Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by hlaefdige

e...aj probacu...al nista ne obecavam :) radnije bih govorila o tome nego pisala...bolje mi ide

mislim da je posmatranje odnosa u okvirima "ja mogu sa ovakvima vezu, sa ovakvima ONS, a sa ovakvima nestotrece" ne drzi vodu nista vise od onih izjava "nikad u zivotu ne bih uradila to i to"....jer:

onda bi svi bili samo bas sa onakvima ljudima u bas onakvim odnosima kakve zele...mali procenat stvarno jeste...

sad, na primer, tebe privuce neka tamo ksenija...ali tebi bezveze, jer ti se cini da je ona sirovina ili tako nesto i ne uklapa se u ono sto ti smatras za pravu osobu za sebe.....ali kako onda da te je privukla? samo i samo zato jer dobro izgleda...jel to znaci da te privuce svaka koja bas bas na taj nacin dobro izgleda? samo poneka? retko? skoro uvek?...sto ne stalno?....mislim da se u tom "procepu" nalazi nekakav intuitivni proces koji ti nagovestava da u tom odnosu postoji potencijal (neka se to zove energija, feromoni, hormoni, kakogod)...

mozda ksenija nikada nije u zivotu srela ni jednu galateju...pa je niko nije inspirisao da se ponasa, prezentuje, razmislja, obuce, oceslja, obrazuje...drugacije...

recimo da zelim da kazem da one kategorije iz moje prve recenice retko imaju svoje "pripadnike" koji su izrazito samo u jednoj od njih...mislim da svako moze da bude svasta...sa raznim ljudima...i da to ne zavisi toliko od nekog A i nekog B, koliko od odnosa koji A i B SPONTANO zapocnu....da su sami A i B bitne komponente, ali ne jedini faktor....

sad ne mogu bolje...ne volim da pisem i ne umem...a htela sam sto stvari odjednom.... :)
Hvala ti, ovo mi je najlepši post na ovoj temi. :kiss:
Piši češće. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Orlando the Lady

Sto vise budes mislila o tome, postavljaces sebi pitanja i pitanja za koja, u sustini, uopste nema mesta.
U trenutku u kome ovo piusem barem se milion ljudi kara, i ja tu ne vidim izraz razuma ili izraz prkosa libida spram mislenim delom bica, vec samo cinjenicu.
A oko te cinjenice- seksa/karanja- ljudi se zbrajaju ne razmisljajuci.
Zasto bi uopste bilo potrebno bludeti mislima nad zeljom za bludom? Potpuno je normalno karati se, imati ispade, zaglaviti sa osobama neverovatnim na ovaj ili onaj nacin.
Rastrojavanje razumom se zavrsilo negde s krajem viktorijanskog doba.

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jel samo ja nisam gledala taj film?

a sto se teme tice, cini mi se da je ovde vece pitanje ne sta se desi, nego kako prevazici, odnosno - zasto imati problem oko toga
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by Galateja

Prekopavam forum ovih dana... Razmišljam nešto, toliko tema o tome kakve devojke volimo, šta nam se dopada, a šta ne... Muški su tu malo konkretniji, ali žene sve nešto (ja prva!) govore o nekim idealima. Sve smo sa dobrim ukusom, padamo na stil, šarm, seksipil... I, naravno, duša... Da...
:drama:

A onda razmišljam, koliko je to sve iskreno? Poučena svojim GSP reakcijama (ispovest GSP manijakinje :d) skontam da 'padam' na neke stvari koje ne poštujem. Štaviše, koje prezirem. Hoću reći da je moj libido veoma tolerantan na ispraznost, recimo, da bi se meni mogla dopasti devojka kao pokojna Ksenija Pajčin i da mi se pogled zadrži u busu na takvima. Nisam ponosna na tu spoznaju, ali je tako. Da, gledam devojkama u grudi, dupe i noge.

