Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Atinaa
Ja ne mogu da spavam s osobom u koju nisam zaljubljena, jednostavno ne ide :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam ucila tu lekciju u skoli, ne znam. :opatica:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Galateja
Originally posted by mythe
Kako vi gledate na ove stvari?
Praktikujem monogamiju, ali ne mogu da osporim psiho-telesne reakcije koje se jave u pojedinim momentima, a koje se odnose i na neke druge devojke. To uzbuđenje ume da nadahne bez da uključuje (konkretnu) interakciju. :hypno:

Život posmatram kao oscilaciju između materijalnog (dionisijsko u nama) i vazdušastog (ono orfejsko u ljudskom biću). Štaviše, nije retkost da se prepliću.

Seks ne posmatram samo kao telesno pražnjenje. Uzbuđenje, koliko god da je bezazleno, iziskuje neku emociju. I u seksu može biti jako puno poezije. Setite se samo filmova Poslednji tango u Parizu, Sanjarri, Taj tamni predmet želje, Gorki mesec.... :sweet:

Žao mi je što se seks svodi samo na guram-izguram i što se zanemaruje ono 'orfejsko'. Kad doživljavam orgazam osećam takvu moć i zadovoljstvo, nema reči kojima se to može opisati. Svesti orgazmiranje samo na telesno bi bilo degradiranje te lepote. :D

Nisam sklona da osuđujem ljude bez obzira da li praktikuju monogamiju, dark room ili harem, ali ono što ne poštujem je laganje emocija i, uopšte, laž, kao i produkt laži - varanje.
Ja moram u kompletu da citiram ovaj post :cvetduga:
Korisnikov avatar
By gossip
sex i ljubav su za mene dve razlicite stvari....mogu da idu i u paketu...a i ne moraju...u vezi mogu biti veran...a i ne moram....
Korisnikov avatar
By nsc
kad imam pun fizider, obicno ne idem na pijacu, sem ako slucajno prolazim
By Swanheart
hmmm
u vezi egoistični psihopata.
volim monogamiju kada sam u vezi i to potpunu monogamiju
da hocu da se tucam sa drugim osobama ne bih bila u vezi, tako da svu paznju sto se toga tice poklanjam partneru i isto to ocekujem od partnera.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Kragi
Originally posted by maka

Ljudi su razliciti.
:up: upravo :)

Sex ne mora biti propracen emocijama ali je zato ljubav skoro uvek propracena seksom :D Da, za mene to jesu razlicite stvari ali nikako u kontekstu u kojem ti govoris :D Ne postoji ni u teoriji sansa po kojoj bih delio svog decka sa bilo kim u krevetu ili van njega u sex. smislu (vazi i za mene :D ) Monogaman sam po prirodi i u tom smislu jako posesivan :D
No, svako moze da bira kako zeli da zivi svoj zivot ... :paki: u tom smislu sam extremno liberalan, sve sto me se ne tice licno mi ne smeta naravno :)

upravo ovo
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Vec nekoliko nedelja pricam sa svojom devojkom na ovu temu..
Ona ima cimerku,koja neprestano upraznjava sexualne odnose sa svojim deckom i ustaje u 8 ujutru, da stigne da ima sex sa njim, pa da ide na predavanja :zacepi:
Stalno prica o sex-u, stalno se sali na racun sex-a, stalno misli o sex-u :zacepi:
Ona kaze da se njihova veza ne zasniva na sex-u, ali ja ne vidim ni jedan razlog da tvrdim suprotno.

