Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
:wow:
Za pocetak, cekam da mi se skroz otvori..
Korisnikov avatar
By wizzy
Klasika. Ameri, Rusi u cemu je razlika? Prvi te porobe "lepo" na finjaka i sve to uz Coca Colu, drugi... Pa i oni sad imaju Cocacolicu...
Korisnikov avatar
By blenta
sad ce doci brzi gonzales
da nam kaze da su nam rusi prijatelji
da imaju svega za dlaku jacu vojsku od srbije
te ako se udruzimo mozemo i da pariramo nato-u ako treba
i da treba uvesti veronauku u vojne skole a vojnike terati da pisu cirilicom
Korisnikov avatar
By Blady
Potpaljivanje vatre, ja bih rekla..
Korisnikov avatar
By spliff
ja bih rekao samo nekultura
i nedostatak intiligencije
Korisnikov avatar
By blenta
ja se ne bih slozio
stavise ja mislim da to oni misle za nas

kao i da misle da bi mi trebali da se kurcimo natou
zarad njihovih ciljeva namesto njih
By Kragi
blenta napisao:sad ce doci brzi gonzales
da nam kaze da su nam rusi prijatelji
te ako se udruzimo mozemo i da pariramo nato-u ako treba
i da treba uvesti veronauku u vojne skole a vojnike terati da pisu cirilicom

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

i da je rusko-srpsko prijateljstvo tradicija
i da vojnici moraju biti krsteni
i da si ti aktivan i imas veliki kurac :ozbiljan:

ont: Ne iznenadjuje me jer nisam imao drugacija ocekivanja. Pfff :bubbles:
Korisnikov avatar
By spliff
blenta napisao:ja se ne bih slozio
stavise ja mislim da to oni misle za nas

kao i da misle da bi mi trebali da se kurcimo natou
zarad njihovih ciljeva namesto njih
pravo da ti kazem zabole me shta oni misle za nas...
ali to svakako nije nachin na koji bi jedan diplomata trebao da se ponasha

i da
samo da napomenem
sednica sb o koj je drvio se zavrshila bez zakljuchka
toliko
:snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rusija svoje interese smatra i srpskim, ili je obrnuto?

Izlivi emocija samo jasno pokazuju nečije prave namere i zato su no no za politiku!

Osim ako naređenje nije došlo s vrha, ja bih najurio ovu budalu... a ako jeste s vrha, jadna ta Rusija sa tako neveštim političarima.
Korisnikov avatar
By wizzy
Naredjenje je sigurno doslo sa vrha, a kako dtugacije? Pa ako njega najure onda bi morali i sve zapadnjake od nemackih pa sve do americkih, jer sam njihov stav je protivustavan i time protivzakonit.
Korisnikov avatar
By spliff
kakva glupost
pa oni nisu duzni da poshtuju nash ustav
Korisnikov avatar
By wizzy
Da, ali mi jesmo. A u ozbiljnim zemljama za takvo ponasanje koje nije u skladu sa ambasadorskim poslom obicno se koristi proterivanje ambasadora Persona Non Grata, sto smo mi kao "ozbiljna drzava" i ucinili, jednom :lol: , kad smo proterali koga drugog nego crnogorsku ambasadorku, jel jbg nece nas bar montenigerski da zjb. Da ne ispadne sad da sam ja neki rusofil i sl. Nisam, vise volim ako cemo vec da se delimo, zapad, obozavam americku urbanu kulturu, ali to ne znaci da volim i njihovu politiku. Ono sto je na nama smo odavno trebali da uradimo, ali jbg politicari su politicari i umesto da shvate pravu realnost i brigu obicnog coveka oni cekaju izbore...
Korisnikov avatar
By spliff
pa ja bioh ovu budalu odmah proterao
my two cents
Korisnikov avatar
By wizzy
Pa i ja bih, zajedno sa ostalima. Mada ne znam sta bi posle nasi politicari uradili, nadam se da bi im bar ostavili neka uputstva za dalji rad.
:shocked: Бичз!

Не сматрам да је ово неки страшни инцидент који би захтевао, како сте се ви изразили "протеривање" амбасадора. Свакако да је нетактично oд њега што је овако поступио али, бар привидно, је деловао забринут за питање Косова. Вама је свеједно да ли ће они људи доле започети рат?
Такође нисам безрезервно за пријатељство са Русима јер се нису увек позаказали пријатељски настројени али чињеница је да нам њихов глас у УН и њихова подршка ипак значе.
Шта ова карикатура треба да значи? Пошто инсинуираш на мој пост о израелској војсци, могао би мало и да прочиташ о томе...
By Ulix
speedygonsales napisao::shocked: Бичз!

