Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by nscjao divan si Djuro
Originally posted by Drakchenaravno, evo ja cu te sve vreme maziti i paziti i zvacu te Djole, ovaj Drakce
ah trebalo bi da mogu da dodjem :/
nadam se da ce ljudi biti friendly i pozitivni na partiju![]()
![]()
![]()
Originally posted by Kittriene smej se nego se prijavljuj:shamar:
^ uvek se smejem tvom potpisu.![]()
Originally posted by Drakchestarky je pozvana od strane organizatora,sigurna sam da mozes naci nacin ili razlog da i tebe pozovu...by the way,ono sto si predlozio preko u2u-Jeca,Ceca,Brena...u Apartmanu nikako.Pitaj ove iz Molokinija da te puste tamo da pustas,to kod njih prolazi kao namazano
yeah! beach bitch party! + nerds
80's hits & space cakes karma![]()
We were all gorgeous and famous in our last lives![]()
steta sto mi starky ni u snu ne dozvoljava da na koji minut preuzmem taj pocasni presto DJa i pustim par awesome party hitova![]()
Originally posted by starkyjao koji bezobrazluk i izvlacenje iz konteksta
Originally posted by Drakchestarky je pozvana od strane organizatora,sigurna sam da mozes naci nacin ili razlog da i tebe pozovu...by the way,ono sto si predlozio preko u2u-Jeca,Ceca,Brena...u Apartmanu nikako.Pitaj ove iz Molokinija da te puste tamo da pustas,to kod njih prolazi kao namazano
steta sto mi starky ni u snu ne dozvoljava da na koji minut preuzmem taj pocasni presto DJa i pustim par awesome party hitova![]()
![]()
Originally posted by Drakcheda bilo sta znas o meni,znao bi da stalno imam goste na svirkama i da retko pustam sama.
![]()
![]()
jel se to sada frustracije prenose na ovu temu?![]()
rekao sam da ne bih! pustao narodnjake, sem eventualno spomenute umetnice koje imaju aktivne teme na forumu i to u mega cool remixu, te da verujem da vecina prisutnih forumasha ne bi imala bas nista protiv toga.![]()
no to je bio samo predlog za fun saradnju na nekih pola sata - ali ne brini! bices i ovaj put celoveceranja zvezda zurke sama samcata,
pravi DJevi su ipak spontani i nesebicni, a sto se vlasnika apartmana tice to me stvarno ne interesuje.![]()
Originally posted by Kittrie
ne mogu sad to cuti, oh,
slusam cecu za pred spavanje.![]()
![]()
Originally posted by starkydivna si,
Originally posted by Drakcheda bilo sta znas o meni,znao bi da stalno imam goste na svirkama i da retko pustam sama.
![]()
![]()
jel se to sada frustracije prenose na ovu temu?![]()
rekao sam da ne bih! pustao narodnjake, sem eventualno spomenute umetnice koje imaju aktivne teme na forumu i to u mega cool remixu, te da verujem da vecina prisutnih forumasha ne bi imala bas nista protiv toga.![]()
no to je bio samo predlog za fun saradnju na nekih pola sata - ali ne brini! bices i ovaj put celoveceranja zvezda zurke sama samcata,
pravi DJevi su ipak spontani i nesebicni, a sto se vlasnika apartmana tice to me stvarno ne interesuje.![]()
i dalje stojim iza toga da apartman ima svoj nivo i ja se trudim da taj nivo u najmanju ruku zadrzim,ili popravim,a ne da ga spustim na nivo Cece i Brene.
a kao sto ti vec napisah,ako zelis da se bavis dj-isanjem u apartmanu,upoznacu te sa vlasnikom,a i organizatorima pa mozes da im ponudis saradnju.
![]()
Originally posted by Wilhelminajesam dok su se pominjali neki julski datumi, no žurka je u sred mog desetodnevnog terena i ne mogu izvesti akrobaciju stizanja na žur.
Originally posted by ArmandPicko jedna!
ne dolazim![]()
![]()
A mene si nagovarao da idem.
Originally posted by Armandali... ali... rekao si da...
ne dolazim![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!