Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by GalatejaJa moram u kompletu da citiram ovaj post
Originally posted by mythePraktikujem monogamiju, ali ne mogu da osporim psiho-telesne reakcije koje se jave u pojedinim momentima, a koje se odnose i na neke druge devojke. To uzbuđenje ume da nadahne bez da uključuje (konkretnu) interakciju.
Kako vi gledate na ove stvari?![]()
Život posmatram kao oscilaciju između materijalnog (dionisijsko u nama) i vazdušastog (ono orfejsko u ljudskom biću). Štaviše, nije retkost da se prepliću.
Seks ne posmatram samo kao telesno pražnjenje. Uzbuđenje, koliko god da je bezazleno, iziskuje neku emociju. I u seksu može biti jako puno poezije. Setite se samo filmova Poslednji tango u Parizu, Sanjarri, Taj tamni predmet želje, Gorki mesec....![]()
Žao mi je što se seks svodi samo na guram-izguram i što se zanemaruje ono 'orfejsko'. Kad doživljavam orgazam osećam takvu moć i zadovoljstvo, nema reči kojima se to može opisati. Svesti orgazmiranje samo na telesno bi bilo degradiranje te lepote.![]()
Nisam sklona da osuđujem ljude bez obzira da li praktikuju monogamiju, dark room ili harem, ali ono što ne poštujem je laganje emocija i, uopšte, laž, kao i produkt laži - varanje.
Originally posted by gossipboy8989
sex i ljubav su za mene dve razlicite stvari....mogu da idu i u paketu...a i ne moraju...u vezi mogu biti veran...a i ne moram....
Originally posted by Kragi
Originally posted by maka
Ljudi su razliciti.
upravo
![]()
Sex ne mora biti propracen emocijama ali je zato ljubav skoro uvek propracena seksomDa, za mene to jesu razlicite stvari ali nikako u kontekstu u kojem ti govoris
Ne postoji ni u teoriji sansa po kojoj bih delio svog decka sa bilo kim u krevetu ili van njega u sex. smislu (vazi i za mene
) Monogaman sam po prirodi i u tom smislu jako posesivan
![]()
No, svako moze da bira kako zeli da zivi svoj zivot ...u tom smislu sam extremno liberalan, sve sto me se ne tice licno mi ne smeta naravno
![]()
Originally posted by Torry
Originally posted by Kragi
Originally posted by maka
Ljudi su razliciti.
upravo
![]()
Sex ne mora biti propracen emocijama ali je zato ljubav skoro uvek propracena seksomDa, za mene to jesu razlicite stvari ali nikako u kontekstu u kojem ti govoris
Ne postoji ni u teoriji sansa po kojoj bih delio svog decka sa bilo kim u krevetu ili van njega u sex. smislu (vazi i za mene
) Monogaman sam po prirodi i u tom smislu jako posesivan
![]()
No, svako moze da bira kako zeli da zivi svoj zivot ...u tom smislu sam extremno liberalan, sve sto me se ne tice licno mi ne smeta naravno
![]()
upravo ovo
Originally posted by DanteLaaaajk
"I think I have monogamy. I caught it from you people."
Originally posted by Hys.ahahahahhaha...kako mi je ovo smesno.
A vidje nisam odgovorila na temu.
Pa dal je to moguce...
Jebemliga, sada sam u nekoj cudnoj fazi...ali to je druga tema.
U principu stava sam da zaista seks ne mora imati veze sa ljubavlju niti ugrozavati ljubav (pominjao se primarni partner? )
Ovako, inace, kapiram mnogo vise puta sam imala prvo seks sa nekim pa se zaljubila no obratno...
Mislim, ako ne stima seks kako treba skroz, i ako si se zaljubio u osobu pre toga, ne mre to trajati.
Ala omasih temu.
Lm- da, naravno, to mogu biti sasvim odvojene stvari.
