Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Хуанита napisao:To iskustvo me je poučilo koliko duboko uznemiravajuć mogu da budem i voleo bih da ne idem tamo opet.A bolje i da si stalker nego da se jedna od onih beskrvnih "pristojnih" individua koji "postuju tvoj prostor".
Laerem napisao:Što bi se ti lepo proveo u Severnoj i Centralnoj Evropi, tj. Istočnoj obali Amerike.Хуанита napisao:To iskustvo me je poučilo koliko duboko uznemiravajuć mogu da budem i voleo bih da ne idem tamo opet.A bolje i da si stalker nego da se jedna od onih beskrvnih "pristojnih" individua koji "postuju tvoj prostor". :yuck: U ovo nestrastveno doba gdje ljudi skrivaju svoje emocije ispod dva metra ironije i doskocica, svaka besrama fiksacija dobija na cijeni.
Generalno su danas svi nesto jako uzrujani ako im pridjes pre-blizu. Internet je savrsen format za nove generacije i njihovo pokusavanje uspostavljanja socijalnog kontakta bez imalo prljavstine i rizika. Coffee without caffeine, beer without alcohol, kako bi Zizek rekao, iliti jebao-bi-se-a-da-ti-ne-udje, po nasem.
Laerem napisao:Ufff, kako je ovo dobar post, posebno drugi pasus! Da se razumemo, ne opravdavam psihopatološko ponašanje koje narušava nečiji integritet, ali nije svaki naklon patologija. U današnje vreme je sve, što bi Kundera rekao, š a l a. Šala sviđanje, šala nesviđanje, šala kres, šala uvreda, šala volim, šala ne volim... Mnogo šale, malo smeha.Хуанита napisao:To iskustvo me je poučilo koliko duboko uznemiravajuć mogu da budem i voleo bih da ne idem tamo opet.A bolje i da si stalker nego da se jedna od onih beskrvnih "pristojnih" individua koji "postuju tvoj prostor".U ovo nestrastveno doba gdje ljudi skrivaju svoje emocije ispod dva metra ironije i doskocica, svaka besrama fiksacija dobija na cijeni.
Generalno su danas svi nesto jako uzrujani ako im pridjes pre-blizu. Internet je savrsen format za nove generacije i njihovo pokusavanje uspostavljanja socijalnog kontakta bez imalo prljavstine i rizika. Coffee without caffeine, beer without alcohol, kako bi Zizek rekao, iliti jebao-bi-se-a-da-ti-ne-udje, po nasem.
olga_diktator napisao:ma jasno, slazem se. (gledao sam 'enduring love'
Nije naivna stvar uopšte.
mOwbid napisao:nisam nikad imala...
kad je neko kao krenuo, brzo sam jako odvratno odjebala.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323018#p2323018]Anhedonie napisao:[/url]Ah kako si opasan
Ako to nije poenta price izvinjavam se, jer drugu ne vidim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!