Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Nas dvojica se znamo otprilike godinu dana i super se druzimo. On je decko mojoj hegusi mada mislim da to nije bitno.Skoro svaki dan se cujemo i izlazimo bilo samo nas dvojica ili neko vece drustvo. E ovako on je ukapirao da nesto krijem od njega mada ne sluti da sam gay posto jos odavno naseo na neke price sto se tice devojaka. U poslednje vreme bas me blago receno pritiska da mu kazem i non stop mi prica kako me voli kao druga i da ne postoji nisa sto bi ugrozilo nase prijateljstvo. Iskreno nemam ja licno potrebu da mu kazem ali takodje me je muka vise da lazem sto se tice dovojaka jer su te price izmedju nas sve ucestalije.. On meni sve prica cak mi je rekao i neke stvari pre nego sto je rekao svojoj devojci. Mnogo ga gotivim a i iskreno do sada nisam bas imao nekog str8 druga. Medjutim jos odavno, na pocetku druzenja izjavio je nesto sto se tice pederluka sto nije bas bilo slatko ali od tada se nije ponovilo.
Mene je strah da mozda ta moja tajna ne ugrozi njegovu vezu jer je hegusa meni rekla ako on pokusa da je uslovi da tipa prestane da se druzi sa mnom da ce ga istog momenta ostaviti jer se nas dvoje bas bas dugo znamo.
Takodje ne zelim da od njega stvorim neprijatelja jer iskreno ne znam kakva bi mu bila reakcija. Ako bi mu rekao on bi bio prvo str8 musko kome sam rekao.
da li se neko autovao drugu?
da li da mu kazem ili da cutim?
reci mu, time ces videti da li te njegove izjave da te voli kao druga i da mu prija vase druzenje imaju tezinu.

i ja sam imala uzasan strah da se autujem najboljoj drugarici zbog tih pojedinih ispada i negativnih komentara sto se gay osoba tice. u prvom trenu se trgla, i bukvalno mi rekla : "ajd daj mi 2 minuta" .. otisla je malo na stranu, izduvala cigaru, vratila se i onda trazila da joj sve u crevca objasnim kako sve to i zasto sam se suzdrzavala od toga da joj kazem. Proslo je 3 godine od toga, i ne kajem se sada ni malo, iako sam se u tom periodu bila sigurna da ce nam se odnos promeniti, pa cak i da prekine prijateljstvo.
Njoj sad nije trip ni da izadje sa mnom na gay mesto, niti da joj ja pricam o devojkama, niti da spavamo u istom krevetu zagrljene, iako se ona sa devojkom nije cak ni iz zajebancije poljubila.
Nadam se da ces smognuti snage i volje da mu kazes i nadam se da ce on tu tvoju iskrenost doziveti kao dokaz pravog prijateljstva, mozda vam se desi to da vam se prijateljstvo i poboljsa kao kod mene :kiss:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Ma daj reci mu, deluje mi da je vec sam provalio.
Mozda je njoj trkeljisao po telefonu i video neku inkriminisucu poruku.
Prva osoba kojoj sam ja rekao je najbolji drug, sto se pokazalo kao pravi izbor.
By Хуанита
constantine napisao:
Mene je strah da mozda ta moja tajna ne ugrozi njegovu vezu jer je hegusa meni rekla ako on pokusa da je uslovi da tipa prestane da se druzi sa mnom da ce ga istog momenta ostaviti jer se nas dvoje bas bas dugo znamo.
Nisi valjda naivan da poveruješ u to? :lol:
Reci mu, slobodno. Ako ne bude imao problema, imaš pravu osobu za prijatelja i drži ga se. Ako bude, barem si se rešio lažnog (prijatelji ipak ne kriju baš takve tajne), ali nemoj takođe ni da pomisliš da će ga ona ostaviti.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Reci mu, prihvatice te ako te imalo postuje kao prijatelja, makar na onoj bazi da mu gay ljudi nisu ok ali ti jesi (sto ces nadam se izmeniti kod njega kad dodje vreme)... Sta god da odlucis javi ;)
Korisnikov avatar
By bothways
I ja mislim da treba da mu kazes. Ako nista, bar kako bi bio iskren sa njim. :)
By Kragi
ako se outujes, uradi to uz STAV.
Samo bez straha, stida, spustanja pogleda, plakanja ili nekog gesta koji bi nagovestavao tvoju inferiornost u datoj situaciji.
Kao da kazes 'napolju pada kisa' :)
Korisnikov avatar
By constantine
Samurai napisao:
constantine napisao:
Nisi valjda naivan da poveruješ u to? :lol:
Reci mu, slobodno. Ako ne bude imao problema, imaš pravu osobu za prijatelja i drži ga se. Ako bude, barem si se rešio lažnog (prijatelji ipak ne kriju baš takve tajne), ali nemoj takođe ni da pomisliš da će ga ona ostaviti.

