- 30 Sep 2010, 17:37
Piši češće.
Originally posted by hlaefdigeHvala ti, ovo mi je najlepši post na ovoj temi.
e...aj probacu...al nista ne obecavamradnije bih govorila o tome nego pisala...bolje mi ide
mislim da je posmatranje odnosa u okvirima "ja mogu sa ovakvima vezu, sa ovakvima ONS, a sa ovakvima nestotrece" ne drzi vodu nista vise od onih izjava "nikad u zivotu ne bih uradila to i to"....jer:
onda bi svi bili samo bas sa onakvima ljudima u bas onakvim odnosima kakve zele...mali procenat stvarno jeste...
sad, na primer, tebe privuce neka tamo ksenija...ali tebi bezveze, jer ti se cini da je ona sirovina ili tako nesto i ne uklapa se u ono sto ti smatras za pravu osobu za sebe.....ali kako onda da te je privukla? samo i samo zato jer dobro izgleda...jel to znaci da te privuce svaka koja bas bas na taj nacin dobro izgleda? samo poneka? retko? skoro uvek?...sto ne stalno?....mislim da se u tom "procepu" nalazi nekakav intuitivni proces koji ti nagovestava da u tom odnosu postoji potencijal (neka se to zove energija, feromoni, hormoni, kakogod)...
mozda ksenija nikada nije u zivotu srela ni jednu galateju...pa je niko nije inspirisao da se ponasa, prezentuje, razmislja, obuce, oceslja, obrazuje...drugacije...
recimo da zelim da kazem da one kategorije iz moje prve recenice retko imaju svoje "pripadnike" koji su izrazito samo u jednoj od njih...mislim da svako moze da bude svasta...sa raznim ljudima...i da to ne zavisi toliko od nekog A i nekog B, koliko od odnosa koji A i B SPONTANO zapocnu....da su sami A i B bitne komponente, ali ne jedini faktor....
sad ne mogu bolje...ne volim da pisem i ne umem...a htela sam sto stvari odjednom....![]()

Piši češće.