- 01 Okt 2011, 23:55
Kosovo će živjeti od turizma. Nebrojene rijeke srpskih turista dolaziti će hodočastiti svoje vjekovne svetinje. 
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
BoB 123 napisao: Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.Ma da, bitno da si ti kosmopolita sirokih shvatanja.
BoB 123 napisao:Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.
spliff napisao:well, prvo balavurdija treba odlučiti jel ubijen čovjek ili srbin... jerbo ako je ubijen samo čovjek onda to zaista nema nikakve veze sa prajdom... ali ako je ubijen srbin, onda je u osnovi oba događaja isti zločin nasilne diskriminacije manjina pa bi onda bilo krajnje nepravedno preferirati jedan a zanemarivati drugi... to bi onda ukazivalo na dvostruke aršine...balavurdija napisao: Ubijen Srbin iz Orahovca
boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostalo
mora da je ubijen zbog organizovanmja gay parade u beogradu
a sasvim sigurno taj incident nema nikakve veze za barikadama na severu kosova...
Vel boy napisao:I sad će opet ispast kako ti razumiješ da ne treba miješati Kosovo i Pride?BoB 123 napisao:Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.
e, poshtovani, objasni ti to sve tako Americi u kojoj si a koja ochito podrzava svaku kos.albansku politichku stvar. mislim, shta te sprechava da objasnish americhkim pro-albanskim politichkim birokratama sve to? kad ja s upola manje kontra-kos.albanskih politichkih pozicija nemam srece da americhke politichare dovedem bar u neutralnu i nepristrasnu poziciju glede srpsko-kos.albanskog sukoba, mora da cesh ti s tvojim ekstremnim kontra-albanskim stavovima uspeti.....
Stripi napisao:Vel boy napisao:I sad će opet ispast kako ti razumiješ da ne treba miješati Kosovo i Pride?BoB 123 napisao:Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.
e, poshtovani, objasni ti to sve tako Americi u kojoj si a koja ochito podrzava svaku kos.albansku politichku stvar. mislim, shta te sprechava da objasnish americhkim pro-albanskim politichkim birokratama sve to? kad ja s upola manje kontra-kos.albanskih politichkih pozicija nemam srece da americhke politichare dovedem bar u neutralnu i nepristrasnu poziciju glede srpsko-kos.albanskog sukoba, mora da cesh ti s tvojim ekstremnim kontra-albanskim stavovima uspeti.....
Vel boy napisao:BoB 123 napisao:Albanci su 10 puta zatucaniji od Dveri ili Obraza.
BoB 123 napisao:..... americkom stranom interesu po kome RS znaci da ne moze biti u BIH ISLAMSKA DRZAVA,i bez RS-e BiH nije bila niti bi bila islamska drzava. zivio i pre(o)zivljavao sam kao srpski civil u dijelu BiH koji nije bio RS-a pa ne mogu reci da sam bio u nekoj islamskoj drzavi chak ni onda. a Amerika je dozvolila RS-u prvenstveno samo zato da bi (privremeno) umirila ondashnji srpski rezim.
BoB 123 napisao: Nemam kontra-ekstreman stav prema Albancima,samo znam da ce se svi veoma dugo nacekati da se Parada Ponosa odrzi u Pristini ili Tirani,ako se to ikada i desi kao npr u Teheranu.i ja sam tako mislio do prije dan-dva kada su se Srbija, Beograd i Srbi (chast izuzecima) pokazali u skoro nishta boljem svijetlu od tih muslimana. od prije dva dana stvarno nishta vishe ne znam. ne bi me chudilo da i Prishtina i Tirana i Teheran prestignu i prejebu Beograd u svemu....... Srbija josh nije svjesna koliko je sama sebe zajebala ovim orgijanjem licemjernog Djilasa, Dachica, Tadica, Irineja.... i ugadjanjem zverashko-teroristichkim antigejnim zeljama ovih dana. No, polako.....
Vel boy napisao:Postujem tvoj stav,ali nisu u pravuBoB 123 napisao:..... americkom stranom interesu po kome RS znaci da ne moze biti u BIH ISLAMSKA DRZAVA,i bez RS-e BiH nije bila niti bi bila islamska drzava. zivio i pre(o)zivljavao sam kao srpski civil u dijelu BiH koji nije bio RS-a pa ne mogu reci da sam bio u nekoj islamskoj drzavi chak ni onda. a Amerika je dozvolila RS-u prvenstveno samo zato da bi (privremeno) umirila ondashnji srpski rezim.
no, prepushtam te da s Stripijemo ovom suchelite strane i unedogled tupite......
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/172944/Albanac-ubio-Srbina--jer-nije-hteo-da-mu-proda-kucuhttp://www.vesti011.com/2011/10/kfor-napao-zene-u-jagnjenici/balavurdija napisao:boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostalo
west end napisao:sto se tice teme......balavurdija napisao:boli vas kurac .......idi ti na kosovo i povedi.......wgew bla truc..........:
Kosovo će živjeti od turizma. Nebrojene rijeke srpskih turista dolaziti će hodočastiti svoje vjekovne svetinje.šalu na stranu, kosovo bez donacija i šverca ne bi preživelo ni godinu dana. jedina šansa im je da se pripoje albaniji
boli vas kurac sto je covek ubijen, vest decenije je da je parada otkazana, jebes sve ostaloovo je kao da si otišao na forum nekog pčelarskog udruženja i napisao: boli vas pčelare kurac što je čovek ubijen, vest decenije je da su prašili komarce i otrovali vam matice
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!