I šta sad? Jesam li licemer? Površna? Da li se vama desi da vas privlače devojke koje su totalno van vašeg vrednosnog sistema?
dešava mi se, čak sam uspela i kakvu-takvu vezu da ostvarim sa devojkom koja je posedovala za mene neke iritirajuće osobine. Dugo sam razmišljala zašto baš ona i da li sam i ja ustvari slična njoj, samo je to vešto zamaskirano drugačijim odgojem ili čime već? Ne umem da odgovorim na to još uvek, ali me osobe koje slede moja moralna ili druga vrednosna načela ( a koja mi često zameraju kao malograđanštinu ) vrlo brzo smore.
By therealrocknrolla
Au, koliko filozofije zbog zenskih atributa. Ali se otprilike sve svodi na to da su cesto ono u sta se zaljubljujemo i ono sto volimo da jebemo dve razlicite stvari. A tripovi sa oblinama poticu jos iz praistorije, znate vec kako smo ucili, smatralo se da sisate zene, oblih kukova i pozamasnih pozadina mogu izroditi mnogo zdrave dece, dok muskarci sa ledjima k'o u bugarskih rvaca i rukama k'o lopatama mogu da rintaju i prehranjuju mnogobrojnu porodicu.
Mozete birati partnere i zakerati, ali kad zasvrbi tamo dole uzecete prvo na dohvat ruke. Kako se ono kaze: Nuzda menja zakon.
I za kraj, da citiram cika Kureta iz Rana: KARANJE JE NAUKA!
Umesto da teoretisemo i analiziramo, bolje da se bavimo istrazivanjima i pokusima. :fuckbed:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
presrecna sam sto si me razumela! stvarno!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Galadriel

To nije poJenta teme, tu sam se i ja spotakla. PoJenta teme je da kažeš Galateji svoju najprljaviju fantaziju. :cigareta:

Ali da ti je pala na pamet u GSP - u.

Ono tipa: "vide ove, dok je tak´ih :sise: srpska deca neće biti gladna. :bale: Kako bih... ˝ ... nastavak u slobodnoj interpretaciji
A ja taman pomislila da si počela da shvataš, kad ono...
:zacepi:

Inače, meni je fascinantan tvoj pristup forumu i postovima, gde si začin na svakoj temi u formi trulog i otrovnog ofa ili besmislenog ona ili c/p tema. Mislim, dosta je ljudima svoje muke da bi sad tolerisali tebe na svakoj temi da nam pojasniš kako smo ovakvi ili onakvi.

Ako si već pri stavu da su neka tema, forumaš, forum ili šta već glupi, onda ne vidim otkud potreba da ostaneš u tom 'blatu'?! Koračaj netaknutim livadama i uživaj u svojoj čistoti, ali ne nameći drugima sopstveni metod življenja.
jbte, al me napuši nisam ni videla :shok:

Galateja, ne ljuti se, ja ne promišljam mnogo što ostavim ovde ;)
nit´ sam ozbiljna :)
By Kragi
Što reče 4NY biva ons.
ne vidim ja tu nikakav problem da vas privuče neko ko nije vaš tip generalno. šta više, nekako u glavi imam definiciju za dve vrste privlačnosti: onu sexualnu koja se javlja nezavisno od emotivne satisfakcije i onu emotivnu koja je uvek propraćena seksualnom, bar kod mene. valjda i to zavisi od gomile faktora i okolnosti u kojima se nađeš :neznam:
problem jedino može da bude tu kada ne razlikujem ova dva ...
Korisnikov avatar
By m..

Prekopavam forum ovih dana... Razmišljam nešto, toliko tema o tome kakve devojke volimo, šta nam se dopada, a šta ne... Muški su tu malo konkretniji, ali žene sve nešto (ja prva!) govore o nekim idealima. Sve smo sa dobrim ukusom, padamo na stil, šarm, seksipil... I, naravno, duša... Da...
:drama:

A onda razmišljam, koliko je to sve iskreno? Poučena svojim GSP reakcijama (ispovest GSP manijakinje :d) skontam da 'padam' na neke stvari koje ne poštujem. Štaviše, koje prezirem. Hoću reći da je moj libido veoma tolerantan na ispraznost, recimo, da bi se meni mogla dopasti devojka kao pokojna Ksenija Pajčin i da mi se pogled zadrži u busu na takvima. Nisam ponosna na tu spoznaju, ali je tako. Da, gledam devojkama u grudi, dupe i noge.