Mada, kod mene-mnogo dobar seks se uvek zavrsi zestokim zaljubljivanjem.
![]()
Originally posted by Anonymus
Nemam baš mnogo iskustva (ili, jezikom foruma rečeno, nesam školovala), ali zato naravno imam svoje mišljenje vezano za ovu temu.
Originally posted by Anonymusjel ovo definicija srBske pravosalvne crkve
Kada govorimo o seksu, ne bih mogao da budem intiman sa osobom sa kojom ne osećam makar neku emocionalnu povezanost. Seks, intiman odnos ili kako god ga nazvali je po meni vrhunac telesnog zbližavanja između dve osobe, koji pruža maksimalnu fizičku prisnost i zadovoljstvo. Shodno tome, kod mene je on rezervisan za nekoga ko mi nešto znači.
Originally posted by spliffNe vidim nikakav problem i da jeste.
Originally posted by Anonymusjel ovo definicija srBske pravosalvne crkve
Kada govorimo o seksu, ne bih mogao da budem intiman sa osobom sa kojom ne osećam makar neku emocionalnu povezanost. Seks, intiman odnos ili kako god ga nazvali je po meni vrhunac telesnog zbližavanja između dve osobe, koji pruža maksimalnu fizičku prisnost i zadovoljstvo. Shodno tome, kod mene je on rezervisan za nekoga ko mi nešto znači.
![]()
Originally posted by Null
i čoek je reko da još neje školovala
Originally posted by Anonymusček da ti objasnim: kaže lajf iz a bič, mislio sam na to da se možda predosmisliš, kad postaneš star(iji) + usamljeniji(očajniji, zagoreliji, razočaraniji, ravnodušniji, isfrikombinuj kako ti drago) pa promeniš stav po tom pitanju. možda postaneš drolja posleeednjaaa tr r r rrr. i sve sam pristala jaaaa, samo da bih s tobom ostalaaaa. tr r r rrrr. jel sad jasnije?
I plašio sam se da će se ovako nešto desiti ako upotrebim tu frazu.
On topic, jedino ne razumem onaj "life is a bitch" deo?
Originally posted by mish_beliti da cutis
Ma sve su to govna.![]()
Govno po faci, govno po pichki, govno po srcu, govno po kurcu.
Vidish, chak se i rimuje...
![]()
Originally posted by NullSkontao sam još ranije na šta si mislio (mozak mi je spor) ali nisam hteo da napravim post samo da obelodanim svetu moje razumevanje.
ok sad ide jedan nebulozan post, misim, zbunio sam se ali mrzi me da ispravljam i da čitam ponovo.Originally posted by Anonymusček da ti objasnim: kaže lajf iz a bič, mislio sam na to da se možda predosmisliš, kad postaneš star(iji) + usamljeniji(očajniji, zagoreliji, razočaraniji, ravnodušniji, isfrikombinuj kako ti drago) pa promeniš stav po tom pitanju. možda postaneš drolja posleeednjaaa tr r r rrr. i sve sam pristala jaaaa, samo da bih s tobom ostalaaaa. tr r r rrrr. jel sad jasnije?
I plašio sam se da će se ovako nešto desiti ako upotrebim tu frazu.
On topic, jedino ne razumem onaj "life is a bitch" deo?
![]()
'nači, možda sad misliš i želiš tako da postupaš, da ulaziš u seksualne odnose samo ako je prethodno ostvareno emotivno zbližavanje, a možda i pretsnaeš to da misliš i odeš na romeo i ukucaš šta ne želiš da srećeš više (obrezane, neobrezane, više ili niže, dlakave ili znojave), 'nači da preciziraš, jer si se umorio od potrage za onim nekim pravim.. ko zna. a opet, možda je tebi sve jasno kao dan. svaka čast onda![]()
mythe napisao:Kako vi gledate na ove stvari?A ono nemam niti jedno, pa mi je svejedno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!