Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
barni011 napisao:Hm. Kad bi se kojim slučajem organizirao neki kviz (preferabilno na TV-u, ne nešto lokalnog tipa
Odakle se vi ateisti informisete o religiji?
Sve si pobrkao, i ja bi rado sve tebi to objasnio ali znam, tebe to ne zanima sem u kontekstu da zezas nekoga.
Al ok ja se ne ljutim na te stvari
alexandermagic napisao:barni011 napisao:Hm. Kad bi se kojim slučajem organizirao neki kviz (preferabilno na TV-u, ne nešto lokalnog tipa
Odakle se vi ateisti informisete o religiji?
Sve si pobrkao, i ja bi rado sve tebi to objasnio ali znam, tebe to ne zanima sem u kontekstu da zezas nekoga.
Al ok ja se ne ljutim na te stvari) o poznavanju kršćanstva i u kom bi nas dvojica učestvovala, mogu se stoprocentno opkladiti da bih te potukao do koljena.
Onaj koji brka stvari si ti i uopće ne kužim na osnovu čega si izvukao zaključak da sam ja ateist, jer nisam.
Popeye napisao:mozda u brak. gej brak nikad.Pesnik je hteo reci da ne priznaje odvojeno definisanje i razliku 'gej braka' i 'braka', no to sve svrstava (kako i treba!
ZlatnaPtica napisao:ravnopravnost je cilj.Popeye napisao:mozda u brak. gej brak nikad.Pesnik je hteo reci da ne priznaje odvojeno definisanje i razliku 'gej braka' i 'braka', no to sve svrstava (kako i treba!) pod 'brak'; ili priznaje razliku ali zeli ozeniti zensku osobu?
Popeye napisao:@mage: who's the lucky swede?Nije swede, već moj dečko iz smrdije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!