Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
ZlatnaPtica napisao:Sta rasklapate o tome sta se kaze u Bibliji, ovaj citat je sasvim dovoljan:
"Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica; da se pogube; krv njihova na njih." (3. Moj. 20:13)
Vel boy napisao:da, zato se ja drzim starog zaveta, vise mi odgovara tuzbalica Jonatanu
@barni101, u Novom Zavetu samo izrazito kontroverzni sv. pavle laprda neshto negativno o homoseksualnosti.
i opet, i to sve ako je bash pravilno prevedeno s originalnog znachenja, a shto je upitno i da je.
niko nigde nishta vishe!
barni011 napisao:Ti si vernik na kvadratgordosti, ime ti je barni. zbog toga se gori u paklu, a?![]()
sala mala, ja volim da meditiram
Nisam nikada hteo da pisem o tome jer bi se to drugacije protumacilo, ali ja sam bio u dosta budistickih zemalja u jednoj i ziveo neko vreme.
Dosta tamo covek moze da nauci.Tamo pas ne laje na macku...mozd ja malo preterujem jer bi neke stvari voleo bih da vidim ovde u Srbiji.Tamo je religija svuda oko tebe i veoma je blagonaklona prema svakom zivm bicu.
......
Znam ja sta oni zele, par forumasa, da me isprovociraju pa da ih izvredjam kao oni mene i time se poistovetim sa njima, te bi taj moj postupak opravdao njihovo delovanja ka meni.
Ja to nikada necu uraditi jer jednostavno nisam takav.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!