nisu oni tolko dugo u vezi da bi ona vecala izmedju nas dvojice. Ona iza sebe ima bas duge i ozbiljne veze a ova je relativno na pocetku... tako da sam siguran da je iskrena

negov danasnji komentar.. gledamo tv i on kaze jedinu stvar koju mrzim vise od pedera su ove americke budalastine.
Ne znam jos se razmisljam... Najveci mi je problem sto smo na istom faksu tako da ako on ipak resi da prestanemo da se druzimo bice mi mnogo zezuto da ga svaki dan vidjam :(
By faxsimil
Kao što reče Kragi, uradi to sa STAVOM, ako već želiš!

Moje autovanje strejt drugrima je išlo spontano, u pitanju su dve muške strejt osobe. STAV je pobedio, prinao sam to, kao da sam rekao, "jebao sam najbolju pičku u gradu". Ćutali su, iskulirali, odnos se nije promenio, sve je ostalo isto, trebalo je vreme da se reintegrišu na različitost svog druga.

Ali, uz dužno poštovanje, ja ne verujem da postoje gay frendly osobe. Imam imam crv sumnje kada su oni u pitanju, a oko mene sve frendly :)

Constantine, dobro razmisli, ali šta god da odlućiš STAV! :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ladno. :iskolacen:
ja došla samo da te podržim.
.. ovo sa stavom, već su pisali.
aj, moramo se naći pod hitno. :lol:
Korisnikov avatar
By bozxa
Trebalo bi da mu kazes.Verovatno ce se ponasati kao da to nije nista.Tako je bilo u mom slucaju.Pravio je neke lose komentare o gejevima,(verovatno zbog drustva, jer mnogi str8 ljudi ne mrze gejeve ali moraju da se "prave" zato sto ako bi napravili neki pozitivni komentar o gejevima svi bi smatrali da su i oni gay).A kad sam mu rekao (preko telefona)malo je bio zacudjen.Ali se nista nije promenilo, i dalje smo se druzili i izlazili isto kao i pre.
Ali ne zaboravi STAV jer ako to zaboravis sve ode u propast.Ja ne znam sta bih radio da nisam imao STAV.
Korisnikov avatar
By constantine
ultraviolet napisao:ladno. :iskolacen:

JBG ja jedino da te molim

ostali Hvala
Korisnikov avatar
By Berserker
Sa jedne strane ako kažeš, znaćeš da li ti je drug ili ne (that's positive)
Sa druge strane, ako negativno reaguje, pošto ste na istom faxu, to može biti problem zbog širenja te informacije, ali ako širenje te informacije te ne plaši / ugrožava too much, onda preporučujem da kažeš... ali razmisli

triput meri jednom seci
Korisnikov avatar
By Berserker
ako nije bezbedno da se sazna, don't tell

ili bolje neka tvoja drugarica malo ispita teren - da li je on sklon širenju informacija
Korisnikov avatar
By ultraviolet
constantine napisao:
ultraviolet napisao:ladno. :iskolacen:

JBG ja jedino da te molim

ostali Hvala
a znaš u čemu je problem, jebiga, bar ti :kiss:

sorry za off.
By Ckoby
Ovako... Ja sam najboljem prijatelju sa kojim se druzim vise od 10 godina saopstio da sam Biseks, iako on ne podnosi pedere. Ali ja sam resio da mu kazem za sebe, jer je stalno ponavljao kako nikada ne bi prekinuo kontakt sa mnom ukoliko bi tako nesto saznao jer njemu to nije bitno kod osoba koje poznaje veoma dugo. Ja mu saopstio, on je reagovao sasvim normalno, da bi posle 2 dana poceo da me spopada sa raznim pitanjima i pricama kako je istrazivao kako mogu da se izlecim i sl. Dao sam mu fore nedelju dana da se iskulira i da sve to prihvatio, jer mi je jako stalo da naseg prijateljstva. Od tada je proslo vise od 2 nedelje i on me izbegava maksimalno. Mozda ce se nekad javiti,mozda ne...Sada je svejedno..

Ovo ti je moj slucaj, a ti dobro razmisli sta zelis... Nisu sve osobe iste, a ja ti zelim puno srece da uspes u svojoj nameri...
By Kragi
Dobro, sad ja mogu da ispricam kako sedim sa drugom u stanu dok dolazi hetero lik koji nas posle izvesnog vremena mrtav ozbiljan pita: 'a da ja nisam dosao u pogresno vreme? da niste vi hteli da se kresnete?'

