Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Boli njih kurac što biju pedere po gradovima Srbije.
BoB 123 napisao:Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.

e, poshtovani, objasni ti to sve tako Americi u kojoj si a koja ochito podrzava svaku kos.albansku politichku stvar. mislim, shta te sprechava da objasnish americhkim pro-albanskim politichkim birokratama sve to? kad ja s upola manje kontra-kos.albanskih politichkih pozicija nemam srece da americhke politichare dovedem bar u neutralnu i nepristrasnu poziciju glede srpsko-kos.albanskog sukoba, mora da cesh ti s tvojim ekstremnim kontra-albanskim stavovima uspeti.....
Korisnikov avatar
By spliff
balavurdija napisao:boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostalo

mora da je ubijen zbog organizovanmja gay parade u beogradu
a sasvim sigurno taj incident nema nikakve veze za barikadama na severu kosova...
Korisnikov avatar
By 2kune
spliff napisao:
balavurdija napisao: Ubijen Srbin iz Orahovca
boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostalo

mora da je ubijen zbog organizovanmja gay parade u beogradu
a sasvim sigurno taj incident nema nikakve veze za barikadama na severu kosova...
well, prvo balavurdija treba odlučiti jel ubijen čovjek ili srbin... jerbo ako je ubijen samo čovjek onda to zaista nema nikakve veze sa prajdom... ali ako je ubijen srbin, onda je u osnovi oba događaja isti zločin nasilne diskriminacije manjina pa bi onda bilo krajnje nepravedno preferirati jedan a zanemarivati drugi... to bi onda ukazivalo na dvostruke aršine... :merlinka:
Vel boy napisao:

e, poshtovani, objasni ti to sve tako Americi u kojoj si a koja ochito podrzava svaku kos.albansku politichku stvar. mislim, shta te sprechava da objasnish americhkim pro-albanskim politichkim birokratama sve to? kad ja s upola manje kontra-kos.albanskih politichkih pozicija nemam srece da americhke politichare dovedem bar u neutralnu i nepristrasnu poziciju glede srpsko-kos.albanskog sukoba, mora da cesh ti s tvojim ekstremnim kontra-albanskim stavovima uspeti.....
I sad će opet ispast kako ti razumiješ da ne treba miješati Kosovo i Pride?
Stripi napisao:
Vel boy napisao:

I sad će opet ispast kako ti razumiješ da ne treba miješati Kosovo i Pride?

:roll: ja na odredjen nachin opomenem nekog ko kaze da su Albanci (kao narod, bez izuzetaka) 10 puta gori od zveri i bezobraza, a Stripi se opet prosipa i meni neshto kokodache...
boze Stripi kako znash biti temerutli to je neopisivo....
okani me se Stripela, nisam u mud-u :lol: ozbiljno, okani me se :odbij:
Korisnikov avatar
By Stripi
nema se tu šta objašnjavati.
Kada čovjek ima predrasude, onda ih ima.
U 8 godina mog bivstovanja i bitisanja na forumu prošle su horde i horde ljudi koji su imali kojekakve zatucane stavove o otpilike svemu.
Došli i ošli.
Činjenica jest da mi ništa svojim raspravama nismo promijenili i ništa bitno pomaknuli, osim onog izuzetka sa Maljkovićevim izmišljenim likom.
Ako iko zna pisati kilometarske rečenice obnjašnjavajući sve ono što je do sada napisano ali samo dotjerano u politički korektnom stilu to si onda, jebi ga, ti.
Pa sam ja, eto, odlučio da preuzmem tvoj stil i stalno idem i redom ispravljam.
Zna bit zabavno.
Vel boy napisao:

