- 14 Nov 2011, 20:45
Jake, nemoj da se osecas kao da si ti njih izneverio. Jbg, to si, sto si i teraj dalje. Meni je keva dramila na kub kada sam joj se outovao. Onda je usledilo veliko zatisje koje se prekinulo kada sam izjavio da idem na Pride ove godine. Onda je krenula sa kuknjavom da je to protiv Boga (ooo, dokle vise sa religijom
) i da je to mozda prihvatljivo da smo u UK, USA (nabroja mi zapadne zemlje), ali posto smo u Srbiji treba da cutim i nikom nista ne pricam. Hvala Bogu, pa sam odavno prestao da obracam paznju na nebuloze tako da sam je samo iskulirao. Onda je usledilo zatisje sve do pre nekoliko dana kada je saznalo da mi je dosao decko. Onda mi je rekla da brukam sebe, svoju bracu i roditelje i da moj zivot vodi u propast. Zaboleo me je taj deo kada je napomenula da je brukam i bas sam bio u bedaku. No, sta joj ja mogu. Samo sam joj rekao da se ne stidim niceg i da sam jako ponosan na sebe sto sam gej. Nista mi nije odgovorila. Bilo bi kul kada bi malo izasla iz tih verskih okvira i normalno porazmislila o svemu. Ovako cemo se samo udaljavati jer sigurno necu da trpim uvrede i nerazumevanje.
Budi hrabar i znaj da smo svi ovde uz tebe. Bitno je da si ti svestan da nisi bolestan ili ne znam ni ja vec sta i da se ne stidis sebe jer je to jedini put ka boljem zivotu. Pozdrav

Budi hrabar i znaj da smo svi ovde uz tebe. Bitno je da si ti svestan da nisi bolestan ili ne znam ni ja vec sta i da se ne stidis sebe jer je to jedini put ka boljem zivotu. Pozdrav