Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

barni011 napisao:
Odakle se vi ateisti informisete o religiji?
Sve si pobrkao, i ja bi rado sve tebi to objasnio ali znam, tebe to ne zanima sem u kontekstu da zezas nekoga.
Al ok ja se ne ljutim na te stvari
Hm. Kad bi se kojim slučajem organizirao neki kviz (preferabilno na TV-u, ne nešto lokalnog tipa :awesome: ) o poznavanju kršćanstva i u kom bi nas dvojica učestvovala, mogu se stoprocentno opkladiti da bih te potukao do koljena.

Onaj koji brka stvari si ti i uopće ne kužim na osnovu čega si izvukao zaključak da sam ja ateist, jer nisam. :kafa:
alexandermagic napisao:
barni011 napisao:
Odakle se vi ateisti informisete o religiji?
Sve si pobrkao, i ja bi rado sve tebi to objasnio ali znam, tebe to ne zanima sem u kontekstu da zezas nekoga.
Al ok ja se ne ljutim na te stvari
Hm. Kad bi se kojim slučajem organizirao neki kviz (preferabilno na TV-u, ne nešto lokalnog tipa :awesome: ) o poznavanju kršćanstva i u kom bi nas dvojica učestvovala, mogu se stoprocentno opkladiti da bih te potukao do koljena.

Onaj koji brka stvari si ti i uopće ne kužim na osnovu čega si izvukao zaključak da sam ja ateist, jer nisam. :kafa:

Cisto de ne ostane nedoreceno ti si rekao da mi religija brani da jedem prasetinu.Na to sam ti odgovorio.Ne znam odakle ti to.Ja sam Pravoslavac.
Ne bi se ja sa tobom takmicio, dosta mi je sto si mi na svakoj temi za vratom :lol:
Korisnikov avatar
By Incubus
Sad nešto razmišljam i bih ali sa dva partnera, dakle nas trojica, gej poligamija for the win. Ili sam samo puko
Popeye napisao:mozda u brak. gej brak nikad.
Pesnik je hteo reci da ne priznaje odvojeno definisanje i razliku 'gej braka' i 'braka', no to sve svrstava (kako i treba! :D) pod 'brak'; ili priznaje razliku ali zeli ozeniti zensku osobu?
О, да. Апсолутни сам љубитељ древне институције брака. :D
Чак му тежим... Сматрам каријеру и све знање, искуство и новац бесмисленим без некога са ким бих све то поделио. Исто тако желим и децу... :grin:

:love: :love:

Православље забрањује прасетину? Пфффффффффффффф.... Свашта.... :lol:
ZlatnaPtica napisao:
Popeye napisao:mozda u brak. gej brak nikad.
Pesnik je hteo reci da ne priznaje odvojeno definisanje i razliku 'gej braka' i 'braka', no to sve svrstava (kako i treba! :D) pod 'brak'; ili priznaje razliku ali zeli ozeniti zensku osobu?
ravnopravnost je cilj.
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Bih, što da ne... :D

Ako ikada bude prilike i budem smatrao da sam spreman za to, neću se dvoumiti... sad samo čekam da me neko zaprosi. Ja neću da molim. :P
Korisnikov avatar
By gossip
Sanja Steppenwolfin napisao:daaaaaaaaaaa..

ali, natalna karta je rekla svoje.. zajednica :indijanac:
i meni je astrolog video gej brak u natalu xDDD u 33oj godini :lol: xDD
By sncbgd
been there, done that, never again

u istopolnu zajednicu bih rado
Korisnikov avatar
By IriS
bila sam u braku, bez papira. :D

pa sam se razvela. :jbg:

nesam sigurna da bih u skorije vreme opet isto uradila... ali jesam taj tip osobe za život u dvoje... jer sam lenja da se cimam previše. ovako, nekako smo uvek tu i ume da bude fino. :sigh: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
stupila bih u brak. i vala cu stupiti jednog dana, savrseno me ne zanimaju prilike/ okolnosti izvan svojih prozora/ 4 zida.
By loreenche
Whatever OTL said.

Stupio bih, i stupit ćem. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mozda. Samo treba da se rodi taj saucesnik.

U prvom trenutku, kad sebe zamisljam u braku, povraca mi se. Zapravo, ne bih voleo da sam svaki dan sa njim, da delim sve. Nekako mi je drazi zivot samotnjaka, nego bracnog partnera. Isto vazi i za veze.
Korisnikov avatar
By Mage
Popeye napisao:@mage: who's the lucky swede? :D
Nije swede, već moj dečko iz smrdije :D Dobio je boravišnu dozvolu preko mene, tako da sada živi samnom ovde :) A dobio je i posao ovde kao inženjer (što je bome lepo plaćeno), tako da se dobro udajem :lepeza:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!