Nemam sta objasnjavati nikome,americka spoljna politika se zasniva na pragmaticnosti i americkom dugotrajnom interesu.
Kada je Clinton u Dejtonu dao Srbima u BIH Republiku Srpsku,onda se moglo ocekivati da ce Srbi tj Milosevic da popusti negdje morati.
On to nije uradio,pa su bacali bombe po Srbiji i natjerali ipak Srbe da bude onako kako zeli USA i americki privjesak NATO.
Niti USA voli Srbe u BIH,niti voli Albance sa Kosova-nego radi po americkom stranom interesu po kome RS znaci da ne moze biti u BIH ISLAMSKA DRZAVA,a da Kosovo je nezavisno da bi NATO napravio baze i kontrirali Rusiji.
Poslusaj sta npr prica Michale Moore o ovome sta ti ja pricam o americkoj inostranoj politici?
Nemam kontra-ekstreman stav prema Albancima,samo znam da ce se svi veoma dugo nacekati da se Parada Ponosa odrzi u Pristini ili Tirani,ako se to ikada i desi kao npr u Teheranu.
BoB 123 napisao:..... americkom stranom interesu po kome RS znaci da ne moze biti u BIH ISLAMSKA DRZAVA,
i bez RS-e BiH nije bila niti bi bila islamska drzava. zivio i pre(o)zivljavao sam kao srpski civil u dijelu BiH koji nije bio RS-a pa ne mogu reci da sam bio u nekoj islamskoj drzavi chak ni onda. a Amerika je dozvolila RS-u prvenstveno samo zato da bi (privremeno) umirila ondashnji srpski rezim.
no, prepushtam te da s Stripijem :smeh: o ovom suchelite strane i unedogled tupite......
BoB 123 napisao: Nemam kontra-ekstreman stav prema Albancima,samo znam da ce se svi veoma dugo nacekati da se Parada Ponosa odrzi u Pristini ili Tirani,ako se to ikada i desi kao npr u Teheranu.
i ja sam tako mislio do prije dan-dva kada su se Srbija, Beograd i Srbi (chast izuzecima) pokazali u skoro nishta boljem svijetlu od tih muslimana. od prije dva dana stvarno nishta vishe ne znam. ne bi me chudilo da i Prishtina i Tirana i Teheran prestignu i prejebu Beograd u svemu....... Srbija josh nije svjesna koliko je sama sebe zajebala ovim orgijanjem licemjernog Djilasa, Dachica, Tadica, Irineja.... i ugadjanjem zverashko-teroristichkim antigejnim zeljama ovih dana. No, polako.....
Vel boy napisao:
BoB 123 napisao:..... americkom stranom interesu po kome RS znaci da ne moze biti u BIH ISLAMSKA DRZAVA,
i bez RS-e BiH nije bila niti bi bila islamska drzava. zivio i pre(o)zivljavao sam kao srpski civil u dijelu BiH koji nije bio RS-a pa ne mogu reci da sam bio u nekoj islamskoj drzavi chak ni onda. a Amerika je dozvolila RS-u prvenstveno samo zato da bi (privremeno) umirila ondashnji srpski rezim.
no, prepushtam te da s Stripijem :smeh: o ovom suchelite strane i unedogled tupite......
Postujem tvoj stav,ali nisu u pravu
Mnogi npr Bosnjaci su posle zavrsetka rata i potpisa Dejtona napustili Sarajevo jer tamo sada mashala Ceric i slicni koji jedva i "Deda Mraza" ostavise
U BIH su bila tri rata,i oni se ne mogu dogovoriti ko je zapoceo rat i zasto,ali zato i Bosnjaci i Srbi i Hrvati kazu da je Peder fuj :grin: znaci tu se ipak slazu.
Sto znaci da postoje i Srpski i Bosnjacki i Hrvatski Talibani.
To oko zabrane Pride u Beogradu i koliko se vlast zeznula s time-tu se potpuno slazemo!
Sve ja to znam dragi prijatelju, svjestan sam ja itekako i velikoboshnjachkog islamistichkog zla. Samo, ako nishta drugo, a ono hronoloshki, htjedoh reci da tog zla nije bilo ili da ga je bilo znatno manje prije zlochina pochinjenih u ime RS-e nego nakon zlochina pochinjenih u ime RS-e.
toliko.

a, to da antigej terorista ima i kod Boshnjaka i Hrvata i Albanaca kao i kod Srba, pogotovo itekako znam. no, sad ovdje bar trenutno u ovom off-u ove teme prichamo o srpskim antigej teroristima.
balavurdija napisao:boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostalo

idi ti na kosovo i povedi: smradikale, velju ilica,irineja,djilasa dacica,interventnu brigadu milicije iz NS sto tuce decu,maloletnog fasistu..... pa se tamo kurci :flaming:
ne znam zašto se beži od podele Kosova
podela kosova je istorijski najpravednije rešenje za oba naroda.

u dvadesetom veku smo minimum tri puta sprovodili sistematsku represiju nad albancima. pravi pravcati genocid smo počinili u balkanskim ratovima i u periodu jesen 98 - leto 99. zaista bi bilo morbidno i bezobrazno da celo kosovo pripadne srbiji
sa druge strane, taj sever kosova (većinski nastanjen srbima) nije bio deo kosova sve do šezdesetih godina kada je izdvojen iz centralne srbije i pripojen socijalističkoj autonomnoj pokrajini kosovo. stvarno treba da smo budale pa da dozvolimo da "sever kosova" pripadne kosovu (prištini), jer to i nije kosovo.
Kosovo će živjeti od turizma. Nebrojene rijeke srpskih turista dolaziti će hodočastiti svoje vjekovne svetinje.
šalu na stranu, kosovo bez donacija i šverca ne bi preživelo ni godinu dana. jedina šansa im je da se pripoje albaniji
boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostalo
ovo je kao da si otišao na forum nekog pčelarskog udruženja i napisao: boli vas pčelare kurac što je čovek ubijen, vest decenije je da su prašili komarce i otrovali vam matice
By Glasnik
Koja je svrha ovog balavurdije ovde? :hmm:
Samo se pojavi kad treba da nas apdejtuje s stanjem na Kosovu. :bljak:
bez obzira shto je to postovao trol balavurdija, jako zanimljivu stvar je postovao.
drago mi je da i medju zapadnim vojnicima KFOR-a ima ljudi koji razmishljaju svojom glavom i dobrim srcem u pitanju kosovskog problema! :up:
By Kragi
Pa i ja to htedoh reci, mislim kakve veze ima ko je postavio link.
Njegov gest je svakako zanimljiv, iako nema puno veze sa barikadana kao ni razlozima zbog kojih ljudi protestuju.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Kragi napisao: Njegov gest je svakako zanimljiv, iako nema puno veze sa barikadana kao ni razlozima zbog kojih ljudi protestuju.

Da!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!