Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Podstaknuta skorašnjim temama i postovima pojedinih forumaša razmišljala sam o tome da li je moguć opstanak veze između ideološki suprotstavljenih osoba. Jedno je forum, ali da li bi bilo drugačije uživo kada nekog vidimo, čujemo i osetimo?! Da li bi vi koji ste aut mogli da budete u vezi sa nekim ko je pobornik ormara? Ateista i vernik? Levičar i desničar? Da li ste imali ljubavnog iskustva sa nekim ko je toliko različit od vas po pitanju nekih vama bitnih ideoloških pitanja?
Korisnikov avatar
By Blady
Imala sam.
Razdvojila nas narodna muzika :wundy:
Korisnikov avatar
By 2kune
well... politička opcija je samo politička opcija... ali na balkanu se zbog nje mlati i/ili kolje a ne glasa... tako da to jamačno više nije politička opcija kao kod normalnog svijeta... samim tim, i odgovor na pitanje ovisi o normalnosti individua koje se promatra... ako zbog političkih opcija kolju a ne glasaju, onda ne mogu biti zajedno (odnosno, mogu ali jako kratko)... ako glasaju a ne kolju, onda je, mislim, sve sasvim u redu...
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Kad mogu ovo dvoje (i pri tom ih proglase za naj-sexy koNbinaciju) onda moze svako sa svakim.

(nemam pojma ko su, ali sam iz teksta shvatio da je on vampir a ona juri i ubija druge vampire...)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da nema te razlike koju dobar seks ne moze da premosti.

:povez:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Imamo li neki primer veze ovog tipa u istoriji koja je funkcinoisala?

Moj isprani mozak jedino moze da se seti Svarcenegera(republikanac) i Marije Srajver(demokrata)...
Korisnikov avatar
By Stripi
Mars napisao::lol:

Imamo li neki primer veze ovog tipa u istoriji koja je funkcinoisala?

Moj isprani mozak jedino moze da se seti Svarcenegera(republikanac) i Marije Srajver(demokrata)...
Razveli se.
Jest da je to zato što se ispostavilo da je Švarci nategnuo sobaricu ali su se ipak rastali.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa da, al kazem - neko ne bi ni uso u tu koNbinaciju.

A oni jesu, i trajali, kolko...dvaestinu godina. Posle pukli ko i svi ostali po Holivudu sto pucaju.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa...mogu ja malo da rasplamsam ako hoćeš... :sweet:

Mislim da kod žena to lakše ide (sav sam heteronormativan, znam) :D

"Ćud je ženska smiješna rabota!
Ne zna žena ko je kakve vjere;
Stotinu će promjeniti vjerah,
da učini što joj srce žudi." *

A vrlo moguće da je (opet) vrlo primenjivo i na muškarce homoseksualnog opredeljenja...porazmisliću još o tome.

*) Ko je zainteresovan, može da se učlani i u pomenutu grupu na FB
http://www.facebook.com/group.php?gid=126922470594
Korisnikov avatar
By Galateja
Mars napisao: Mislim da kod žena to lakše ide (sav sam heteronormativan, znam) :D
Aj ekspliciraj. :awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jedan uvek koci taj proces, dok drugi koliko god pokusavao da bude tolerantan, ne uspeva mu, ne dolazi do daha. Na kraju ce se takav "posao" izjaloviti.
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad sam ja saznala da je jedna zena koju volim glasala/i glasa/ za konzervativnu partiju u UK, imala sam srkoz Bridzet Dzouns momenat /ko je gledao film ili citao knjigu setice se/.

No, nije konzervativa tamo ono sto je bila, te nase vrednosno politicko opredeljenje nije daleko. Aperentli, mozes da glasas sada za njih tamo i da verujes u jednakost polova, rasa, seksualnih manjina etc etc...Al da mi je bio sok, bio je :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Popeye napisao:ma briga me za seks, ja zelim da se moj decko slaze sa svime sto kazem i da mi povladjuje.
Zju mene bi to izludelo... pu pu daleko bilo! Lepo je da se slažeš sa partnerom, ali imati svoj stav i mišljenje (koje nije preuzeto od okoline, već razvijeno individualno) je znak inteligencije (u većini slučajeva). Šta će mi tupson koji će da ponavlja svaku reč koju kažem ko papagaj bez iole kriticizma?

Potreban mi je neko ko će da me kritikuje i preispituje moje stavove i ideje kako bih iste unapredio i razvio :) Naravno, sve mora imati meru... previše kritike i soljenja pameti bi me izmorilo vrlo brzo i onda bih tog lika šutnuo...
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Mislim da će pre Popaj da nađe onakvog dečka kakvog je opisao, nego ti - da se jadnik pati, osluškuje, posmatra te, cinculira sa doziranjem tih kritika...A DA se ti ne bi izmorio i vrlo brzo ga šutnuo.

