Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Хуанита napisao:To iskustvo me je poučilo koliko duboko uznemiravajuć mogu da budem i voleo bih da ne idem tamo opet.
A bolje i da si stalker nego da se jedna od onih beskrvnih "pristojnih" individua koji "postuju tvoj prostor". Slika U ovo nestrastveno doba gdje ljudi skrivaju svoje emocije ispod dva metra ironije i doskocica, svaka besrama fiksacija dobija na cijeni.

Generalno su danas svi nesto jako uzrujani ako im pridjes pre-blizu. Internet je savrsen format za nove generacije i njihovo pokusavanje uspostavljanja socijalnog kontakta bez imalo prljavstine i rizika. Coffee without caffeine, beer without alcohol, kako bi Zizek rekao, iliti jebao-bi-se-a-da-ti-ne-udje, po nasem.
Laerem napisao:
Хуанита napisao:To iskustvo me je poučilo koliko duboko uznemiravajuć mogu da budem i voleo bih da ne idem tamo opet.
A bolje i da si stalker nego da se jedna od onih beskrvnih "pristojnih" individua koji "postuju tvoj prostor". :yuck: U ovo nestrastveno doba gdje ljudi skrivaju svoje emocije ispod dva metra ironije i doskocica, svaka besrama fiksacija dobija na cijeni.

Generalno su danas svi nesto jako uzrujani ako im pridjes pre-blizu. Internet je savrsen format za nove generacije i njihovo pokusavanje uspostavljanja socijalnog kontakta bez imalo prljavstine i rizika. Coffee without caffeine, beer without alcohol, kako bi Zizek rekao, iliti jebao-bi-se-a-da-ti-ne-udje, po nasem.
Što bi se ti lepo proveo u Severnoj i Centralnoj Evropi, tj. Istočnoj obali Amerike.
Laerem napisao:
A bolje i da si stalker nego da se jedna od onih beskrvnih "pristojnih" individua koji "postuju tvoj prostor". Slika U ovo nestrastveno doba gdje ljudi skrivaju svoje emocije ispod dva metra ironije i doskocica, svaka besrama fiksacija dobija na cijeni.

Ufff, kako je ovo dobar post, posebno drugi pasus! Da se razumemo, ne opravdavam psihopatološko ponašanje koje narušava nečiji integritet, ali nije svaki naklon patologija. U današnje vreme je sve, što bi Kundera rekao, š a l a. Šala sviđanje, šala nesviđanje, šala kres, šala uvreda, šala volim, šala ne volim... Mnogo šale, malo smeha. :cut:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemam, al ja umem da budem, al to stalkovani nikad ne provali. to mi u krvi :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa sem onih poziva, ne.
Nemam stalkera, bar mislim da nemam.
Korisnikov avatar
By Zoey
Ja sam svoju pricu ispricala u temi "Sms stalking"; da, imam stalkere, komada dva i izuzetno ugrozavaju moj neposredni zivotni prostor.

Zasad sam malo mirnija jer sam instalirala Call blocker na telefonu...ali jos je daleko od resenja ove situacije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam takvih iskustava srećom, veoma sam osetljiv na lični prostor, burno bih reagovao kada bi ga neko okupirao na silu.
Korisnikov avatar
By Hys.
^true that.

Ne bih da ulazim u to kakve osecaje mi izazivaju osobe koje narusavaju moj licni prostor.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Imala jednom, i ne ponovilo se. A imala i još neka meni vrlo bliska i draga lica.

