Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
E pa ja sam neobavesten, ne znam ko je ta Veselinovicka. :kostunica:
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Šta nađoh. I ovo bih voleo da imam, kao i radio-drame...

''''
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Osecam se kao pravi krembil sada sto ne znam ko je to. :wow: Sutra cu procitati sve o njoj na wikipediji, sad idem spavati.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja se sećam Branke. Čak mi se čini da je bila u nekom Trezoru.. a sad me.., tako me onaj natpis sa gornjeg snimka bacio u razmišljanje... "..na dnu smeha, leže suze.." mh.

Eh, kako je nekad sve imalo više smisla...
Korisnikov avatar
By Mars
Moje babe i dede su se svi cepali od smeha na to.
Korisnikov avatar
By deran
ja ne znam kako ćete proći sa tim zahtevima-sem ako spidi stvarno nije čudotvorac,ili ima BAŠ vezu...

ja sam pre par godina molio za neke pesme iz arhiva radio beograda (trajni snimci)-zvao sam bog zna koliko puta,bili su ono,ljubazni u fazonu "ti pričaj,ko te...",prebacivali me od jednog do drugog,da bi mi na kraju neki klinac reko NE MOŽE,znate li vi da je to naše, #%$&/%&%%$&&..."

velim mu da to nije njegovo,da su pesme zapravo NAŠE $#$%&&%$#"...",spustio je slušalicu...

đavo mi nije dao mira,i koliko god me bilo sramota,zvao sam ponovo za neke tekstove-dakle SAMO TEKSTOVE pesama koje mi trebaju,pošto ne razumem sve...

cvrc i tu-valjda je i to njihovo... :mad:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam jednom iz jedne televizije (ne RTS) izvukao jedan snimak do koga mi je stalo. Pri tome su me par dana obradjivali telefonski i dana kada sam otišao da podignem materijal - sigurno sat vremena u direktnom kontaktu, kao Jozefa K. Tako je izgledalo.

(glavni problem je bio da ih ubedim ZAŠTO to hoću i, drugo, da ih uverim da neću dalje da distribuiram)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa gledaj, sa radio dramama ne bi trebao da bude problem, što se tiče davanja. Jedini problem može da bude da drame nisu digitalizovane i onda neko treba da ih digitalizuje sa trake u samoj kući, pa će možda čoveka da mrzi il ne znam ni ja šta.
Aj pitaću prvo šta je dostupno u mp3 formatu, prvo to, pa onda polako. Već će se nešto naći.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao hvala ti.

Pa to i ja očekujem - a ne bih da se nadam da neko uzme pa da to digitalizuje tamo zbog mene. Nego ako nešto već postoji, već urađeno.

Može i novija produkcija, ako je to odma išlo na digi.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Deni, i ja bih link za sajt, molim najlepše!

Mars, stigao odgovor. Radio Beograd izgleda nema ništa digitalizovano pre 2007. godine. Sve je na magnetofonskim trakama u arhivi, i može samo tako da se sluša. Ono što ova "veza" može da eventualno uradi je, da ako ti treba baš neka konkretna drama, da je uzme iz arhive i pusti u program, to ide preko neta, pa može da se sluša i snimi. A inače kaže da kad bi bilo da bi ti srezala na disk.
Eto, nije baš ohrabrujuće, sad ti reci šta je tu dalje za činiti.
Kako da ne, olga, samo moram da ti skrenem pažnju da na tom sajtu postoji hijerarhija korisnika, nemaju svi pristup svim stranicama. Samo aktivni korisnici dobijaju dozvolu da pristupe glavnoj download bazi.
Ni ja nemam tu dozvolu, nego sam u rubrici '' Tražim '' zamolio za ovu Brankinu singlicu i desilo se da su mi izašli u susret.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321959#p2321959]olga_diktator napisao:[/url]Deni, i ja bih link za sajt, molim najlepše!

Mars, stigao odgovor. Radio Beograd izgleda nema ništa digitalizovano pre 2007. godine. Sve je na magnetofonskim trakama u arhivi, i može samo tako da se sluša. Ono što ova "veza" može da eventualno uradi je, da ako ti treba baš neka konkretna drama, da je uzme iz arhive i pusti u program, to ide preko neta, pa može da se sluša i snimi. A inače kaže da kad bi bilo da bi ti srezala na disk.
Eto, nije baš ohrabrujuće, sad ti reci šta je tu dalje za činiti.
Trenutno za činiti je pomiriti se sa situacijom.

Mnogo ti hvala za tvoj angažman - informacija zlata vredna, da bar ne pokušavam i ne nadam se onome kako sam zamislio, a za dalje videćemo.

:kiss:
Е, био сам данас у радију и биће нешто од драма.
Ауторка са којом сарађујем ће ми сигурно средити неколицину драма на диску наредних дана пошто данас није имала времена. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Divan si. I autorka sa kojom sarađuješ.

:B
Korisnikov avatar
By mirth
Jao Denika, fala vi za Branku, onoliko! :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!