- 01 Nov 2011, 01:29
Ovo je tema za pljuvanje po mackama? i tako to
I da li je bolji pas ili macka?
Ma po cemu ste vi merodavni da procenjujete ko je bolji.
I pas i macka imaju svoje kvalitete.
Jako, ali jako se jezim od onih stvari macke su koristoljubive, macke su ovakve, macke su onakve.
Iskreno, veliki sam ljubitelj macaka.
Imam sijamsku macku vec 8 godina i meni licno vise odgovara od bilo kog psa, kojeg sam u zivotu imala.
Izdresirana je, koliko macka moze biti.
Volim samostalnost..
ma ko sam ja da njoj naredjujem kada ce da se mazi i sl. pored toga sto ona mene jako slusa, jako je velika maza, i obozava da se mazi.
I to nije istina da se macka vezuje za kucu, a ne vlasnika.
Pa ja kada odem negde i nema me koji dan, ona se toliko dere da to nije normalno, i redovno se naljuti.
Ne volim da mi neko balavi dok jedem i skace po mozgu ili gleda onim molecivim pogledom kako bih mu dala nesto, ne volim tu halavost. Svi smo razliciti, razlicite stvari nam se svidjaju.
Ali isto tako su mi ok psi, planiram cak i da uzmem kada se budem selila.
Ne razumem zasto bi ih neko poredio uopste?
Je l treba da nabrajam zasto su macke bolje, ne razumem?
I da li je bolji pas ili macka?
Ma po cemu ste vi merodavni da procenjujete ko je bolji.
I pas i macka imaju svoje kvalitete.
Jako, ali jako se jezim od onih stvari macke su koristoljubive, macke su ovakve, macke su onakve.
Iskreno, veliki sam ljubitelj macaka.
Imam sijamsku macku vec 8 godina i meni licno vise odgovara od bilo kog psa, kojeg sam u zivotu imala.
Izdresirana je, koliko macka moze biti.
Volim samostalnost..
ma ko sam ja da njoj naredjujem kada ce da se mazi i sl. pored toga sto ona mene jako slusa, jako je velika maza, i obozava da se mazi.
I to nije istina da se macka vezuje za kucu, a ne vlasnika.
Pa ja kada odem negde i nema me koji dan, ona se toliko dere da to nije normalno, i redovno se naljuti.
Ne volim da mi neko balavi dok jedem i skace po mozgu ili gleda onim molecivim pogledom kako bih mu dala nesto, ne volim tu halavost. Svi smo razliciti, razlicite stvari nam se svidjaju.
Ali isto tako su mi ok psi, planiram cak i da uzmem kada se budem selila.
Ne razumem zasto bi ih neko poredio uopste?
Je l treba da nabrajam zasto su macke bolje, ne razumem?