Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Odlican.
Zaljubila sam se u njega. :love:
No, u pitanju je dokumentarac.

Slika

A evo i trailer

''''''
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Ostrov.
(možda bi trebalo da pišem ćirilicom?)
Mene je smorio. Biće da sam navikla na Holivud.
Ili moj intelektualni razvoj nije dostigao taj stepen da o ruskim filmovima sa pravoslavnom tematikom pišem ćirilicom...
Korisnikov avatar
By Misfit
bas bleu napisao:sve! mozda da pocnes sa loose. :)
pa, ovaj se dere. :lol: dojavi ako se setiš još nekog ludog Irca, ipak se ti napajaš direktno sa izvora. :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
mnogo se dere :)

predlozi - dara o'briain, ed byrne, andrew maxwell...
Slika

Veoma dobar film, baš mi se dopao! Podsetio me je malo na Bergmanov Fani i Aleksander. Haneke je od Hiddena pozajmio mističnost, a od Profesorke klavira brutalnost. Ovaj film na tako uverljiv način govori o zlu i mračnim stranama ličnosti, o tome kako smo stado sa pastirom kome je teško odupreti se. Crno-bela tehnika dočarava sumornu atmosferu filma i junaka. Kadrovi su kao lenjirom iscrtani, statični i mirni kao što su naizgled i junaci, lepo obučeni, bez ekspresije i suvišnih reči, dok iznutra tinja zlo, tuga i ostale emocije.
Korisnikov avatar
By Blady
Gledala sam zesce govno od filma.
Kakvo jebeno govno, ne mogu da verujem :barf:

Slika
Poslednji koji sam gledala dokumentarac Earthlings, pre neki dan. Prikaz surove realnosti, šta sve rade ljudi životinjama radi hrane, odeće, 'zabave' itd. , da ne poveruješ i da se naježiš...i ispovraćaš i isplačeš. Jako dobar, samo što slabo jedem meso od tad.

A pre toga par dokumentaraca Adama Kurtisa. Pandora's box, The trap, The century of the self (doduše ovo više spada u serijale, svaki ima par epizoda od oko sat vremena) i zanimljivi su, ali ne valja da se gledaju ovako za redom jer koristi dosta istog video materijala za sve filmove, pa 'oće za oko da bude smor. A i u glavnom je to sve neka ista tema (20. vek, i ovo malo 21.) samo se obrađuju različiti aspekti.

I dosta mi je više dokumentaraca, sad upravo skidam ovaj što se svideo Galateji.
Korisnikov avatar
By mOwbid
wicker park - limunadica, al okej.
antichrist - cudno zanimljiv... najbolje gledati sam.
dont be afraid of the dark - dzizs... koji smor. -.-
Galateja napisao:Slika

Veoma dobar film, baš mi se dopao! Podsetio me je malo na Bergmanov Fani i Aleksander. Haneke je od Hiddena pozajmio mističnost, a od Profesorke klavira brutalnost. Ovaj film na tako uverljiv način govori o zlu i mračnim stranama ličnosti, o tome kako smo stado sa pastirom kome je teško odupreti se. Crno-bela tehnika dočarava sumornu atmosferu filma i junaka. Kadrovi su kao lenjirom iscrtani, statični i mirni kao što su naizgled i junaci, lepo obučeni, bez ekspresije i suvišnih reči, dok iznutra tinja zlo, tuga i ostale emocije.
:smilegrin: Samo da dodam:dva sata zle dece :uplasen:
sour_cherry napisao:I dosta mi je više dokumentaraca, sad upravo skidam ovaj što se svideo Galateji.
...I odgledah The white ribbon. Onako 'tehnički' fantastičan, fotografija dobra da se onesvestiš. No ipak me nije nešto impresionirao. :nesiguran:

Ne znam šta sad da radim s njim, dođe mi opet da ga pogledam, kanda sam nešto propustila. :nesiguran:
Margita napisao:

Nemoj tako. A onaj mali sa vrapcem? A Sigi? A Rudi? :meda:
Galateja napisao:
Margita napisao:

Nemoj tako. A onaj mali sa vrapcem? A Sigi? A Rudi? :meda:
Rudi mi je najsladji :love: a doktora bih zadavila najlon carapama.
Korisnikov avatar
By Delete
Slika
Pogled sa Ajfelovog tornja
Procitala sam negde da uz ovaj film vezuju Rundeka, pa sam ocekivala neki lagani film o muzici. Umesto toga, odgledala sam dramu o surovoj prodaji i onoga sto mozda nije na prodaju, podelu na nase i njihove, umotanu u ljubavnu romansu dvoje mladih iz razlicitih drustvenih staleza u Podgorici.
Moja ocena 9/10
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!