Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Hans
The Misfit napisao:
ti i ja izgleda ne izlazimo na ista mesta. :D
Jesi li siguran da je to onda izlazak ako glumiš muzičku policiju?
Bolje je onda da ostaneš kod kuće i glancaš tatine ploče. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Greskom je obrisan post d_kis-a, izvinjaFam se :)
Korisnikov avatar
By Mage
Jao šteta... baš volim R.E.M :(

Ali dobro, bolje i ovako da se rastanu dok još vrede nešto, nego da izigravaju devojku od 90 godina koja i dalje pokušava da bude "in" kao babadonna :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
deran napisao:i tako.........ceeeeeeeeeo forum sluša REM...

vickast neki dan...:ozbiljan:
Meni su bili u rangu Dejan Cukić i Spori ritam bend, naročito drugi deo karijere.

Nekakvo skakutanje oko mikrofona, sve prenalšeno...disperzija paroksizama...

Kad sam Dejana Cukića slušao, e tad sam i REM - nikad.

:zev:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Čitam baljezganja i kaki mi se.
Ljudi, ako ti se neka muzika sviđa, ako se osećaš dobro uz nju-to je dobra muzika. Potpuno je nebitno da li je to R.E.M., Britni, Karuzo, Vivaldi ili Nada Topčagić.
Većina vas je open-minded al' u tuxonu. Hajde sad svi da se slažemo i tapšemo po ramenu ako onaj drugi ima isto mišljenje kao ja. Šio mu ga Đura.
Korisnikov avatar
By Srklet
mitrandir napisao: Ljudi, ako ti se neka muzika sviđa, ako se osećaš dobro uz nju-to je dobra muzika.
shit of the week.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Popeye napisao:
mitrandir napisao: Ljudi, ako ti se neka muzika sviđa, ako se osećaš dobro uz nju-to je dobra muzika.
shit of the week.
Ej, trol, to što ja mislim da si ti a i tvoji postovi shit of the millenium, sada nije važno. Jedna do definicija umetnosti je i ona koja veli da je umetnost sve što u nama izaziva osećanje lepog. Dakle, ne smaraj.
Korisnikov avatar
By Misfit
mitrandir napisao:Jedna do definicija umetnosti je i ona koja veli da je umetnost sve što u nama izaziva osećanje lepog. Dakle, ne smaraj.
Mešaš umetnost i kič.

Stav da o ukusima ne treba raspravljati vodi intelektualnoj i estetskoj letargiji. Takva vrsta krajnje subjektivnosti i relativizma dovodi do evolutivnog ćorsokaka. Zatire svaki oblik napretka i promene do kojih se stiže upravo sučeljavanjem i diskusijom o ukusima.

Zato i ne kažem da je loše što neko sluša Britni, već samo da je Britni loša. I ona je potrebna, u određenom smislu, jer bez nje nema sukoba i protivteže.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
The Misfit napisao:Pa, bolje što su se razišli, nego da ovako past their prime smaraju narod. Lepo je kada neko zna kada da stane. Mnogi nažalost ne znaju.

Omiljena pesma? Ima ih previše, ali recimo evo jedne od onih koje sam najviše slušao:

''''

U vezi sa time šta forumaši ovde najviše slušaju: činjenica je da je to uglavnom LOŠA muzika i nikakvo slobodarsko vađenje to ne može da promeni u nešto kvalitetno. Nečije subjektivno mišljenje i ukus je samo to - subjektivno mišljenje i ukus. Neko može u svom referentnom sistemu da veliča Britni kao ne-znam-ti-ja-kakav kvalitet (i to je ok) - but, guys, seriously?

potpis'o
Korisnikov avatar
By mitrandir
Popeye napisao:hvala sto nas redovito informiras o svojim probavnim problemima. :roll:
A, pa nije to problem. Problem je kad se nekom ne kaki. Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.
Korisnikov avatar
By HalfJack
mitrandir napisao:Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.
:lol: :radosnice:

OT: Imitation of life mi je još dobar spot, pa okej je ona pjesma Losing my religion. I to bi bilo to. :kosa:
Korisnikov avatar
By Misfit
mitrandir napisao: A, pa nije to problem. Problem je kad se nekom ne kaki. Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.
Vala, dobro si se posrao na ovom topiku. If you have more backed up, možda bi wc šolja bila bolje rešenje, za sve nas. :)
Korisnikov avatar
By deran
The Misfit napisao:
Stav da o ukusima ne treba raspravljati vodi intelektualnoj i estetskoj letargiji. Takva vrsta krajnje subjektivnosti i relativizma dovodi do evolutivnog ćorsokaka. Zatire svaki oblik napretka i promene do kojih se stiže upravo sučeljavanjem i diskusijom o ukusima.

Zato i ne kažem da je loše što neko sluša Britni, već samo da je Britni loša. I ona je potrebna, u određenom smislu, jer bez nje nema sukoba i protivteže.
off
ajoooooooooj,ala ti voliš sebe da čitaš,crćupuću...:smeh:

danas je jedina umetnost(pre)živeti...

i budi zlatan i daj svoj doprinos: http://www.gay-serbia.com/forum/najznač ... 43784.html
Korisnikov avatar
By mitrandir
The Misfit napisao:
mitrandir napisao: A, pa nije to problem. Problem je kad se nekom ne kaki. Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.
Vala, dobro si se posrao na ovom topiku. If you have more backed up, možda bi wc šolja bila bolje rešenje, za sve nas. :)

Haha. Pa mogu i ja ponekad da se proserem ovde. Neki samo to i rade :D
Korisnikov avatar
By Misfit
e, derane, vek tek što je počeo, a ti bi odmah da znaš. pitaj me ponovo za 90 godina.

@mitrandir: :)
Korisnikov avatar
By deran
Popeye napisao:
deran napisao:
danas je jedina umetnost(pre)živeti...
patetična socijala. :roll:
ma patetično je svigde videti patetiku...:roll:

(kako legne ovaj roll :smeh: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!