Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

^
Ja sam se bukvalno naježila i stresala kada je pred kraj filma Helena imala nervni napad. I da, meni se čini da Helena simbolizuje nakaznost unutrašnjih svetova majke i ćerke, koliko god da su različiti. I jedna i druga su veoma frustrirane i pune gorčine.
Korisnikov avatar
By Sunce
Obe imaju naraslu nemoc u sebi, sa drugacijom formom. Odlicne su sve tri glumice. I mene je potresla Helena, ono njeno "Mama, mama...".

U trecem gledanju, najvise mi je ostala slike majke u vozu - kada prica da na putovanjima zavidi svetiljkama u kucama, kako zeli topli dom, a kada je u domu jedva ceka da pobegne.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Slika

hahah aj nije film nego koncert al sam gledao
i perfektan je :D
Slika

Zanimljiv film, drži pažnju, ne traje predugo, što je i najbitnije.
Ja bih zakonom ograničio trajanje svakog filma na maksimum 90 minuta. Sve što treba može stati u tu minutažu, ako se scenario dobro napiše i preskoče sve nepotrebne digresije.
Korisnikov avatar
By voicesman
gledao sinoc Anonymous. F E N O M E N A L N O ! :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Film Petera Paige-a (Emmetta Honeycutta iz QAF), s Michelle Clunie takođe iz QAF-a.
Ništa posebno.
Korisnikov avatar
By Blady
Odlucila sam se na filmove sa lezbicama, no, ovaj je njesra. smorio.
Slika

Ovaj mi bio simpatican zbog scena, al nista posebno

Slika
Korisnikov avatar
By now_pictured
vi BAS puno gey i lesbian filmova gledate
to me malo iznenadjuje
mislim znam da je ovo gej forum, but still

inace, ovo sam danas gledao u bioskopu

Slika

2/10

film je sastavljen iskljucivo iz scena gde se ljudi gledaju, pa su tuzni, pa su ljuti, pa se onda jos gledaju, pa malo razmisljaju i tako. nista se nije dogodilo ceo film. znam, da verovatno svi mrzite twilight i to, ali 1 i 3 deo su bili prilicno zanimljivi i imali puno akcije. drugi deo je bio smor, ali ovaj je jos triputa gori. mada moram da priznam ima delova gde nisam mogao da verujem sta se desava. ali all in all, ni malo ne preporucujem ovaj film. :)
Korisnikov avatar
By Blady
^ Naravno da ih gledam u manjoj kolicini nego str8, jer ih nema toliko.
By Speculum Columbae
now_pictured napisao:vi BAS puno gey i lesbian filmova gledate
to me malo iznenadjuje
mislim znam da je ovo gej forum, but still
:radosnice:
Korisnikov avatar
By HalfJack
now_pictured napisao:film je sastavljen iskljucivo iz scena gde se ljudi gledaju, pa su tuzni, pa su ljuti, pa se onda jos gledaju, pa malo razmisljaju i tako. nista se nije dogodilo ceo film. znam, da verovatno svi mrzite twilight i to, ali 1 i 3 deo su bili prilicno zanimljivi i imali puno akcije. drugi deo je bio smor, ali ovaj je jos triputa gori. mada moram da priznam ima delova gde nisam mogao da verujem sta se desava. ali all in all, ni malo ne preporucujem ovaj film. :)

Gledao sam trailere tih filmova i nisam se uspio uopće natjerati odgledati te filmove and it is just... bad. Moram uopće komentirati glumce koji su u stanju servirati možda dva izraza lica? :radosnice:

OT: Nedavno sam gledao neki film, ali se ne mogu sjetiti koji sam film gledao pa zapravo nemam ontopic. :kesa:
Korisnikov avatar
By now_pictured
HalfJack napisao:
now_pictured napisao:film je sastavljen iskljucivo iz scena gde se ljudi gledaju, pa su tuzni, pa su ljuti, pa se onda jos gledaju, pa malo razmisljaju i tako. nista se nije dogodilo ceo film. znam, da verovatno svi mrzite twilight i to, ali 1 i 3 deo su bili prilicno zanimljivi i imali puno akcije. drugi deo je bio smor, ali ovaj je jos triputa gori. mada moram da priznam ima delova gde nisam mogao da verujem sta se desava. ali all in all, ni malo ne preporucujem ovaj film. :)

Gledao sam trailere tih filmova i nisam se uspio uopće natjerati odgledati te filmove and it is just... bad. Moram uopće komentirati glumce koji su u stanju servirati možda dva izraza lica? :radosnice:

OT: Nedavno sam gledao neki film, ali se ne mogu sjetiti koji sam film gledao pa zapravo nemam ontopic. :kesa:
ovaj film je stvarno dosadan
mada bi vam preporucio da pogledate par scena gde

!!!SPOILER ALERT!!!!

ova bella radja svoje dete i slomi joj se kicma a onda joj jos i iseku stomak da izvade bebu
a pored toga se sva osusila tokom trudnoce i izglda ko kostur
... its really not a pg rated movie haha
Slika

Jeste ovaj film kvalitetno urađen, ali meni se nije dopao. Svetle tačke filma su mi Žilijet Binoš i Marta Šebešćen koja je učestvovala u filmu sa pesmom Serelem, serelem.
Film je bespotrebno skliznuo u melodramu, ali onu otužnu a la lilihip.
Transparentan je. Sve sam mogla da svarim, ali kada Laslo nosi ranjenu Ketrin i uoči naprstak koji joj je poklonio pa kaže Nosiš ga?, a ona odgovara Nosim ga stalno, uvek sam te volela, a on zaplače, mi je bilo jako patetično.
  • 1
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!