Не сматрам да је ово неки страшни инцидент који би захтевао, како сте се ви изразили "протеривање" амбасадора.
Njega bi trebalo proterati samo zato što je ruski ambasador. To je već po sebi dovoljan razlog. A onda još i zato što se ponaša kao da je došao u svoju kuću već godinama. Ti si zaboravio kada je pretio srpskim političarima priznanjem Kosova? Ili kada je delio packe zbog spoljne politike koja se njemu ne dopada? Ili kada je uslovljavao rusku podršku cenama gasa? Ili kada je odlučio kako koja beogradska ulica treba da se zove, pošto je to ključno pitanje za srpsko-ruske odnose? Itd. itd. itd.
By Ulix
Dirrty napisao:jadna ta Rusija sa tako neveštim političarima.
Nije on nevešt, on je samo bahat. A bahat je zato što mu se može.
Korisnikov avatar
By 2kune
bahat je, ali ne zato što mu se može već upravo zato što mu se ne može... :giggle: za uvidjeti razliku, Staljin je, recimo, bio bahat što mu se može... ;) od puste sile ostala je samo cijena plina... :odbij: :fart:
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan Mapetovac više.

Cela scna nam je kompletno živopisna...
By Hans
Ulix napisao:
Dirrty napisao:jadna ta Rusija sa tako neveštim političarima.
Nije on nevešt, on je samo bahat. A bahat je zato što mu se može.
Mhm.
Upravo. :up:

A može mu se jer i dalje postoji opčinjenost Rusijom u narodu. A istina je da nas koriste za mini hladni rat sa Amerikom. Prepucavanje preko one stvari. A ta stvar smo mi sa naših 8 miliona ljudi.

Ako me sećanje služi, gospodin ambAsador je prošle godine lupio čvrgu državi zbog one promene naziva ulica, je li? Gospode...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Rusija je oduvek imala imperijalisticki odnos prema Srbiji i to sto nas shatro podrzavaju u medjunardnim institucijama je samo zato da bi kontrirali zapadu al ajd objasni to nasim rusofilima...nas i rusa 310 miliona yeah right
Korisnikov avatar
By Tungi
Po strani njegove skandalozne izjave, ali 'not a single question' i ta teatralnost su neoprostivi :lol:

''''
Ulix napisao:

Не сматрам да је ово неки страшни инцидент који би захтевао, како сте се ви изразили "протеривање" амбасадора.
Njega bi trebalo proterati samo zato što je ruski ambasador. To je već po sebi dovoljan razlog. A onda još i zato što se ponaša kao da je došao u svoju kuću već godinama. Ti si zaboravio kada je pretio srpskim političarima priznanjem Kosova? Ili kada je delio packe zbog spoljne politike koja se njemu ne dopada? Ili kada je uslovljavao rusku podršku cenama gasa? Ili kada je odlučio kako koja beogradska ulica treba da se zove, pošto je to ključno pitanje za srpsko-ruske odnose? Itd. itd. itd.
Мхм. Претио српским политичарима признањем Косова? Ја са тим нисам упознат и делује ми врло невероватно.
Да кренемо од улица. Изјавио је да је погрешно што су после рата улице, које су носиле имена руских генерала, преименоване зато што су то били ослободиоци Београда. То је било само његово мишљење са којим се ја, невезано за било шта, и слажем. Руси су и играли једну од главних улога у ослобођењу Београда, током другог светског рата. Е, пошто је то било само његово мишљење а не никакав услов, на томе је и остало. Уосталом, амбасадор и јесте ту да прогурава мишљење и ставове своје земље, он само то ради јавно.
Од како је Конузин дошао на место амбасадора Србији на нашу територију је дошла компанија Газпром, успостављен договор о градњи "јужног тока", амбасадор је обећао јачање економских и дипломатских односа Србије и Русие што је довело до посете Дмитрија Медведева и Владимира Путина као и до одобравања руског кредита Србији у износу од 800 милиона долара, за који наша идиотска влада, још није направила план! Што се пацки тиче, не знам тачно на шта мислиш. Можда када је говорио о неспособности политичара када се говорило о енергетској стратегији? Тада је циљао на лопова, Динкића, са чиме се ја, свим срцем, слажем!
Слажем се да је нетактичан али такође, његове изјаве и акције, никада не иду на штету Србије.
Уосталом две његове изјаве које сам пронашао су довољне да ја имам позитивно мишљење о том човеку.
"We are against division of Serbia, and we support recognition of its sovereignty and territorial integrity in keeping with international law. We support the position that Serbia takes in respect of the province,
Али и
"Ruski stav o kosovskom problemu veoma je širok. Koji god stav zauzme Srbija, mi ćemo ga podržati"
Korisnikov avatar
By Vel boy
ah... najpre, u vezi specifichno kosovskog pitanja u odnosima Srbija-Amerika, americhki jednostrani pro-kos.albanski politichki stereotipni kontinuitet mi se jako gadi, ali sasvim su u pravu svi oni koji kazu da ruska politika samo koristi Srbe i Srbiju kao topovsko meso u njihovom nadkurchivanju s Amerikom i NATO-om. ruska politika i ovo konuzinovo ponashanje su tolike medvedje usluge (a, znamo shta su medvedje usluge- to je ono shto izaziva da se kaze- Nemoj/te nas molim vas ali molim vas braniti ni pomagati!) i potpaljivanje nemira i razdora Srbiji i Srbima da samo mistichni romanticharsko-nacionalist.shovinist. pravoslavno-fundamentalist. zaludjenici to ne vide.
kosovski problem ce biti reshen tako shto ce Srbi Severa Kosova dobiti sushtinsku autonomiju, poboljshace se polozaji i standardi za onih par srpskih enklava juzno od Ibra, spc manastiri i crkve ce verovatno dobiti eksteritorijalnost i tako ce dobrosusedski odnosi izmedju Beograda i Prishtine biti nekako uspostavljeni. Beograd mora da odstupi od ludjachkog koshtunichinog ustava po kom je (celo) Kosovo neotudjivi deo Srbije jer to jednostavno realno nije tako. nije uslov da i de facto Beograd prizna kosovsku nezavisnost, ionako.
eto tako nekako ako se hoce reshenje tog problema, ako se zeli stati u kraj srpskim i kos.albanskim kriminalcima i ekstremistima.
a Rusiju i Ameriku treba poslati u tri pichke materine ako misle da se preko kosovskog problema nadkurchuju preko ledja Srbije i Srba (a i Kosova i Kos.Albanaca).