Da, ljudi su razliciti i sve zavisi od njihovih prioriteta, onoga sto traze..
Meni sex nije mnogo bitan, ali nije nebitan.. Sve to dolazi u jednom paketu, sa sexom :mackodlak:
A da delim svoju devojku... nikako.. :domino:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Originally posted by Torry
Originally posted by Kragi
Originally posted by maka

Ljudi su razliciti.
:up: upravo :)

Sex ne mora biti propracen emocijama ali je zato ljubav skoro uvek propracena seksom :D Da, za mene to jesu razlicite stvari ali nikako u kontekstu u kojem ti govoris :D Ne postoji ni u teoriji sansa po kojoj bih delio svog decka sa bilo kim u krevetu ili van njega u sex. smislu (vazi i za mene :D ) Monogaman sam po prirodi i u tom smislu jako posesivan :D
No, svako moze da bira kako zeli da zivi svoj zivot ... :paki: u tom smislu sam extremno liberalan, sve sto me se ne tice licno mi ne smeta naravno :)

upravo ovo

Lijepo sročeno, slažem se u potpunosti
By alexandermagic
Ne bih ja baš tako olako koristio riječ "ljubav", previše je izlizana od neadekvatne uporabe. Draža mi je, recimo, "dragost".

Elem, do ljeta 2009. bilo mi je nezamislivo ne biti monogaman, no to sam izmijenio i skužio da se seks s nekim, prema kome ne osjećam ništa bitnije od požude, može bez problema razdvojiti od seksa s stalnim partnerom, koji mi je i drag.

Dao sam mu istu slobodu, to što ne želi da je koristi je njegov izbor.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

A vidje nisam odgovorila na temu.

Pa dal je to moguce...

Jebemliga, sada sam u nekoj cudnoj fazi...ali to je druga tema.

U principu stava sam da zaista seks ne mora imati veze sa ljubavlju niti ugrozavati ljubav (pominjao se primarni partner? )

Ovako, inace, kapiram mnogo vise puta sam imala prvo seks sa nekim pa se zaljubila no obratno...

Mislim, ako ne stima seks kako treba skroz, i ako si se zaljubio u osobu pre toga, ne mre to trajati.

Ala omasih temu.

Lm- da, naravno, to mogu biti sasvim odvojene stvari.

Mada, kod mene-mnogo dobar seks se uvek zavrsi zestokim zaljubljivanjem.

:shrug:
ahahahahhaha...kako mi je ovo smesno.

Jer je tako jebeno tacno.

Sto ja ne mogu da citiram sebe i da kazem da se nesto izmenilo. Jebotetolikodugosamovde.

Bar NEKA stvar.

Ne napredujem, ne nazadujem-skvo kold status kvo.
Korisnikov avatar
By Anonymus
Nemam baš mnogo iskustva (ili, jezikom foruma rečeno, nesam školovala), ali zato naravno imam svoje mišljenje vezano za ovu temu.

Kada govorimo o seksu, ne bih mogao da budem intiman sa osobom sa kojom ne osećam makar neku emocionalnu povezanost. Seks, intiman odnos ili kako god ga nazvali je po meni vrhunac telesnog zbližavanja između dve osobe, koji pruža maksimalnu fizičku prisnost i zadovoljstvo. Shodno tome, kod mene je on rezervisan za nekoga ko mi nešto znači.

A što se prevara tiče, pošto vidim da se i o tome raspravljalo, ne odobravam. Ne verujem da bih naročito mrzeo ili osuđivao onog ko bi me prevario, ali sam siguran da mu nikada više ne bih verovao.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Anonymus

Kada govorimo o seksu, ne bih mogao da budem intiman sa osobom sa kojom ne osećam makar neku emocionalnu povezanost. Seks, intiman odnos ili kako god ga nazvali je po meni vrhunac telesnog zbližavanja između dve osobe, koji pruža maksimalnu fizičku prisnost i zadovoljstvo. Shodno tome, kod mene je on rezervisan za nekoga ko mi nešto znači.
jel ovo definicija srBske pravosalvne crkve :puzzle:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by spliff

jel ovo definicija srBske pravosalvne crkve :puzzle:
Ne vidim nikakav problem i da jeste.

