Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Glasnik88
[yt]http://www.youtube.com/watch?v=1_wWJ-_4 ... re=related[/yt]
![]()
Josh Alone napisao:Ne znam sta mi bi ali sinoc sam rekao kevi
I malo je falilo da zaplacem od srece, toliku kolicinu podrske nisam mogao da zamislim...rekao sam joj da mi je mnogo drago sto nema nista protiv toga i zagrlio sam je jako
Odnos nam se nije promenio ni malo, cak imam osecaj da smo jos bliskiji i opusteniji...izgleda da imam srece
Galadriel napisao:Ja sam mislila da su moji mnogo tolerantni dok nisam skontala da na to gledaju kao, na recimo, Daunov sindrom.pa vecini je to ok, dok nije in the family
Kragi napisao:De Vil, nisam bas nesto mnogo vezan, samo ne mogu da odolim da dok keva gleda neku indijsku seriju ne prokomentarisem da bi opalio jednog mrsavog glumca tamo.Hm, ja sam autovan mojim roditeljima, ali ne kontam zašto bi neko rekao svojoj 'kevi' da bi 'opalio' bilo koga.
kontas sad?
Kragi napisao:A zasto mislis da ne smem ili ne bih smeo da kazem kevi da mi je nek tamo tip zgodan i privlacan?Aman Kragi šta si se uvatio za mršavce tako jbt
Btw, ona kao hetero i ja kao gay mozemo da komentarisemo izgled drugih muskaraca u kontextu 'svidja mi se ili ne'.
Npr. po pitanju Sase Kovacevica se ne slazemo zato sto ja mislim da bi morao da smrsa a ona kaze da je bas sladak decko
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!