- 23 Okt 2011, 21:17
Slucajno sam malopre proleteo pored tv-a, i cuo i video nesto sto od cega me je momentalno zabolela glava. Na pinku (keva mi je izgleda opsednuta tim izgovorom za televiziju) je u toku je neka paparazzo bla bla emisija. Naime, poznati drustveni otpad, Aleksandra Jankovic, je izjavila kako je sramota za drzavu to sto je Ceca u kucnom pritvoru jer zena kao sto je ona, cije pesme su (ili bi trebalo da budu) lektira za osnovnu skolu, bi valjda trebalo da bude ponos ove zemlje. Dalje je nastavila da hvali Cecine pesme ali nisam mogao da nastavim da slusam i pobegoh u svoju sobu. Po stoti put pitam sebe ko je doticnoj spodobi izdao diplomu, kako je moguce da takva nula od osobe sedi u skupstini. Onda se setim ko je josh svoje mesto pronashao tamo i zakljucim da se nasla u drustvu jednakih. Koliko god mi znali da njeni argumenti za bilo shta ne piju vodu, u ovom drustvu ona je priznati psiholog i kada je pozovu da gostuje na tv-u (a uglavnom ju pozivaju da pljuje po nama) gledaoci ce pre verovati njoj nego normalnoj i razumnoj osobi. Kuzim da vishe nema smisla ni razgovarati o tome ali bio sam toliko besan i morao sam to da izbacim iz sebe.