btw. poshtujem i volim one Ruse koji su ugrozeni od putin-konuzin-luzkov-zhirinovski itd. politichkih gadosti. dok god postoji kolikogod mali socijaldemokratski deo i sa zapadom partnerski deo ruske politichke scene npr. YABLOKO i Yavlinski tj. Druga Rusija itd. ja ne dam da se celi ruski narod poistovecuje s sadashnjim mafijashkim kgb-ovskim putinovskim oligarsima!
Takodje zelim da vidim vishe solidarnosti i veza izmedju srpskih gejeva s josh ugrozenijim ruskim gejevima! Savetujem da se cheshce posecuje vrlo dobar ruski gej sajt Gay.ru! Nashim ruskim gej bracama i sestrama treba pomoci u solidarnosti!

jeb'o konuzina i putina!
By Ulix
speedygonsales napisao:
Ulix napisao:

Мхм. Претио српским политичарима признањем Косова? Ја са тим нисам упознат и делује ми врло невероватно.
Да кренемо од улица. Изјавио је да је погрешно што су после рата улице, које су носиле имена руских генерала, преименоване зато што су то били ослободиоци Београда. То је било само његово мишљење са којим се ја, невезано за било шта, и слажем. Руси су и играли једну од главних улога у ослобођењу Београда, током другог светског рата. Е, пошто је то било само његово мишљење а не никакав услов, на томе је и остало. Уосталом, амбасадор и јесте ту да прогурава мишљење и ставове своје земље, он само то ради јавно.
Од како је Конузин дошао на место амбасадора Србији на нашу територију је дошла компанија Газпром, успостављен договор о градњи "јужног тока", амбасадор је обећао јачање економских и дипломатских односа Србије и Русие што је довело до посете Дмитрија Медведева и Владимира Путина као и до одобравања руског кредита Србији у износу од 800 милиона долара, за који наша идиотска влада, још није направила план! Што се пацки тиче, не знам тачно на шта мислиш. Можда када је говорио о неспособности политичара када се говорило о енергетској стратегији? Тада је циљао на лопова, Динкића, са чиме се ја, свим срцем, слажем!
Слажем се да је нетактичан али такође, његове изјаве и акције, никада не иду на штету Србије.
Уосталом две његове изјаве које сам пронашао су довољне да ја имам позитивно мишљење о том човеку.
To kome je i kada Konuzin pretio izguglaj sam, ja ne mogu da osvežavam tvoje selektivno rusofilsko pamćenje. (Ponekad je, doduše, važno i to KAKO se nešto kaže, kojim tonom. A Konuzinov je obično vrlo imperativan. On Srbiji preti i naređuje onako kako se preti i naređuje podanicima.)

Njegove izjave i akcije uvek idu na štetu Srbije. Sve što Srbiju približava toj odvratnoj totalitarnoj državi jeste na štetu Srbije. Sve što Srbiju odvlači od EU i priznanja nezavisnosti Kosova jeste na štetu Srbije. Sve što omogućava monopol ruskim firmama jeste na štetu Srbije, kao što je na štetu Srbije i svako zaduživanje kod Putina. Poslednje što nam je potrebno jeste da dugujemo pare jednom takvom zlu.

Trenutno je jedno u interesu Srbije suzbijanje korupcije, briga o ljudskim pravima i podizanje standarda života. I to se može postići samo i jedino ulaskom u EU, što nužno sa sobom povlači prekidanje pupčane vrpce sa zlom majkom Rusijom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!