Zavisi koliko je naporan/uporan u svojim politickim stavovima tj. koliko ih cesto iznosi, na koji nacin i u kojoj meri... U biti je sve moguce
Kao blizanac ( 'ajde i ja jednom da se pozovem na horoskop, mozda je to jaaako bitno ) imam tu karakteristiku da mogu da najdem zajednicki jezik sa veoma razlicitim tipovima ljudi i da im se prilagodim ( zlobnice bi rekle 'dvolican' ili cak 'bezlican', sto je daleko od istine).
Jedino sto ocekujem da se i ta osoba meni prilagodi, pa da se lepo, civilizovano slozimo da se ne slazemo oko nekih pitanja.
Ni jedan moj ex nije imao potpuno iste politicke stavove kao ja.
Neke razlike su bile presmeshne, ali je uvek bilo neceg izazovnog n'sexy u tome

Moj sadasnji i buduci decko - vojvodjanin np. ima nacionalisticke ispade u smislu da ima odbojnost prema odredjenim nacijama i to, chudo bozije, prema nasim balkanskim susedima - kao i prema odredjenim bliskoistocnim narodima kojima zene idu povijene i za sobom vuku vise od jednog detata.
* Graficki prolzeno; povijena zena sa bez identiteta sa siluetom decjih kolica koje gura u jednoj ruci i barem jednim malim detetom kojeg drzi za drugu ruku.
Na kraju svega obicno obojica budemo zadovoljni sto sto imali priliku da nekom izrazimo svoje politicko nezadovoljstvo. Uvek razmisljamo polizicki, ali nasa veza, egzistencija i slobodno vreme su najbitnije stvari kojima zelimo da se posvetimo.