Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Slucajno sam malopre proleteo pored tv-a, i cuo i video nesto sto od cega me je momentalno zabolela glava. Na pinku (keva mi je izgleda opsednuta tim izgovorom za televiziju) je u toku je neka paparazzo bla bla emisija. Naime, poznati drustveni otpad, Aleksandra Jankovic, je izjavila kako je sramota za drzavu to sto je Ceca u kucnom pritvoru jer zena kao sto je ona, cije pesme su (ili bi trebalo da budu) lektira za osnovnu skolu, bi valjda trebalo da bude ponos ove zemlje. Dalje je nastavila da hvali Cecine pesme ali nisam mogao da nastavim da slusam i pobegoh u svoju sobu. Po stoti put pitam sebe ko je doticnoj spodobi izdao diplomu, kako je moguce da takva nula od osobe sedi u skupstini. Onda se setim ko je josh svoje mesto pronashao tamo i zakljucim da se nasla u drustvu jednakih. Koliko god mi znali da njeni argumenti za bilo shta ne piju vodu, u ovom drustvu ona je priznati psiholog i kada je pozovu da gostuje na tv-u (a uglavnom ju pozivaju da pljuje po nama) gledaoci ce pre verovati njoj nego normalnoj i razumnoj osobi. Kuzim da vishe nema smisla ni razgovarati o tome ali bio sam toliko besan i morao sam to da izbacim iz sebe.
Korisnikov avatar
By Mars
Sitne duse, prodane...
Od iste su rdje skovane...
Heavy Metal Lover napisao:Slucajno sam malopre proleteo pored tv-a, i cuo i video nesto sto od cega me je momentalno zabolela glava. Na pinku (keva mi je izgleda opsednuta tim izgovorom za televiziju) je u toku je neka paparazzo bla bla emisija. Naime, poznati drustveni otpad, Aleksandra Jankovic, je izjavila kako je sramota za drzavu to sto je Ceca u kucnom pritvoru jer zena kao sto je ona, cije pesme su (ili bi trebalo da budu) lektira za osnovnu skolu, bi valjda trebalo da bude ponos ove zemlje. Dalje je nastavila da hvali Cecine pesme ali nisam mogao da nastavim da slusam i pobegoh u svoju sobu .
:lol:

Kazi da lazes?
Korisnikov avatar
By Blady
A zasto je ta izjava cudna, s obzirom na to da je Jankovickina...?

:drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ce posle neko ovde da mi prica da je muzika SAMO muzika. I devedesete i turbo folk i sve.

Eto. Cecine pesme (Marine Tucakovic, pretpostavljam) u lektiru.

Inace, za Aleksandru sve vise mislim da je vise sracunata nego nenormalna.
Korisnikov avatar
By smaug
smaug napisao:
Blady napisao:A zasto je ta izjava cudna, s obzirom na to da je Jankovickina...?

Pa da znas i da nije cudna...
Ali ja se secam kad je doticna bila clanica SPO i kad je kenjala po Arkanu i Ceci.
Isto ovako srcano ko sto sad kenja po kome kenja. Pa ce i to kad bude trebalo da promeni. I zanimljivo je da se sad vidi sad se zna ko se kome dopadaaa na politickoj i mafijaskoj ( ovo je tautologija, jel da?) sceni Srbije.

A ja, slon, pamtim sve.
By Glasnik
:iskolacen:

Ova zemlja je toliko otišla u aut da je to strašno...
Korisnikov avatar
By Blady
smaug napisao:
smaug napisao:
Blady napisao:A zasto je ta izjava cudna, s obzirom na to da je Jankovickina...?

Ali ja se secam kad je doticna bila clanica SPO i kad je kenjala po Arkanu i Ceci.
Isto ovako srcano ko sto sad kenja po kome kenja. Pa ce i to kad bude trebalo da promeni. I zanimljivo je da se sad vidi sad se zna ko se kome dopadaaa na politickoj i mafijaskoj ( ovo je tautologija, jel da?) sceni Srbije.

A ja, slon, pamtim sve.
Draga, a sta je i to cudno?
Zar ne rade to svi?
Jebačicu koza mnogo često zovu da daje svoje mišljenje u brojnim emisijama svih nivoa, a najčešće onog najnižeg za jeftinu zabavu naroda, pa na takav način treba i gledati na njene izjave u tim emisijama.
Šta je želela da poruči laskavom izjavom da su Cecine pesme za školsku lektiru ? Verovatno da su stihovi njenih numera prava poezija. Želela je, naravno, i da se uvuče Ražnatovićki u guzicu, to sigurno.
Korisnikov avatar
By smaug
Blady napisao:
smaug napisao:

A ja, slon, pamtim sve.
Draga, a sta je i to cudno?
Zar ne rade to svi?

