Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ovo je tema za pljuvanje po mackama? i tako to
I da li je bolji pas ili macka?

Ma po cemu ste vi merodavni da procenjujete ko je bolji.
I pas i macka imaju svoje kvalitete.
Jako, ali jako se jezim od onih stvari macke su koristoljubive, macke su ovakve, macke su onakve.
Iskreno, veliki sam ljubitelj macaka.
Imam sijamsku macku vec 8 godina i meni licno vise odgovara od bilo kog psa, kojeg sam u zivotu imala.
Izdresirana je, koliko macka moze biti.
Volim samostalnost..
ma ko sam ja da njoj naredjujem kada ce da se mazi i sl. pored toga sto ona mene jako slusa, jako je velika maza, i obozava da se mazi.
I to nije istina da se macka vezuje za kucu, a ne vlasnika.
Pa ja kada odem negde i nema me koji dan, ona se toliko dere da to nije normalno, i redovno se naljuti.
Ne volim da mi neko balavi dok jedem i skace po mozgu ili gleda onim molecivim pogledom kako bih mu dala nesto, ne volim tu halavost. Svi smo razliciti, razlicite stvari nam se svidjaju.
Ali isto tako su mi ok psi, planiram cak i da uzmem kada se budem selila.
Ne razumem zasto bi ih neko poredio uopste?
Je l treba da nabrajam zasto su macke bolje, ne razumem?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne mogu se porediti, cats rule :rock:

Oprostite na burnim reakcijama, ali mi smeta kada ljudi sažaljevaju pse, a ostale životinje zanemaruju samo zato što su sposobnije, samostalnije ili makar manje interesantne?!
Korisnikov avatar
By IriS
pravda za bleki.
pravda za mačke! :protest:

btw, slažem se sa bleks i drtijem.
Korisnikov avatar
By Mars
Blady napisao:Je l treba da nabrajam zasto su macke bolje, ne razumem?
Ko kako voli...moze nabrajanje, moze rad do 500 reci, moze crtez :D

Ko sta voli.

Poslednji argument koji sam (uzivo i ne ovde) cuo u korist macaka je bio, kaze: "Vise volim macke JER su TRODIMENZIONALNA stvorenja". Ja zamolim da mi se objasni sta se tacno misli pod tim, a on ce da kaze: "Pa tako, one se pentraju po stvarima, idu u visinu...i to je njihova nenadoknadiva prednost, kvalitet u odnosu na pse, koji su prirodom predisponirani na samo DVE dimenzije".

:D
Korisnikov avatar
By spliff
Mars napisao:Samo za Azdahu...

''''''

pure love :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Mars napisao:
Blady napisao:Je l treba da nabrajam zasto su macke bolje, ne razumem?
Ko kako voli...moze nabrajanje, moze rad do 500 reci, moze crtez :D

Ko sta voli.

Poslednji argument koji sam (uzivo i ne ovde) cuo u korist macaka je bio, kaze: "Vise volim macke JER su TRODIMENZIONALNA stvorenja". Ja zamolim da mi se objasni sta se tacno misli pod tim, a on ce da kaze: "Pa tako, one se pentraju po stvarima, idu u visinu...i to je njihova nenadoknadiva prednost, kvalitet u odnosu na pse, koji su prirodom predisponirani na samo DVE dimenzije".

:D
:lol:

:kiss:

Ot - Pravda za macke !
Korisnikov avatar
By Hys.
Dirrty napisao:Nisam nigde napisao da sebe svrstavam u tu grupu.

Voleti nešto što je čovek učinio potpuno ovisnim o sebe, samo zato što je nesposobno i poslušno, je meni krajnje odbojno.
Ti bas ne znas nista o psima niti o tome sta znaci pak i pak lider :)

Inace imam divnog macora koji se usere od srece kad nas vidi i slusa komande, tipa "dodji", "sic", "krilo"...

Postoji priroda zivotinje, kao i karakter ljubimca.

Da imam dvoriste, imala bih psa /dva/ i jos jednu macku :sigh:
Cesar Millan može da prodaje tu priču o vođi čopora koliko hoće, zarad svoje TV emisije, I'm not buyin' it!

Vođa čopora je takođe u zavisnom položaju od kolektiva, mada ne toliko vidljivom kao ostali članovi. Njegova dominacija rezultat je otvorene borbe sa potencijalnim suparnicima, a poslušnost ostalih posledica fizičke nadmoći. Njegov položaj nikako nije neprikosnoven.

Da li zaista veruješ da postoji sličan odnos između čoveka i psa, da nije predodređen intelektualnom nadmoći prvog? Napomena, ne govorim o osećanjima prema životinji, već o činjeničnom odnosu. "Lepa" osećanja su vrlo često osnova ružnog odnosa, počev od onog između ljudi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hvala deni, ali neka, ne ljutim se.