I zato sam preosetljiva i na samo pominjanje stalkera, kosa mi se diže na glavi i dobijam napad anksioznosti koji smenjuju vrlo agresivni impulsi. Tako nekako.
al meni nije jasno, zar se stalkera toliko tesko rijesiti? pa ja bih doticnog vec kod treceg nepozeljnog pojavljivanja verbalno napao, a mozda i spizdio sakom u facu. ili bih jednostavno nazvao policiju i prijavio ga, cisto da se uplasi.

ili bi se to protumacilo kao znak moje ljubavi? :lol:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
A jebiga, kod ozbiljnog stalkinga ni konfrontacija ne pomaže uvek, a da ne govorimo o tome da stalking funkcioniše slično kao npr nasilje u porodici, pa se onda ti kao žrtva stidiš da pričaš o tome, pa sebe uveravaš da ništa ne izlazi iz okvira normale, pa te onda da stvar bude gora i ljudi oko tebe ne shvataju ozbiljno i misle da preuveličavaš i tako dalje. Isto tako često je stalker neko iz šireg socijalnog kruga u kom se krećeš. I onda autovanje stalkera često rezultuje polarizacijom društva i još dodatnim uzdrmanim odnosima.
I onda na primer ti pukneš i zabodeš šamar tom koji te progoni, i onda ti ispadneš nasilnik i budala, a sistemsko psihološko maltretiranje koje ovaj sprovodi se ne računa i ne važi. Da sad ne izvlačim primere do sutra.

Nije naivna stvar uopšte.
Korisnikov avatar
By mOwbid
nisam nikad imala...

kad je neko kao krenuo, brzo sam jako odvratno odjebala.
Korisnikov avatar
By Srklet
olga_diktator napisao:
Nije naivna stvar uopšte.
ma jasno, slazem se. (gledao sam 'enduring love' :D)
imam obicaj upasti u tu zamku da mislim kako bih ja neke stvari, koje nisam dozivio, vrlo lako rijesio da mi se dogode. kad je o stalkerima rijec, svakako se nadam da se necu naci u takvoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Azdaja
trenutno nemam, tj nadam se da nemam :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mOwbid napisao:nisam nikad imala...

kad je neko kao krenuo, brzo sam jako odvratno odjebala.
:lol: ja procitala JAKO ODVRATNO JEBALA :pucaodsmeha:

eto metode da se spreci stalkovanje :lol:
Korisnikov avatar
By BBM91
Cu vam ispricam jednu moju pricu.

Dakle, kad sam bio treci razred srednje, dosao sam u Beograd sa drugom na neki seminar. Posto nismo znali da se snadjemo na stanici, pitamo random lika 30ak godina kuda da stignemo do Kneza. On se ponudi da nas povede, mi kao pristasmo. Posle toga, pita on mene da li idem u neki kafic iz mog rodnog grada i ja rekoh da idem i on mi rece; Znam ja tebe, ti si mnogo dobar decko. Meni se noge presekoše. Ništa on tako nas odvede i mi ga tu nekako odjebasmo. Trazio mi broj, ja mu naravno nisam dao nego iskoristih kao foru: Daj ti meni tvoj broj, pa ti se ja javljam. I sve se to zavrsi da bi posle godinu dana ja njega sreo opet na ulici u mom rodnom gradu i on tu mene nesto smori, pa smori, pa mi dusu isisa, i na kraju me zva neko na mob i on iskoristi priliku da mi trazi broj a ja mutava stoka u tom trenutku, ne znam sta mi bi, dadoh mu broj...
Posle je usledilo slanje poruka, ispipavanje terena, posto nije siguran da sam peder. ja ne odgovaram, a on posle salje poruke do besvesti.... sve dok nisam dosao da studiram u bg, i izasao u neki pederklub. Posle tog izlaska, ujutru mi stize poruka kao: E, video sam te u klubu, ako mi ne das da te jebem, svima cu da kazem kod kuce da si peder i tako krenuo da me ucenjuje, da mi preti, ja kulirao. dok nisamm popizdeo i reko mu da cu da ga prvo prebijem pa cu ga prijavit policiji za uznemiravanje. od tad, povremeno me neko cimne sa skrivenog broja, vrv je on. Sretao sam ga par puta na ulici, ne sme da me pogleda i tako :d sVe se kul zavrsilo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ah kako si opasan :usamljen:

Ako to nije poenta price izvinjavam se, jer drugu ne vidim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
To... Mi se ne cini kao neka poenta. Al nema veze, svi smo hepi wheeee
Korisnikov avatar
By BBM91
Pa dobro, nekako i nije bitno sta se tebi cini.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!