Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
blenta napisao:sad ce doci brzi gonzales
da nam kaze da su nam rusi prijatelji
da imaju svega za dlaku jacu vojsku od srbije
te ako se udruzimo mozemo i da pariramo nato-u ako treba
i da treba uvesti veronauku u vojne skole a vojnike terati da pisu cirilicom
blenta napisao:ja se ne bih sloziopravo da ti kazem zabole me shta oni misle za nas...
stavise ja mislim da to oni misle za nas
kao i da misle da bi mi trebali da se kurcimo natou
zarad njihovih ciljeva namesto njih
da imaju svega za dlaku jacu vojsku od srbijeШта ова карикатура треба да значи? Пошто инсинуираш на мој пост о израелској војсци, могао би мало и да прочиташ о томе...
speedygonsales napisao:Njega bi trebalo proterati samo zato što je ruski ambasador. To je već po sebi dovoljan razlog. A onda još i zato što se ponaša kao da je došao u svoju kuću već godinama. Ti si zaboravio kada je pretio srpskim političarima priznanjem Kosova? Ili kada je delio packe zbog spoljne politike koja se njemu ne dopada? Ili kada je uslovljavao rusku podršku cenama gasa? Ili kada je odlučio kako koja beogradska ulica treba da se zove, pošto je to ključno pitanje za srpsko-ruske odnose? Itd. itd. itd.Бичз!
Не сматрам да је ово неки страшни инцидент који би захтевао, како сте се ви изразили "протеривање" амбасадора.
Ulix napisao:Mhm.Dirrty napisao:jadna ta Rusija sa tako neveštim političarima.Nije on nevešt, on je samo bahat. A bahat je zato što mu se može.
Ulix napisao:Мхм. Претио српским политичарима признањем Косова? Ја са тим нисам упознат и делује ми врло невероватно.speedygonsales napisao:Njega bi trebalo proterati samo zato što je ruski ambasador. To je već po sebi dovoljan razlog. A onda još i zato što se ponaša kao da je došao u svoju kuću već godinama. Ti si zaboravio kada je pretio srpskim političarima priznanjem Kosova? Ili kada je delio packe zbog spoljne politike koja se njemu ne dopada? Ili kada je uslovljavao rusku podršku cenama gasa? Ili kada je odlučio kako koja beogradska ulica treba da se zove, pošto je to ključno pitanje za srpsko-ruske odnose? Itd. itd. itd.Бичз!
Не сматрам да је ово неки страшни инцидент који би захтевао, како сте се ви изразили "протеривање" амбасадора.
"We are against division of Serbia, and we support recognition of its sovereignty and territorial integrity in keeping with international law. We support the position that Serbia takes in respect of the province,Али и
"Ruski stav o kosovskom problemu veoma je širok. Koji god stav zauzme Srbija, mi ćemo ga podržati"
speedygonsales napisao:To kome je i kada Konuzin pretio izguglaj sam, ja ne mogu da osvežavam tvoje selektivno rusofilsko pamćenje. (Ponekad je, doduše, važno i to KAKO se nešto kaže, kojim tonom. A Konuzinov je obično vrlo imperativan. On Srbiji preti i naređuje onako kako se preti i naređuje podanicima.)Ulix napisao:Мхм. Претио српским политичарима признањем Косова? Ја са тим нисам упознат и делује ми врло невероватно.speedygonsales napisao:Njega bi trebalo proterati samo zato što je ruski ambasador. To je već po sebi dovoljan razlog. A onda još i zato što se ponaša kao da je došao u svoju kuću već godinama. Ti si zaboravio kada je pretio srpskim političarima priznanjem Kosova? Ili kada je delio packe zbog spoljne politike koja se njemu ne dopada? Ili kada je uslovljavao rusku podršku cenama gasa? Ili kada je odlučio kako koja beogradska ulica treba da se zove, pošto je to ključno pitanje za srpsko-ruske odnose? Itd. itd. itd.Бичз!
Да кренемо од улица. Изјавио је да је погрешно што су после рата улице, које су носиле имена руских генерала, преименоване зато што су то били ослободиоци Београда. То је било само његово мишљење са којим се ја, невезано за било шта, и слажем. Руси су и играли једну од главних улога у ослобођењу Београда, током другог светског рата. Е, пошто је то било само његово мишљење а не никакав услов, на томе је и остало. Уосталом, амбасадор и јесте ту да прогурава мишљење и ставове своје земље, он само то ради јавно.
Од како је Конузин дошао на место амбасадора Србији на нашу територију је дошла компанија Газпром, успостављен договор о градњи "јужног тока", амбасадор је обећао јачање економских и дипломатских односа Србије и Русие што је довело до посете Дмитрија Медведева и Владимира Путина као и до одобравања руског кредита Србији у износу од 800 милиона долара, за који наша идиотска влада, још није направила план! Што се пацки тиче, не знам тачно на шта мислиш. Можда када је говорио о неспособности политичара када се говорило о енергетској стратегији? Тада је циљао на лопова, Динкића, са чиме се ја, свим срцем, слажем!
Слажем се да је нетактичан али такође, његове изјаве и акције, никада не иду на штету Србије.
Уосталом две његове изјаве које сам пронашао су довољне да ја имам позитивно мишљење о том човеку.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!