Retko šta volim u ovom životu, još ređe obožavam.
Životinje, mačke naročito su nešto što iznad svega poštujem, i ne mogu da prestanem da stajem u njihovu odbranu, i spreman sam da prihvatim napade.

Nemojte me pogrešno razumeti, ne mrzim pse, samo kritikujem odnos čoveka prema toj, a i mnogim drugim životinjama. Mačke su mi simbol samostalnosti i prkosa, mada i same najčešće potčinjene čoveku, i zato su mi posebno drage.
Ma znam ja da si ti, Drti, dovoljno i intelektualno i fizički izdefinisan i voluminiziran da maliciozni komentari ne mogu da te dotaknu, ali mene lično iritira ta ružna navika da se grupno omalovažava i potcenjuje deo nečije ličnosti.
Jedan krene to da radi, pa se onda i ostali priključe, misleći da je to fazon.
Nije nikakav fazon.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bern
Volim mačke i jasno mi je zašto su imale (imaju) status božanstva. Nisam od mačaka (kad sam ih imao) očekivao da skaču od sreće kad me vide, niti da tuguju za mnom kad me nema. Kao što ni od pasa nisam očekivao da budu hladnokrvni. Jbt, pa različite su vrste.

A ne znam što se alexandarmagic uhvatio psihologiziranja... na jednoj temi spava sa ženama, na drugoj ljubitelje mačaka tjera da igraju uz Agileru. Go analyse that.
Možda se uhvatio psihologiziranja, jer mada je završio strojarstvo, studira iz hobija i psihologiju? :awesome:

I sa ženama je spavao, više ne i ne tjera sve ljubitelje mačaka da plešu uz Christinu, nego Dirrty-a. Go analyse that. :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma alexandermagic nije bezobrazan zato što mu je to urođeno, već zato što je naučio da taj kvalitet, u određenoj kombinaciji, tera mnoge da ovlaže... a kome još smeta pažnja? :giggle:

Oprošteno mu je, nije to mislio uvredljivo i bezobzirno.

by Dr. Dirrty :psiholog:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Tungi napisao:Odvedi tu svoju mačku i ostavi je negde, ne bi se vratila, osim ako je neko ne bi, kao i ovu sa snimka, vratio.
Totalna neistina.

Imao sam dva slucaja kada mi je bliza rodbina odvela macku na 5-6 km udaljeno mjesto 2 puta. Oba puta se vratila, jednom nakon tjedan dana, a drugi put nakon 2 dana i cekala me umorna i gladna ispred vrata i bila presretna sto se vratila :sweet:
Korisnikov avatar
By bern
@alexandermagic & @Dirrty: tako mi i treba, ko me vukao za jezik. Go fuck yourself, both of you :p Let your sperm rain like fucking cats and dogs.
alexandermagic napisao:Uz svu moju najbolju volju i priznavanje da ima uistinu prekrasnih primjeraka, ja mačke ne mirišem jer su neovisne i svojeglave. :D
e, ovako nekako

i napominjuci da u kuci imam dve macke od kojih sam otudjena toliko da ne znam ni kako se zovu
By sncbgd
pa pitaj ih
Korisnikov avatar
By Dirrty
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW, ljubav :meda:
Korisnikov avatar
By *deni*
bern napisao:@alexandermagic & @Dirrty: tako mi i treba, ko me vukao za jezik. Go fuck yourself, both of you :p Let your sperm rain like fucking cats and dogs.
Ma da. Nije ni čudo što se u životu često dešava da ljudi ne prijavljuju kućne svađe i tuče u svom komšiluku. Posle ispadnu oni grbavi što se '' mešaju u stvari koje ih se ne tiču ''. Zato se, dokle god im komšija ne preskoči u kokošinjac da im krade kokoške, '' ne mešaju '' u komšijske probleme javno, ali ih zato tajno olajavaju sve u šesnaest.
Drca je očigledno jedan perverznjaković, koji nalazi seksualno uzbuđenje u tuđim grubostima spram sopstvene malenkosti. Verovatno ga uzbuđuje i kad ga šamaraju.
:shamar: :federi: :bic:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakvih ima, ja sam vanilla.

Probao sam mnogo toga, ali se ne pronalazim u prevelikim grubostima, mada koji šamar po obrazu i guzu i malo žestine ne škodi. S druge strane, sat vremena batina radi 15 minuta kite, I´ll pass :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Gledala sam ovo jos davno. Mislim da nije :)
By alexandermagic
bern napisao:@alexandermagic & @Dirrty: tako mi i treba, ko me vukao za jezik. Go fuck yourself, both of you :p Let your sperm rain like fucking cats and dogs.
Što si bolan nervozan? Dirrty me ne uzbuđuje, volim klasu, pa ga uzmi sebi ako želiš.
Korisnikov avatar
By Mars
Ponovo nešto da se naježiš: mačka donela bebi da jede jer je čula kako plače i mislila da je ova gladna :radosnice:

klik, pa pustiš video
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!