Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
The Misfit napisao:Jesi li siguran da je to onda izlazak ako glumiš muzičku policiju?
ti i ja izgleda ne izlazimo na ista mesta.![]()
deran napisao:i tako.........ceeeeeeeeeo forum sluša REM...Meni su bili u rangu Dejan Cukić i Spori ritam bend, naročito drugi deo karijere.
vickast neki dan...
mitrandir napisao: Ljudi, ako ti se neka muzika sviđa, ako se osećaš dobro uz nju-to je dobra muzika.shit of the week.
Popeye napisao:Ej, trol, to što ja mislim da si ti a i tvoji postovi shit of the millenium, sada nije važno. Jedna do definicija umetnosti je i ona koja veli da je umetnost sve što u nama izaziva osećanje lepog. Dakle, ne smaraj.mitrandir napisao: Ljudi, ako ti se neka muzika sviđa, ako se osećaš dobro uz nju-to je dobra muzika.shit of the week.
mitrandir napisao:Jedna do definicija umetnosti je i ona koja veli da je umetnost sve što u nama izaziva osećanje lepog. Dakle, ne smaraj.Mešaš umetnost i kič.
The Misfit napisao:Pa, bolje što su se razišli, nego da ovako past their prime smaraju narod. Lepo je kada neko zna kada da stane. Mnogi nažalost ne znaju.
Omiljena pesma? Ima ih previše, ali recimo evo jedne od onih koje sam najviše slušao:
''''
U vezi sa time šta forumaši ovde najviše slušaju: činjenica je da je to uglavnom LOŠA muzika i nikakvo slobodarsko vađenje to ne može da promeni u nešto kvalitetno. Nečije subjektivno mišljenje i ukus je samo to - subjektivno mišljenje i ukus. Neko može u svom referentnom sistemu da veliča Britni kao ne-znam-ti-ja-kakav kvalitet (i to je ok) - but, guys, seriously?
Popeye napisao:hvala sto nas redovito informiras o svojim probavnim problemima.A, pa nije to problem. Problem je kad se nekom ne kaki. Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.
mitrandir napisao:Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.
mitrandir napisao: A, pa nije to problem. Problem je kad se nekom ne kaki. Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.Vala, dobro si se posrao na ovom topiku. If you have more backed up, možda bi wc šolja bila bolje rešenje, za sve nas.
The Misfit napisao:off
Stav da o ukusima ne treba raspravljati vodi intelektualnoj i estetskoj letargiji. Takva vrsta krajnje subjektivnosti i relativizma dovodi do evolutivnog ćorsokaka. Zatire svaki oblik napretka i promene do kojih se stiže upravo sučeljavanjem i diskusijom o ukusima.
Zato i ne kažem da je loše što neko sluša Britni, već samo da je Britni loša. I ona je potrebna, u određenom smislu, jer bez nje nema sukoba i protivteže.
deran napisao:patetična socijala.
danas je jedina umetnost(pre)živeti...
The Misfit napisao:mitrandir napisao: A, pa nije to problem. Problem je kad se nekom ne kaki. Ali, zahvaljujući tebi, moja stolica je redovna.Vala, dobro si se posrao na ovom topiku. If you have more backed up, možda bi wc šolja bila bolje rešenje, za sve nas.
Popeye napisao:ma patetično je svigde videti patetiku...deran napisao:patetična socijala.
danas je jedina umetnost(pre)živeti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!