Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Davno te brige prebolih. Zna cela porodica i najbolji drugovi. Sve cool, u 21 veku smo.
Korisnikov avatar
By Shmi
Zvanicno nemaju pojma a nezvanicno znaju i meni takva situacija trenutno odgovara.
Korisnikov avatar
By BlaBlaa
Ne znaju...u stvari sumnjaju ali nisu bas sigurni tako da..recicu im kad ja budem mislio da je pravo vrijeme za to p.s. mislim da bi dobro podnijeli :-)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam mislila da su moji mnogo tolerantni dok nisam skontala da na to gledaju kao, na recimo, Daunov sindrom. :jbg:
Ne znam sta mi bi ali sinoc sam rekao kevi :)

I malo je falilo da zaplacem od srece, toliku kolicinu podrske nisam mogao da zamislim...rekao sam joj da mi je mnogo drago sto nema nista protiv toga i zagrlio sam je jako :)
Odnos nam se nije promenio ni malo, cak imam osecaj da smo jos bliskiji i opusteniji...izgleda da imam srece :)
Josh Alone napisao:Ne znam sta mi bi ali sinoc sam rekao kevi :)

I malo je falilo da zaplacem od srece, toliku kolicinu podrske nisam mogao da zamislim...rekao sam joj da mi je mnogo drago sto nema nista protiv toga i zagrlio sam je jako :)
Odnos nam se nije promenio ni malo, cak imam osecaj da smo jos bliskiji i opusteniji...izgleda da imam srece :)

bas je divna ;)
By Hans
S obzirom na neke idiotske iluzije koje imaju, ne mislim da bi im moje outovanje u tom smislu olakšalo.
Takođe ne razumem ljude koji kažu da od tada 'pričaju o svemu'. Poenta nije pričati sa majkom o dečku s kojim imam orgazme, već je poenta da bude upućena i da nema pogrešna očekivanja i nade. Potrebna je realnost kako bismo svi lakše disali i ja idem ka tome.
Nadam se da će u budućem vremenu sve te stvari da se iskristališu. Za to je potrebno vreme a mi trenutno nismo u istom gradu i to ne ide tek tako.
Mene jedino muči pitanje svrhe outovanja ljudima koji to ne zaslužuju da znaju jer ne bi znali kako sa tim, ne umeju sa tim. Isto kao kada bi Srbiji vratili Kosovo- ne bi znala šta će s njim.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Galadriel napisao:Ja sam mislila da su moji mnogo tolerantni dok nisam skontala da na to gledaju kao, na recimo, Daunov sindrom. :jbg:
pa vecini je to ok, dok nije in the family :sw:
U mojoj porodici svi su homofobi,ali iz nekog nepoznatog razloga ne osećam potrebu da im bilo šta kažem.Za sada zna samo moja najbolja drugarica.Dok sam se ja premišljao da li da kažem ili ne i nekako izustio,nisam znao ni šta da očekujem od nje u tom trenutku...i poprilično me je iznenadila njena reakcija:"Uu,pa ja sam mislila da ćeš da mi kažeš nešto strašno i ozbiljno..." I tako,a mojima ću možda reći onog dana kada budem držao kofere u rukama i kada budem napuštao ovaj grad,a uz malo sreće i ovu zemlju. :)
By Kragi
Iz ove perspektive, kao dvadesetdevetogodisnjak na putu ka tridesetoj, mi je smesno da bilo sta krijem od roditelja.
Mis'im ne smem mami i tati da kazem da pusim, da sam se sinoc napijo, da sam preksinoc bio priveden, da sam platio kaznu za prelazak na crveno, na sta sam potrosio platu, pa i to da sam gay? :smeh:
^ :lol:
Pa sve zavisi koliko si vezan za roditelje...Ja recimo jesam vezan ali nisam toliko da osećam obavezu ili potrebu da im kažem da pijem,pusim ili se jebem u dupe...Ja sam postavio granicu dokle oni smeju da se mešaju u moj život tj. šta mogu a šta ne mogu da znaju...U svakom slučaju znaju da volim da teram inat pa im nikakve pobune ne bi ni pomogle :D Barem ga ja tako cenim :grin:

Edit:Ili jebem u dupe :D
By Kragi
De Vil, nisam bas nesto mnogo vezan, samo ne mogu da odolim da dok keva gleda neku indijsku seriju ne prokomentarisem da bi opalio jednog mrsavog glumca tamo.
kontas sad?
By Хуанита
Kragi napisao:De Vil, nisam bas nesto mnogo vezan, samo ne mogu da odolim da dok keva gleda neku indijsku seriju ne prokomentarisem da bi opalio jednog mrsavog glumca tamo.
kontas sad?
Hm, ja sam autovan mojim roditeljima, ali ne kontam zašto bi neko rekao svojoj 'kevi' da bi 'opalio' bilo koga.
By Kragi
A zasto mislis da ne smem ili ne bih smeo da kazem kevi da mi je nek tamo tip zgodan i privlacan? :trep:

Btw, ona kao hetero i ja kao gay mozemo da komentarisemo izgled drugih muskaraca u kontextu 'svidja mi se ili ne'.
Npr. po pitanju Sase Kovacevica se ne slazemo zato sto ja mislim da bi morao da smrsa a ona kaze da je bas sladak decko :D
Korisnikov avatar
By Mage
Kragi napisao:A zasto mislis da ne smem ili ne bih smeo da kazem kevi da mi je nek tamo tip zgodan i privlacan? :trep:

Btw, ona kao hetero i ja kao gay mozemo da komentarisemo izgled drugih muskaraca u kontextu 'svidja mi se ili ne'.
Npr. po pitanju Sase Kovacevica se ne slazemo zato sto ja mislim da bi morao da smrsa a ona kaze da je bas sladak decko :D
Aman Kragi šta si se uvatio za mršavce tako jbt :lol: Ne valja bre kad ih nemaš zašta uvatiti :smeh:

Ont: I meni je isto strava što pred roditeljima mogu da komentarišem ko mi je hot, a ko ne, pa čak i sa ćaletom :lol: Mislim da pred njima imam čak manje inhibicija što se tiče tih stvari nego pred dečkom... Lakše mi je reći ćaletu "jbt al bi pojebao ovog" nego dečku :lood:
By Kragi
Stvar ukusa definitivno.
Stvarno mi privuce paznju sve mrsavo, vitko, zgoljavo i tome sl :D
I nije tacno da nema za sta da se uvatis. Polazim od sebe :smeh:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!