Ali ne, to je samo moje mišljenje.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne. to govori da nisu svi isti i ne treba da budu. šta ti smeta tu? i čoek je reko da još neje školovala, možda mu se promeni mišljenje. nije da ovakvom ezonovanju nešto fali, al ono. life is a bitch :gotika:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Ma sve su to govna. :zongler:

Govno po faci, govno po pichki, govno po srcu, govno po kurcu.
Vidish, chak se i rimuje...
:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by Null

i čoek je reko da još neje školovala

I plašio sam se da će se ovako nešto desiti ako upotrebim tu frazu.

On topic, jedino ne razumem onaj "life is a bitch" deo?
Korisnikov avatar
By tebra
Bravo Anonymus. Svidja mi se nacin na koji razmisljas. Apsolutno te podrzavam.
Korisnikov avatar
By Madonna
ok sad ide jedan nebulozan post, misim, zbunio sam se ali mrzi me da ispravljam i da čitam ponovo.

ček da ti objasnim: kaže lajf iz a bič, mislio sam na to da se možda predosmisliš, kad postaneš star(iji) + usamljeniji(očajniji, zagoreliji, razočaraniji, ravnodušniji, isfrikombinuj kako ti drago) pa promeniš stav po tom pitanju. možda postaneš drolja posleeednjaaa tr r r rrr. i sve sam pristala jaaaa, samo da bih s tobom ostalaaaa. tr r r rrrr. jel sad jasnije? :lol:
'nači, možda sad misliš i želiš tako da postupaš, da ulaziš u seksualne odnose samo ako je prethodno ostvareno emotivno zbližavanje, a možda i pretsnaeš to da misliš i odeš na romeo i ukucaš šta ne želiš da srećeš više (obrezane, neobrezane, više ili niže, dlakave ili znojave), 'nači da preciziraš, jer si se umorio od potrage za onim nekim pravim.. ko zna. a opet, možda je tebi sve jasno kao dan. svaka čast onda :hail:
Korisnikov avatar
By Anonymus

ok sad ide jedan nebulozan post, misim, zbunio sam se ali mrzi me da ispravljam i da čitam ponovo.

ček da ti objasnim: kaže lajf iz a bič, mislio sam na to da se možda predosmisliš, kad postaneš star(iji) + usamljeniji(očajniji, zagoreliji, razočaraniji, ravnodušniji, isfrikombinuj kako ti drago) pa promeniš stav po tom pitanju. možda postaneš drolja posleeednjaaa tr r r rrr. i sve sam pristala jaaaa, samo da bih s tobom ostalaaaa. tr r r rrrr. jel sad jasnije? :lol:
'nači, možda sad misliš i želiš tako da postupaš, da ulaziš u seksualne odnose samo ako je prethodno ostvareno emotivno zbližavanje, a možda i pretsnaeš to da misliš i odeš na romeo i ukucaš šta ne želiš da srećeš više (obrezane, neobrezane, više ili niže, dlakave ili znojave), 'nači da preciziraš, jer si se umorio od potrage za onim nekim pravim.. ko zna. a opet, možda je tebi sve jasno kao dan. svaka čast onda :hail:
Skontao sam još ranije na šta si mislio (mozak mi je spor) ali nisam hteo da napravim post samo da obelodanim svetu moje razumevanje. :P Razumem šta si hteo da kažeš i sasvim mi je jasno da bi se moglo tako nešto desiti. Vreme će pokazati.

Ti propadaaaš ti propadaaaš... (nisam mogao da odolim)

I da ne zaboravim:

@manjane: hvala :)
Korisnikov avatar
By IMPACT
Секс је спорт а љубав је нешто сасвим друго...
By black cat
Kako za koga, po meni je najlepse imati sex sa osobom koju volis kad se predas i dusom i telom.
Sex bez toga moze biti uzbudljiv, napr. sex sa totalnim strancem koji te magicno privuce ali to je samo telesno zadovoljavanje zudnje a ako trazis i "zrno vecnosti" onda zelis i dusu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!