Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Galateja napisao:Au. U kinoteci Jesenju sonatu treba odgledati. Mislim da su tu monolozi savrseni. I majka u vozu, i bol Liv Ulman.
Jako dobra drama. Liv Ulman i Ingrid Bergman su tako uverljivo odglumile.
8.7/10
now_pictured napisao:vi BAS puno gey i lesbian filmova gledate
to me malo iznenadjuje
mislim znam da je ovo gej forum, but still
now_pictured napisao:film je sastavljen iskljucivo iz scena gde se ljudi gledaju, pa su tuzni, pa su ljuti, pa se onda jos gledaju, pa malo razmisljaju i tako. nista se nije dogodilo ceo film. znam, da verovatno svi mrzite twilight i to, ali 1 i 3 deo su bili prilicno zanimljivi i imali puno akcije. drugi deo je bio smor, ali ovaj je jos triputa gori. mada moram da priznam ima delova gde nisam mogao da verujem sta se desava. ali all in all, ni malo ne preporucujem ovaj film.
HalfJack napisao:ovaj film je stvarno dosadannow_pictured napisao:film je sastavljen iskljucivo iz scena gde se ljudi gledaju, pa su tuzni, pa su ljuti, pa se onda jos gledaju, pa malo razmisljaju i tako. nista se nije dogodilo ceo film. znam, da verovatno svi mrzite twilight i to, ali 1 i 3 deo su bili prilicno zanimljivi i imali puno akcije. drugi deo je bio smor, ali ovaj je jos triputa gori. mada moram da priznam ima delova gde nisam mogao da verujem sta se desava. ali all in all, ni malo ne preporucujem ovaj film.
Gledao sam trailere tih filmova i nisam se uspio uopće natjerati odgledati te filmove and it is just... bad. Moram uopće komentirati glumce koji su u stanju servirati možda dva izraza lica?
OT: Nedavno sam gledao neki film, ali se ne mogu sjetiti koji sam film gledao pa zapravo nemam ontopic.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!