Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ako može i ako hoće...
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa pitaj ga, svojevremeno su imali jednu emisiju na radio beogradu, ili barem u istoj zgradi.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Šta ti je potrebno konkretno? Tj koje tačno radio drame, koji period itd.
Korisnikov avatar
By Mars
Potrebno mi je bilo šta, ništa određeno, ništa konkretno. Nisam izbirljiv. Hoću 100, 200, 300 bilo kojih, pa šta uleti.

Period 1970-1990. To mi je nekako najegzotičnije i mislim najkvalitetnije (Dina Čolić, Đuza Stojiljković...)

Žanrovski mi isto nije važno šta je: radili su i klasike i moderne, i naše i strane...

Evo uradio sam upload jedne za primer-prvo sam to pronašao; nije tipična, imam i boljih ali ne mogu da tražim trenutno.

''
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321219#p2321219]Mars napisao:[/url]

''''''
Хахаха фукса се одала! :)
Е, ово је супер. Нисам знао да су овако добре драме снимали!

Али најјаче ми је:
-Па рекао си да је сасвим нормално да у срцу има места и за друге...
-У срцу да, у кревету (пи*ки) не! :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320282#p2320282]antibiotic napisao:[/url]pa pitaj ga, svojevremeno su imali jednu emisiju na radio beogradu, ili barem u istoj zgradi.
Na dvestadvojci rade divni ljudi. Ćetka je fantastična žena. "Ledena kraljica" deska je isto super kad joj probiješ led :)
Možda i mama Divna može da okrene par brojeva...

Mars, jesi ti uopšte u Beogradu? Znaš ono - ".. do bilo kog čoveka može se doći posredstvom najviše 7 ljudi .." :D
Korisnikov avatar
By Mars
@Speedy

Snimali su oni i mnogo bolje.

Ali u to vreme kad sam mogao da ih slušam onako kako ih izbacuju - ja sam se manično bacao na radio-uredjaj da promenim stanicu...

Staviću još kad ih pronađem na diskovima.

[quote="Synesthesia"

Mars, jesi ti uopšte u Beogradu? Znaš ono - ".. do bilo kog čoveka može se doći posredstvom najviše 7 ljudi .." :D[/quote]

To bilo nekad. FB sada izračunao da je taj broj 5.2

Nisam u BG, što i nije glavni problem. Glavni problem je što su oni jedna statična kuća (kao i "Politika" sa Zabavnikom) i plus su imali bombardovanje, unuštene arhive, manjak prostora pa su sami nešto bacali....zato mislim da mi treba veza da neko uopšte uđe tamo, pa onda dalje...
Ja '70 нисам био ни у протоколу тако да сам их оправдано пропуштао али сада бих их послушао јер ми страшно допадају.
И, види. Ја често гостујем на радију Бг1 па ћу питати моју уредницу да ли може да ми наснима на диск што више ових драма. Ако добијем сигурно ти их прослеђујем.

Мислим да шестог снимамо емисију па ћу до тада знати! :) :)
Korisnikov avatar
By Mars
E pa to bi bilo baš lepo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A ti gostujes na Bg1? A moze li se znati u kojoj emisiji, kojim danima, i sl.? :D I kojim povodom gostujes? :D
Емисије редакције за младе. Раније у емисијама викендом а сада уторком у емисији "из другог угла".

Најчешће сам ту као "консултант" тема о здрављу. Био је баш фазон када сам са појединим професорима са мог факултета гостовао скоро равноправно. :eevil:

Немам конкретне дане, када буде емисија, могу да ти јавим ако си заинтересован.
Биће у децембру једна сигурно а тема ће бити студирање из другог угла. Говоримо о једној научној, студентској, мултидисциплинарној секцији у повоју, у чијој организацији учествујем и ја.
@speedy
Hajde, ne bilo ti teško, pitaj tamo za singl ploču glumice Branke Veselinović pod nazivom '' Frajla Luizin stari pianino ''.
To je singlica sa pevanjem, pričanjem i recitovanjem iz sedamdesetih, na kojoj Branka maestralno igra ulogu matore usedelice.
:)
Ево, записах Дени.
Питаћу, наравно!

Мислим да неће бити проблема пошто сам ја доста пута "изненада" дошао да тој уредници гостујем када ме је замолила али не могу да вам обећам пре но што је питам! :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ih, ko da si morao da zapisuješ - pa lako se pamti :smeh:

Kad bi mogao nekako i da snimiš izraz lica tog kad ga pitaš
Korisnikov avatar
By Mars
To bi, Deni, prvo trebalo potražiti kod onih koji rade "Karavan".

Mislim da emisija još ide (za razliku od Vesele večeri gde su, verovatno, puštali taj materijal, ali mislim da emisija više ne postoji...)
Korisnikov avatar
By Tungi
I ja bih vezu za 'Trezor' RTS-a. Treba mi Maksimetar iz 1970.-te :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321248#p2321248]speedygonsales napisao:[/url]Ево, записах Дени.
Питаћу, наравно!

Мислим да неће бити проблема пошто сам ја доста пута "изненада" дошао да тој уредници гостујем када ме је замолила али не могу да вам обећам пре но што је питам! :)
E baš ti hvala.
Imao sam ja tu singlicu, ali se negde zagubila.
Nije to dugačak materijal, singl ploča je u pitanju.
Ako ideš tamo redovno, naći ćeš vremena da je prebaciš u mp3 format i pošalješ mi je na mail. Sve to, naravno, u jednom komotnom roku, kad stigneš.
:)
Па, добро, Бранка Веселиновић је генијалацн... :)

Но, за ово дело нисам чуо па да на крају не буде "матори клавир фукса Лујзе". :)
Korisnikov avatar
By Mars
Jedino da kidnapujemo Tijanića kako je krenulo i šta nam sve treba. Odjednom, brate...

Al nam onda prvo treba veza kod Vuka Bojovića da nam sipa malo anesteziju za slona...

A jel tebi neki konkretni Maksimetar treba ili nema veze?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!