Yes, yes. Rekoh da si u pravu - skroz nije cudno.
Samo sam mislila da je zajebancija (i onda sam se setila doticne iz njenog SPO zivota) jer su vesti iz Srbije kao takmicenje u najnakaradnijim idejama. Pa ko ce gore.
Ovih dana kako zavrsim citanje vesti odatle pomislim, ok ovo je najgore, ovo je dno dna.
I svako sledece jutro se samoiznenadim koliko gresim..

:)
Korisnikov avatar
By Blady
smaug napisao:

Yes, yes. Rekoh da si u pravu - skroz nije cudno.
Samo sam mislila da je zajebancija (i onda sam se setila doticne iz njenog SPO zivota) jer su vesti iz Srbije kao takmicenje u najnakaradnijim idejama. Pa ko ce gore.
Ovih dana kako zavrsim citanje vesti odatle pomislim, ok ovo je najgore, ovo je dno dna.
I svako sledece jutro se samoiznenadim koliko gresim..

:)
Eto, sada znas kako mi je :lol:

Ona moze sa Palmom da se uhvati za rucicu :barf:
Korisnikov avatar
By Burak
Je li ova tema otvorena za pljuvačinu po Aleksandri ili po Ceci? Stvarno ste vi pederi prave tračave očerupane kokoške! :D :opacupa: :burka: Kakve veze RažNJatovićka ima sa tim što je Jankovićka uzima u svoja razjebana usta? :P
А она жена, психолог ваљда, толико се налупетала по минути програма да ме чуди како ТВ још ради...
Вероватно завршила ванредни, убрзани курс психологије и грнчарства у вечерњој школи. :no:
Ceci svako veče dolazi sveštenik
Folk diva Svetlana Ražnatović, koja je sa sestrom Lidijom Ocokoljić već četiri meseca u kućnom zatvoru zbog priznanja da je kriva za malverzacije u FK "Obilić" i posedovanja 11 pištolja, potpuno se posvetila crkvi i religiji, a redovno je posećuje sveštenik ali i psiholog Aleksandra Janković.
Ekipa emisije "Paparaco potera", koja je danima stajala i pratila dešavanja ispred velelepne vile, uspela je da uslika sveštenika koji redovno posećuje trenutno najpoznatiju srpsku zatvorenicu.
- Ceca je izuzetno jaka, ali je tek na pola odsluženja kazne i zatvoren prostor počinje da joj smeta. Od pre 15 dana skoro svaki dan je posećuje sveštenik iz manastira Grabovac koji se nalazi nadomak Obrenovca i u koji je ona često odlazila pre izdržavanja kazne. To su ljudi u koje ona ima puno poverenja i koji znaju sve o njenom životu. Potpuno se posvetila Bogu i religiji, a spas je našla i u čestim molitvama za porodicu - kaže "Pressov" izvor blizak pevačici.
Ovu priču potvrđuju i snimci iz emisije "Paparaco potera", koja je emitovana sinoć i u kojoj se jasno vidi kako sveštenik ulazi u Cecinu vilu i da ga obezbeđenje dobro poznaje i bez reči sprovodi u unutrašnjost kuće. Kako saznajemo, ovakav način života pevačica je izabrala i zbog velike brige za decu Veljka i Anastasiju, koje je poslala na Kipar da se školuju, a o čemu je Press prvi pisao.
- Saobraćajna nezgoda koju je Veljko letos doživeo na Kipru samo je dodatno uznemirila Cecu pa je pored sveštenika pomoć zatražila i od poznatog psihologa Aleksandre Janković, sa kojom se zbližila i koja joj pomaže da prebrodi teške dane - navodi "Pressov" izvor.
Priču da se Ceca posvetila veri i Bogu potvrdila je i sama Aleksandra Janković:
- Ceca je veoma hrabra i veliki deo te svoje samoće koristi za promišljanje. Ona je crkvena osoba, redovno čita duhovnu literaturu, a redovno i posti.
Cecu pored sveštenika i psihologa posećuju roditelji, prijatelji i kolege. Česti gosti poznate zatvorenice su kreator Saša Vidić, koleginica Mira Škorić, mnogobrojni političari od kojih prednjači gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, a nedavno su joj društvo na večeri pravili producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić sa suprugom Dajanom.
http://www.trojka.rs/vesti/19075-ceci-s ... tenik.html

:pop:
Wilhelmina napisao:Meni i dalje nije jasno kako neko, ko nije bio u stanju da sopstvenom detetu pomogne i odvrati je od samoubistva, moze sebe psihologom da naziva i da jos drugima nudi svoje usluge.
Dno.
samo malo. jankovicka je imala kcerku ili sina koji su se ubili? :nesiguran:
Imala je kćer.
Što se toga tiče - nemojte preterivati. Ko zna zbog čega se ta kćer ubila i da li je uopšte Jankovićka bila u situaciji da to predupredi.
Nemojte biti baš toliko surovi prema toj nesrećnoj ženi, koja je doživela najveću nesreću da sahrani rođeno dete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!