:smeh:

Dakle iskustva su razlicita, i bice i jedih i drugih, samo je pitanje kako vi zelite da zivite svoj zivot (?) :) Da li se usudite da nekog nazovete bliskim ako ne zna za vasu sklonost ka svom polu? Mogu li ti ljudi biti vasi prijatelji?
Principijelno, mozete li se druziti sa nekim ko tu i tamo ima ispade tipa 'mrzim pedere' i da li se zbog toga osecate ugrozeno? :)
Hocete li se potruditi da mu objasnote sa kakvim predrasudama zivi, na licnom primeru?
itd, itd
Korisnikov avatar
By horus.
ljudi ovde napisu sve jedno pozitivno iskustvo i ti se autujes drugu i on te otkaci... ili se pak, ne autujes nikada, a on bi pozitivno reagovao...

svaka situacija je prica za sebe i ovde statistika ne pije vodu...

ako ti je potreba za autovanjem jaca od potencijalnog gubljenja prijatelja - rizikuj i autuj se... u suprotnom, cuti i trpi...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mozes da pretpostavis sta je moj odgovor na temu :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
Anhedonie napisao:mozes da pretpostavis sta je moj odgovor na temu :lol:
hahahah ne
Korisnikov avatar
By constantine
Ckoby napisao:Ovako... Ja sam najboljem prijatelju sa kojim se druzim vise od 10 godina saopstio da sam Biseks, iako on ne podnosi pedere. Ali ja sam resio da mu kazem za sebe, jer je stalno ponavljao kako nikada ne bi prekinuo kontakt sa mnom ukoliko bi tako nesto saznao jer njemu to nije bitno kod osoba koje poznaje veoma dugo. Ja mu saopstio, on je reagovao sasvim normalno, da bi posle 2 dana poceo da me spopada sa raznim pitanjima i pricama kako je istrazivao kako mogu da se izlecim i sl. Dao sam mu fore nedelju dana da se iskulira i da sve to prihvatio, jer mi je jako stalo da naseg prijateljstva. Od tada je proslo vise od 2 nedelje i on me izbegava maksimalno. Mozda ce se nekad javiti,mozda ne...Sada je svejedno..

Ovo ti je moj slucaj, a ti dobro razmisli sta zelis... Nisu sve osobe iste, a ja ti zelim puno srece da uspes u svojoj nameri...
ovo je strasno :( bas bzvz da posle 10 godina on tako odreaguje...

Galateja napisao:Ako kažeš kajaćeš se, ako ne kažeš kajaćeš se. :shrug:
ti si mi najvise pomogla :lol:

haemoglobin napisao:aman sta dramis? kazi mu da si peder i gay over it. Dziiizs tetke komplikovane :kafa:
I uradi to sto ti je anhe rekao, iako nije al' znamo na sta misli :trep:
hemi lako je tebi da pricas kad si skroz autovan
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Mislim da su ti najvažnije već rekli, a na tebi je da se konačno odlučiš, ali se odluči jednom za svagda! ;) Nema smisla da svaki dan o tome razmišljaš, ili reci i završi sa time, ili ćuti zauvek, tvoj izbor :) Izvini ako delujem malo grubo, ali znam iz iskustva, neodlučnost ubija u pojam :D A štagod da se desi ako mu kažeš, makar bila i loša reakcija, biće ti drago na kraju... Osim ako ne raztrubi na sva zvona, ali onda je kreten, i pitam se zašto se uopšte družiš sa takvima :P Srećno!
Korisnikov avatar
By bothways
Znas kako, Cole, ja nikad nisam bio u takvoj situaciji, jer niko od mojih prijatelja, drugova, pa cak i obicnih poznanika, nije pricao lose o nama. Tako da su svi kojima sam rekao imali pozitivne reakcije. Ne znam ni ja sam sta bih radio da sam na tvom mestu... valjda treba proceniti i prevagnuti na jednu stranu. Moguce je da prica to sto prica samo zato sto nije upoznao nijednog pedera do sada, tj. makar toga nije bio svestan (naravno, to ne umanjuje njegovu homofobicnost, ali to je druga prica). A ako je vec rekao da mozes sve da mu kazes i da se nista nece promeniti i ako ti je vec stalo do njega i zeleo bi da budes iskren, tj. da mu kazes istinu koju zasluzuje da cuje, onda mislim da ipak treba da mu kazes. Pa ako je covek kakvim se izdaje da jeste, prihvatice te.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!