego je ona, eto, jako vezana za mamu.

to su samo neki, iz najblize okoline

:nerd:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kad dobijemo šansu za neki dobro plaćen posao van zemlje u kojoj živimo,
treba sesti i dobro razmisliti.

Da li bih ostao u zemlji zarad partnera?
Ne bih, ma koliko da nam je veza savršena i da se volimo.
No, ukoliko bih nakon nekog vremena uspeo da povučem i partnera,
rado bih to učinio.
Ukoliko pak ne bih mogao...
svako bi otišao na svoju stranu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!