Tačnije, nije toliko problem ni da nađeš nekog takvog, nego da ga zadržiš...da ti ne smoriš njega. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da nije moguće ništa osim divljeg i besnog sexa, što nije za baciti lepeza1

Ako govorimo o najvišim vrednostima, sve ostalo se manje ili više oslanja na njih, tako da je nemoguće ne sudariti se sa suprotnošću na svakom koraku.
Korisnikov avatar
By Tungi
Seks nikad nije mogao da me veze za neku osobu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zavisi koliko je naporan/uporan u svojim politickim stavovima tj. koliko ih cesto iznosi, na koji nacin i u kojoj meri... U biti je sve moguce :peace:

Kao blizanac ( 'ajde i ja jednom da se pozovem na horoskop, mozda je to jaaako bitno ) imam tu karakteristiku da mogu da najdem zajednicki jezik sa veoma razlicitim tipovima ljudi i da im se prilagodim ( zlobnice bi rekle 'dvolican' ili cak 'bezlican', sto je daleko od istine).
Jedino sto ocekujem da se i ta osoba meni prilagodi, pa da se lepo, civilizovano slozimo da se ne slazemo oko nekih pitanja.

Ni jedan moj ex nije imao potpuno iste politicke stavove kao ja.
Neke razlike su bile presmeshne, ali je uvek bilo neceg izazovnog n'sexy u tome :)
Moj sadasnji i buduci decko - vojvodjanin np. ima nacionalisticke ispade u smislu da ima odbojnost prema odredjenim nacijama i to, chudo bozije, prema nasim balkanskim susedima - kao i prema odredjenim bliskoistocnim narodima kojima zene idu povijene i za sobom vuku vise od jednog detata.

* Graficki prolzeno; povijena zena sa bez identiteta sa siluetom decjih kolica koje gura u jednoj ruci i barem jednim malim detetom kojeg drzi za drugu ruku. :burka: :beba: :beba: :beba: :mad: :beba:

Na kraju svega obicno obojica budemo zadovoljni sto sto imali priliku da nekom izrazimo svoje politicko nezadovoljstvo. Uvek razmisljamo polizicki, ali nasa veza, egzistencija i slobodno vreme su najbitnije stvari kojima zelimo da se posvetimo.
Korisnikov avatar
By bern
Moguće je, ali pod uslovom da su dovoljno fleksibilni i obazrivi. Jer, veza je dinamičan odnos, ne statičan. Nemoguće da su obe strane uvijek i u svemu u pravu, tako da mora doći do izmjena, ublažavanja i racionalizovanja stavova.

Ukratko - ako su dovljno zreli, može.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja mislim da nisam zreo za takvo nešto.
Probao (čak nije bio ni nešto radikalan) ali nije išlo.
A ni seks nije bio nešto.
By Hans
Jedno jutro smo se posvađali u krevetu. Bio je to onaj dan kada je dolazio Medvedev.
On je smatrao da je čast što je Medvedev tu a ja sam smatrao da Rusi rade sa Srbijom to što smatram da i danas rade, pa smo kafu tog jutra pili odvojeno.

URRRRRAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :roflmao:

''

Te rasprave i diskusije su kretale zbog sasvim nevažnih stvari a završavale su ozbiljnim svađama oko 5 ujutru.
Zbog toga se bivši i zove bivši. Imaju svi oni svoje razloge zašto su iza. :)
Korisnikov avatar
By Galateja
antibiotic napisao: Moj sadasnji i buduci decko - vojvodjanin np. ima nacionalisticke ispade u smislu da ima odbojnost prema odredjenim nacijama i to, chudo bozije, prema nasim balkanskim susedima - kao i prema odredjenim bliskoistocnim narodima kojima zene idu povijene i za sobom vuku vise od jednog detata.
Ja takve ispade ne bih mogla da tolerišem. Meni je to veoma odbojno. Muvala sam se sa jednom devojkom koja je držala slovo o zlu Jevreja, Roma, Hrvata, Mađara i ko zna kojih još naroda i ja je kao takvu nisam mogla prihvatiti. Istini za volju nije mi se dopala ni kako misli, ni kako izgleda, ni uopšte kao pojava tako da je njena ksenofobija kompletirala moju odbojnost. E, sad, da mi se dopala... Opet ne bi bila moja devojka, ali bi mogle da provedemo nezaboravnu noć. :awesome:
Korisnikov avatar
By Misfit
Ako se više od 70% slažeš sa nekim, onda je krajnje vreme da se ozbiljno zabrineš!

Ali, u svakom slučaju, nikada ne bih mogao da budem sa nekim ko ima rasističke/xeno/homofobne ispade. To mi je instant buzzkill.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Galateja napisao:Ateista i vernik?
Stvarno ne znam kako ovo dvoje funkcionira. Ma sve navedeno ne znam kako to funkcionira. Kod mene to i ne bi išlo zajedno. Ne mogu to tek tako ignorirati ili tolerirati.
Korisnikov avatar
By Srklet
sjecam se kad sam jednom upitao dobrog prijatelja, jer unatoc druzenju od dvije-tri godine nikad nismo naceli tu temu, jel on vjeruje u boga.

sokirano me pogledao i odgovorio: 'jesi ti normalan?! naravno da ne.'

bio je malo uvrijedjen sto sam ga uopce pitao sa stavom da bi mogao odgovoriti potvrdno. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!