I šta sad? Jesam li licemer? Površna? Da li se vama desi da vas privlače devojke koje su totalno van vašeg vrednosnog sistema?
ah bolan da. dobro ne bas ekvivalenti ksenije pajcin, ali bacim ja oko, pa se cak i povatam ponekad sa nekim ko evidentno nije 'moj tip'. jedno je da na nekog imas, da kazem, telesnu reakciju a sasvim drugo da svesno pristanes i radis na tome da zapravo imas sex sa tom osobom, trece da gradis neki ozbiljniji odnos. dakle zabalicu na 1000 devojaka, povatacu se sa 100, imati sex sa 2-3 i biti u vezi sa jednom. to tako kod mene ide. nije to stvar licemerja, nego ukusa, zelje, kompatibilnosti, tajminga, raspolozivosti i tako dalje.

to je kao biranje parfema, ima ih mnogo, pomirises par komada, posedujes 2-3 koja ti odgovaraju.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by 4NY K3Y

(meni forum nekad pomogne vise nego shrink)
Isto i meni.

Jer šta može da ti pomogne čovek koji se zgrozi kad mu kulturno, uljudno, objasniš da si trandža... Mislim, složio čovek facu ko da sam gubavac...

I još nije to uopšte neki bezveznjak, nego jedan od najboljih psihoterapeuta u NS, bio u to vreme čak i predsednik udruženja psihoterapeuta Vojvodine, ili kako im se već zove to udruženje...

Ta količina transfobije među ljudima koji bi trebalo da te razumeju i pomognu ti... :roll:
Korisnikov avatar
By Oziris
... Svi mi imamo svoje Ksenije... Ili, Ane Nikolic recimo... ;) :neznam: :blush:
Već neko vreme imam 'muzu' u vidu jedne pevačice da me je blam od same sebe. :drama:
Ali dala bih joj se bez zadrške. I oralno i analno. I da me veže i šamara. da piiiii, piiii, piiii, ako želi. Da me rasturi od seksa. :drama:
Ne mogu ni da izgovorim to svima poznato ime, prezime i nadimak. :drama:
Mračne tajne moga libida poverila sam jednoj forumašici, virtuelnoj prijateljici, od koje očekujem da čuva tajnu. :drama:

Zašto se meni 'diže' na te neke prostakuše, a sasvim sam impotentna pored, primera radi, neke violinistkinje filharmonije?!

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
[quote="Galateja"]Već neko vreme imam 'muzu' u vidu jedne pevačice da me je blam od same sebe. :drama:
Ali dala bih joj se bez zadrške. I oralno i analno. I da me veže i šamara. da piiiii, piiii, piiii, ako želi. Da me rasturi od seksa. :drama:
Ne mogu ni da izgovorim to svima poznato ime, prezime i nadimak. :drama:
Mračne tajne moga libida poverila sam jednoj forumašici, virtuelnoj prijateljici, od koje očekujem da čuva tajnu. :drama:

Zašto se meni 'diže' na te neke prostakuše, a sasvim sam impotentna pored, primera radi, neke violinistkinje filharmonije?!

:lol: :lol: :lol: 'Aj sto si sebe navukla na nju ...ali sto i druge nesvesno navuce..ajme meni.... :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Vala gledam i sise i dupe i sta god stignem, ledja... noge... facu.. to prvo
Still.
Blady napisao:
Galateja napisao:

Jer te to privlaci.
I da dodam:
Kada si mislila na prostakusu, jesi mislila na Stoju? :lol:
Blady napisao:
Blady napisao:
Galateja napisao:

Jer te to privlaci.
I da dodam:
Kada si mislila na prostakusu, jesi mislila na Stoju? :lol:
A otkud ti to znaš? :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!