Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

posao ili ljubav

posao
23
61%
ljubav
15
39%
Korisnikov avatar
By speedygonsales
deni napisao:To je ta senzacija, koja bi tu ljubav učinila tragičnom, dramskom i velikom.
Nezaboravnom.

A ne da se svaki dan gledamo, jedemo koske i kačamak, štedimo paru na paru, pušimo najgoru krdžu, sve dok ne uštedimo ništa i ne popnemo se jedno drugom na glavu i do kraja ne smučimo. :pljuje:
:drama:
Заљубљен сам у овај цитат! :)
:drama:
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
Joj, sad moram da nađem onu Lakijevu temu '' Poplava intenzivnih emocija '', davno je nisam čitao.
:B
Tu nas je Laki iz dana u dan izveštavao o svom apetitu, koji je naglo nestao usled poplave intenzivnih emocija spram jednog momka. Navodno, tih dana je Laki sreo jednog momčića, desila se ljubav na prvi pogled, pa su danima posle obojica bili skoro bolesni od te fatalne ljubavi....

'' Danas sam, posle 4 dana prvu put normalno jeo, a i on mi je javio da je uspeo nešto da pojede... ''

:awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
posao.

kratko i jasno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Izmislila bih nacin da se stabilizujem tamo tako da mozemo oboje da budemo negde da strane.

Ako to ne vidim kao izvesnu mogucnost, onda bih ostala sa tom osobom. popizdela bih, ali bih ostala.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322390#p2322390]LadyOfTheFlowers napisao:[/url]ja sam za posao.

mozda sam jos uvek mlada i ne kontam te ljubavne stvari na bilo kakvom nivou,

ali kad vidim Ulix-ov odgovor, osecam se ko pokislo kuce *forever alone*
Moj odgovor uopšte ne potiče iz nekakve sentimentalnosti niti ja imam ne znam kakvo razumevanje "ljubavnih stvari"; moj odgovor dolazi iz vrlo racionalnog vaganja - šta mi je važnije i koje su dobre/ loše strane obe odluke.
Korisnikov avatar
By Sunce
uvek sam birao ljubav umesto karijere.

Sada sam drugaciji.

Tebi preporucujem da odes, a da s njim provedes prethodno nekoliko dana u savrsenoj ljubavi. Kad odes, shvatices da je nemoguca ljubav najjaca. Eto, da ne patetisem vise.
By Kragi
Ne kaze se 'nemoguca ljubav je najaca', nego 'mazohizam je moje drugo ime'. :D
Mislim, sto vise patim to mi lepse.
Sto bi rekla Natasa Bekvalac - meni i kad je lepo ja napravim da mi bude 'lose', da budem tuzna i placem :zid:
Korisnikov avatar
By Sunce
Cim postavljas to pitanje, jasno je: izaberi posao.
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323074#p2323074]Sunce napisao:[/url]uvek sam birao ljubav umesto karijere.

Sada sam drugaciji.

Tebi preporucujem da odes, a da s njim provedes prethodno nekoliko dana u savrsenoj ljubavi. Kad odes, shvatices da je nemoguca ljubav najjaca. Eto, da ne patetisem vise.
HAHAHAHAH ma necu ja nigde da idem sugrno jos dugo dok ne zavrsim faks nego sam sanjao da on mene ostavlja zbog posla van zemlje :drama:
Korisnikov avatar
By constantine
zasto se gore gde je napisano ljubav vidi samo kad se markira?
Korisnikov avatar
By Sunce
pa ostavice te zbog posla ako mu se pruzi prilika. zato lepo uci, pa se usmerite u istu zemlju. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323460#p2323460]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323363#p2323363]Tungi napisao:[/url]Koliko materijalista. :wow:
Za nepoverovati!

Možda zvučim surovo, ali sa takvom listom prioriteta nemojte posle da kukate na ljubavne probleme. I kako kada vi volite vrca ljubav na sve strane. Zrela ljubav često uključuje i žrtvu.
ne, ne zvucis surovo. try harder. :D

zapravo htjedoh reci da takav stav prema ljubavi ne mora biti nuzno materijalisticki. razliciti ljudi imaju razlicite prioritete. primjerice, ja za ljubav nikad ne bih prodao dušu đavlu, ali za neke druge stvari bih. :andjelak: daleko od toga da mi ljubav nije vazna, i da mi drugi ljudi nisu vazni, ali da se ne zavaravam - to mi nije najvaznije. :shrug:

zato i zelim propitivati tu ideju da je ljubav nesto sto bi ljudima trebalo biti najvaznije? zasto? :neznam: zasto bi bas ljubav prema osobi XY bila ultimativna odrednica jednog zivota? to je zapravo vrlo sebicno i skuceno gledanje na zivot i svijet. nadalje, toliki se trude da budu sretni u ljubavi, da nađu pravu osobu, a uopce se ne trude oko hrpe drugih stvari, jer - izmedju ostaloga - konzumeristicko drustvo bas i ne fura konstantnu propagandu o (da banaliziram) gladi u africi, dok o romanticnoj ljubavi fura. i onda se precesto dogadja apsurdna situacija da ljubav kao svjetonazor zastupa neki retard koji je gledao previse filmova s meg ryan. sto je, recimo, s krscanskim poimanjem ljubavi koje je prilicno razlicito od romanticne ljubavi?

all in all, to sto bih moje dugorocne ciljeve pretpostavio trenutnoj romansi ne znaci da sam materijalist. i want more, that's all. :smug:
Korisnikov avatar
By constantine
znaci strasno... kad nekom kazes da moze da odgovori sa da ili ne... on ce opet da kaze mozda.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!