Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
The Misfit napisao:pošto nema tema, da uglavim ovde.
novi Dylan Moran.
bas bleu napisao: a si gledao tomija tirnana ikad?nisam! to jest, sada sam ga guglovao i vidim da je bio u Father Tedu. šta preporučuješ od njega?
Popeye napisao:30 minutes or less 5/10ja taj film nisam ni hteo da probam da gledam posto je skoro baziran po real life events, na kraju kog je ta osoba umrla u stvarnosti.
http://www.imdb.com/title/tt1622547/
ovaj je film mogao biti super komedija. ali nije.
Galateja napisao:
Veoma dobar film, baš mi se dopao! Podsetio me je malo na Bergmanov Fani i Aleksander. Haneke je od Hiddena pozajmio mističnost, a od Profesorke klavira brutalnost. Ovaj film na tako uverljiv način govori o zlu i mračnim stranama ličnosti, o tome kako smo stado sa pastirom kome je teško odupreti se. Crno-bela tehnika dočarava sumornu atmosferu filma i junaka. Kadrovi su kao lenjirom iscrtani, statični i mirni kao što su naizgled i junaci, lepo obučeni, bez ekspresije i suvišnih reči, dok iznutra tinja zlo, tuga i ostale emocije.
sour_cherry napisao:I dosta mi je više dokumentaraca, sad upravo skidam ovaj što se svideo Galateji....I odgledah The white ribbon. Onako 'tehnički' fantastičan, fotografija dobra da se onesvestiš. No ipak me nije nešto impresionirao.
Margita napisao:Nemoj tako. A onaj mali sa vrapcem? A Sigi? A Rudi?Galateja napisao:
Veoma dobar film, baš mi se dopao! Podsetio me je malo na Bergmanov Fani i Aleksander. Haneke je od Hiddena pozajmio mističnost, a od Profesorke klavira brutalnost. Ovaj film na tako uverljiv način govori o zlu i mračnim stranama ličnosti, o tome kako smo stado sa pastirom kome je teško odupreti se. Crno-bela tehnika dočarava sumornu atmosferu filma i junaka. Kadrovi su kao lenjirom iscrtani, statični i mirni kao što su naizgled i junaci, lepo obučeni, bez ekspresije i suvišnih reči, dok iznutra tinja zlo, tuga i ostale emocije.Samo da dodam:dva sata zle dece
Galateja napisao:Rudi mi je najsladjiMargita napisao:Nemoj tako. A onaj mali sa vrapcem? A Sigi? A Rudi?Galateja napisao:
Veoma dobar film, baš mi se dopao! Podsetio me je malo na Bergmanov Fani i Aleksander. Haneke je od Hiddena pozajmio mističnost, a od Profesorke klavira brutalnost. Ovaj film na tako uverljiv način govori o zlu i mračnim stranama ličnosti, o tome kako smo stado sa pastirom kome je teško odupreti se. Crno-bela tehnika dočarava sumornu atmosferu filma i junaka. Kadrovi su kao lenjirom iscrtani, statični i mirni kao što su naizgled i junaci, lepo obučeni, bez ekspresije i suvišnih reči, dok iznutra tinja zlo, tuga i ostale emocije.Samo da dodam:dva sata zle dece
now_pictured napisao:znaci nisi gledao ni 'schindlerovu listu'?Popeye napisao:30 minutes or less 5/10ja taj film nisam ni hteo da probam da gledam posto je skoro baziran po real life events, na kraju kog je ta osoba umrla u stvarnosti.
http://www.imdb.com/title/tt1622547/
ovaj je film mogao biti super komedija. ali nije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!