- 17 Avg 2011, 15:14
Nas dvojica se znamo otprilike godinu dana i super se druzimo. On je decko mojoj hegusi mada mislim da to nije bitno.Skoro svaki dan se cujemo i izlazimo bilo samo nas dvojica ili neko vece drustvo. E ovako on je ukapirao da nesto krijem od njega mada ne sluti da sam gay posto jos odavno naseo na neke price sto se tice devojaka. U poslednje vreme bas me blago receno pritiska da mu kazem i non stop mi prica kako me voli kao druga i da ne postoji nisa sto bi ugrozilo nase prijateljstvo. Iskreno nemam ja licno potrebu da mu kazem ali takodje me je muka vise da lazem sto se tice dovojaka jer su te price izmedju nas sve ucestalije.. On meni sve prica cak mi je rekao i neke stvari pre nego sto je rekao svojoj devojci. Mnogo ga gotivim a i iskreno do sada nisam bas imao nekog str8 druga. Medjutim jos odavno, na pocetku druzenja izjavio je nesto sto se tice pederluka sto nije bas bilo slatko ali od tada se nije ponovilo.
Mene je strah da mozda ta moja tajna ne ugrozi njegovu vezu jer je hegusa meni rekla ako on pokusa da je uslovi da tipa prestane da se druzi sa mnom da ce ga istog momenta ostaviti jer se nas dvoje bas bas dugo znamo.
Takodje ne zelim da od njega stvorim neprijatelja jer iskreno ne znam kakva bi mu bila reakcija. Ako bi mu rekao on bi bio prvo str8 musko kome sam rekao.
da li se neko autovao drugu?
da li da mu kazem ili da cutim?
Mene je strah da mozda ta moja tajna ne ugrozi njegovu vezu jer je hegusa meni rekla ako on pokusa da je uslovi da tipa prestane da se druzi sa mnom da ce ga istog momenta ostaviti jer se nas dvoje bas bas dugo znamo.
Takodje ne zelim da od njega stvorim neprijatelja jer iskreno ne znam kakva bi mu bila reakcija. Ako bi mu rekao on bi bio prvo str8 musko kome sam rekao.
da li se neko autovao drugu?
da li da mu kazem ili da cutim?