Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
sncbgd napisao:ovo je prvi popis u ovoj Srbijicinjenica, prosli je bio u Srbiji i Crnoj gori
sncbgd napisao:koliko se dece od zadnjeg popisa rodilopostoje podaci i to veoma precizni. sve zdravstvene ustanove to redovno dostavljaju zavodu za statistiku + jelte roditelji su u obavezi da prijave dete ...
sncbgd napisao:koliko je izbeglica u ovu, potpuno novu drzavu dosloTakodje postoji sta vise precizniji podatak od onog koji ce se popisom dobiti jer agencije/prihvatilista/fondovi itd redovno prate te stvari i naravno izvestaje na mesecnom nivou dostavljaju zavodu
koliko ih je iz nje otislo
sncbgd napisao:koliko je mladih stasalo da se izjasne o svojoj nacionalnostierm takodje poznat podatak u smislu brojke, nacionalnost je manj vise bitna posto te to ionako prekrste po potrebi
sncbgd napisao:koliko je ljudi umrlokao i za rodjenja tako i za smrtne slucajeve postoje jako precizni podaci i to po danima/satima/imenima/razlogu smrti. Mrtvozornici (koji potpisuju sve umrlice inace nemoze covek da se sahrani) salju mesecne izvestaje zavodu za statistiku
sncbgd napisao:demografska slika je bitno izmenjena od poslednjeg popisa, kao sto su i kuce izgradjene i uslovi stanovanja promenjeniDemografska slika je manje vise poznata na osnovu regularnih izvestaja, ostatak podataka nije toliko ni tema popisa (mada opstine vode racuna o tome) te podaci dobijeni istim se uvek vode kao nepotpuni ili ti delimicno validni.
*deni* napisao:Evo i tog penjoara u kojem planiram da dočekam popisivače :Šta je na njemu tačno bordo??
sour_cherry napisao:Jao kod mene je bila neka nepismena, nisam verovala šta se dešava. Ne znam da li uopšte postoje neki kriterijumi kada biraju te popisivače?Tuga.
Tražila mi je da joj spelujem nereleigiozna jer nije znala to ni da izgovori.
I napisala je HrvaCka i još 100 nekih sličnih grešaka je bilo, ali pokušaja da se upiše nešto što ne želim ili bilo kakvog prisiljavanja nije bilo, srećom.
voicesman napisao: nego kad smo kod popisa, vec dva dana gledam trojicu preslatkih popisivaca u susednoj zgradi i pitam se kad ce do meneni ovaj popis nece biti bas previse tacan, ali necu da se s tobom prepucavam o zavodu za statistiku i tacnosti podataka koje imaju, znam nekoliko osoba koje se vode kao stanari u Beogradu, a zive vec godinama, neki cak decenijama, po raznim inostranstvima, i uredno im dolaze glasacki listici, znao sam neke koji su i umrli van granica ove Srbije, a vode se kao zivi, licno sam omogucio prijavljivanje u Beogradu desetini ljudi koji ovde zive i rade, ali gazde i gazdarice odbijaju da ih prijave, da ne bi placali porez na izdavanje za drustveni stan dok u vlasnistvu zaista stanuju, itd, itd
*deni* napisao:Ja ozbiljno razmišljam da ih dočekam u bordo - crnom kućnom penjoaru sa ogromnom aplikacijom zmaja na leđima i peškirom na glavi, pod izgovorom da sam bolestan i da zato ne mogu drugačije da učestvujem u popisu. I da svako malo uzdišem '' Uh, uh, uh, uh '' , '' Neka se raduje ko je zdrav i može da radi, bolest je najveća nesreća... uh, uh, uh, uh.... ''
Herald napisao:Ovo se popunjavaHIIIIIIIIITNOOOOOOOOOOO...
http://media.popis2011.stat.rs/2011/obr ... rilica.pdf
http://media.popis2011.stat.rs/2011/obr ... rilica.pdf
sncbgd napisao:voicesman napisao: nego kad smo kod popisa, vec dva dana gledam trojicu preslatkih popisivaca u susednoj zgradi i pitam se kad ce do meneni ovaj popis nece biti bas previse tacan, ali necu da se s tobom prepucavam o zavodu za statistiku i tacnosti podataka koje imaju, znam nekoliko osoba koje se vode kao stanari u Beogradu, a zive vec godinama, neki cak decenijama, po raznim inostranstvima, i uredno im dolaze glasacki listici, znao sam neke koji su i umrli van granica ove Srbije, a vode se kao zivi, licno sam omogucio prijavljivanje u Beogradu desetini ljudi koji ovde zive i rade, ali gazde i gazdarice odbijaju da ih prijave, da ne bi placali porez na izdavanje za drustveni stan dok u vlasnistvu zaista stanuju, itd, itd
KorvinOdAmbera napisao:a sta se dogadja ako niko nije prisutan duze vreme tokom popisa?Popisuju se samo oni prisutni tokom popisivanja. Bez obzira gde su prisutni. Tj ako su u hotelu na Zlatibotu a inace zive u Zemunu popisu ih u hotelu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!